billpeppas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Εχεις 2900χΤ.Απλας τελος.Εγω θα περιμενα πως και πως το Αυγουστο....ΑΝ την ειχα.Και ξερεις γιατι θα περιμενα τον Αυγουστο.... Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φίλε
Sed22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φίλε Tι να κανουμε φιλε εχω κολλημα και αρρωστια:mrgreen::mrgreen:
iced Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ara 8800GTS me to zori to Crysis sta 1280x1024 Βρε μαστορα κατσε να βγει το crysis και βλεπουμε... Ακομα δεν βγηκε το αμαξι και μας λες το 0-100 τεστ.. Ας ηρεμησουμε λιγο με το crysis.. Παιδια μην λεμε συνεχεια τα ιδια... Το sli αξιζει μονο με τις δυο απο τις καλυτερες καρτες την εκαστοτε εποχη εκτος και αν βρεθει δευτερη σε πολυ καλη τιμη ή τσαμπα - αν το χρειαζομαστε κιολας και μπορουμε να το εκμεταλευτουμε, 24" monitor ++. Ειναι πολυ απλο και λογικο
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Βρε μαστορα κατσε να βγει το crysis και βλεπουμε... Ακομα δεν βγηκε το αμαξι και μας λες το 0-100 τεστ.. Ας ηρεμησουμε λιγο με το crysis.. Συμφωνω μαζι σου.Αλλα σκεψου το λιγακι.Αμα δεν παιζει σε μια 8800gts κατασταφηκε ολο το συμπαν...Θα παιζει σιγουρα και μαλιστα σε καλα επιπεδα,αλλα και παλι ειναι νωρις να κρινουμε πως,αρκει να πουμε οτι θα παιζει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Βρε μαστορα κατσε να βγει το crysis και βλεπουμε... Ακομα δεν βγηκε το αμαξι και μας λες το 0-100 τεστ.. Ας ηρεμησουμε λιγο με το crysis.. auto to sumperasma kai kala vghke apo ta legomena tou Sed22 se prohgoumena posts...
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 auto to sumperasma kai kala vghke apo ta legomena tou Sed22 se prohgoumena posts... Το αμφισβητεις?Εγω δεν ευχομαι να γινει κατι τετοια δλδ να μην παιζει το crysis μια 8800gts γιατι θα γινει χαμως.Αμα το crysis δεν θα παιζει 8800,στο crysis 2 τι θα γινει?Αλλως χαμως και εκει... Και για να μην λετε οτι τα βγαζω μονος μου το οτι το crysis παιζει σε 8800gts οριστε http://www.crysissector.com/info/systemrequirements.php
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Το αμφισβητεις?Εγω δεν ευχομαι να γινει κατι τετοια δλδ να μην παιζει το crysis μια 8800gts γιατι θα γινει χαμως.Αμα το crysis δεν θα παιζει 8800,στο crysis 2 τι θα γινει?Αλλως χαμως και εκει...Και για να μην λετε οτι τα βγαζω μονος μου το οτι το crysis παιζει σε 8800gts οριστε http://www.crysissector.com/info/systemrequirements.php otan o tupos leei Ultra High Settings sigoura den ennoei megales analyseis dld apo 1280x1024 kai panw...kai kata pasa pi8anothta den ennoei energopoihmena filtra aka Antialiasing kai Anisotropic Filtering... ase pou den dieukrinizei an auta einai gia DX10 h DX9...
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 otan o tupos leei Ultra High Settings sigoura den ennoei megales analyseis dld apo 1280x1024 kai panw...kai kata pasa pi8anothta den ennoei energopoihmena filtra aka Antialiasing kai Anisotropic Filtering... ase pou den dieukrinizei an auta einai gia DX10 h DX9... Καλα εμενα δεν με χαλαει σε 1024 οπως εχω ξαναπει.Αλλα για να λεει ULTRA HIGH SETTING και να εχει την 8800gts κατι θα παιζει... Δεν ειναι και στα high απλως settings,αλλα στα ultra.. Καλα αμα πιστευεις οτι δεν θα παιζει με μια 8800gts τοτε ολα σχεδον τα παιχνιδια με dx10 θα σερνονται... Επισης εχω και συντευξη του Cevat{δημιουργος crysis} Kαι αναφερεται στην επιδοση των 8800 gpus....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 nai pisteuw oti 8a sernetai otan paizei se DX10 opws exw dei se benchmarks na "sernetai" (se sxesh me dx9) sta games pou exoun dx10 paths mexri stigmhs... tespa den odhgei pou8ena h syzhthsh...stamataw edw...
everfrost Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ultra High Requirements CPU: E6600 Core 2 Duo Graphics: Nvidia 8800GTS RAM: 2GB HDD: 6GB Internet: 512k+ (128k+ upstream) Optical Drive: DVD Software: DX9 with Windows XP / Vista Profanos kai dieukrinizei oti milaei gia DX9..kalitera na min leme tipota mexri na vgei to paixnidaki giati oti kai na poume tha pesoume exo..
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κρίμα που ΔΕΝ είναι OFFICIAL τα requirements που διαβάζετε στα διάφορα site του net.
Sed22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κρίμα που ΔΕΝ είναι OFFICIAL τα requirements που διαβάζετε στα διάφορα site του net. Τα υποστηριζει ομως ο Cevat Yerli....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 e kai? an htan epishma 8a egrafe oti einai epishma opoios kai na ta elege...
george_o/c Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Kαι ποιος μας εξασφαλίζει ρε συ sed, ότι ο Cevat δεν τα "πήρε χοντρά" από την n-Vidia, ώστε να γράψει κάτι τέτοιο για τα Requirements του παιχνιδιού σε Ultra High Details???? Μπορεί να το παρατραβάω κάπως, αλλά προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι ΔΕΝ πρέπει να βασίζεις την άποψή σου, αλλά και να την διαλαλάς και στους υπόλοιπους (βλέπε post σου: 8800GTS = Crysis), σε unofficial δεδομένα, αφού το μόνο που πετυχαίνεις είναι να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.