Προς το περιεχόμενο

2x8600GTS H 1x8800gts

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομιζω να σερνεται.Θα παιζουν ικανοποιτικα λογικα..Αμα δεν παιζουν η 2900xt και η 8800gts το crysis καταστραφηκαμε....

Αλλα δεν νομιζω...οπως εχω ξαναπει η 8800 την εχει η crytek στα ultra high settings....

• Super Moderators
Δημοσ.

kala katse na vgei to demo tou Crysis...dokimase na pai3eis se analysh 1280x1024 toulaxiston (oi kai anwteres) vale kai merika filtra kai meta mou les an 8a sernetai h oxi...

Δημοσ.

Σιγα που θα το παιξω σε 1280Χ1024..

1024χ768 και μια χαρα ειναι...Ολα τα games σε τετοια αναλυση τα παιζω...

και τα τερματιζω:)

Δημοσ.

Εγω εχω μια ΤFT LG 19',και ειμαι μια χαρα με της αναλυσεις 1024χ768...

Μην τα θελουμε ολα δικα μας...Μια χαρα ειναι και η 1024χ768...

Δημοσ.

Εγω 19 σου ειπα οτι εχω και φαντασου παιζω σε 1024χ768 αντι σε 1600χ1280.

Και εγω οταν ειχα μια 17 CRT επαιζα σε 1024χ768 ενω αλλη φιλοι μου σε 800χ600.

Με λιγα λογια αμα θες παιζεις σε 1280χ1024 και παραπανω αλλα θα ζορισεις πολυ την καρτα σου και κατα συνεπεια δεν θα εχει τη αναμενομενη αποδοση απο οτι περιμενες στο μελλον....

Δημοσ.
ara 8800GTS me to zori to Crysis sta 1280x1024 (pou paizoun oi perissoteroi apo oso nomizw...)

Δεν ειπα κατι τετοιο.Στην αρχη το crysis παιξε το και σε 1600χ1200 και παραπανω αν θες.Αλλα αμα παιξεις το crysis σε τετοια αναλυση με τα θα ερθει κατι αλλο καλυτερο και ετσι θα συνεχιζεις να παιζεις σε τετοια αναλυση.

Το Crysis θα ειναι λογικα παιχνιδαρα,και που θα το παιξουμε ειναι μεγαλη χαρα και τιμη και λιγοι σας λεω θα το κανουν αυτο...

Γι'αυτο μην τα θελουμε ολα δικα μας,Μας φτανει και χαμηλωτερη αναλυση...

Οσο για αυτο που λες για την αναλυση 1280χ1024 που παιζουν οι περισσοτεροι μαγκια τους.Θελουν να απολαυμβανουν το game σε ολο του το μεγαλειο..Αλλα με τα απο καιρο θα κουραζεται η καρτα του περισσοτερο

Δημοσ.

κατι οφφ τοπικ....ρε sed22 εχει βγει το crysis????an ναι δοσε μου κανενα λινκ να κατευασω ντεμακι....

• Super Moderators
Δημοσ.

gia thn analysh 1280x1024 pou lew einai epeidh oi 19ares TFT thn exoun ws native...kai to na exeis thn TFT se MH native analysh den einai kai toso kalo giati xalaei h geometria kai paramorfwnontai ta grafika...twra an eisai auto den to diakrineis den sou ftaiei kaneis...alla yparxoun atoma pou tous enoxlei...

Δημοσ.
κατι οφφ τοπικ....ρε sed22 εχει βγει το crysis????an ναι δοσε μου κανενα λινκ να κατευασω ντεμακι....

Εχεις 2900χΤ.Απλας τελος.Εγω θα περιμενα πως και πως το Αυγουστο....ΑΝ την ειχα.Και ξερεις γιατι θα περιμενα τον Αυγουστο....:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...