Προς το περιεχόμενο

2x8600GTS H 1x8800gts

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που πηρα αλλη μια 8600gt με 130 ευρα κανει τιποτα ή τσαμπα την πηρα? (ετσι κι αλλιως λεφτα για κατι παραπανω δεν παιζανε)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aφού και εσύ τι λες, δεν έπαιζαν παραπάνω χρήματα, καλή αγορά είναι... Αν και εγώ θα προτιμούσα την Χ1950Pro με 135ε και ας είναι DX9... Το DX10 έχει καιρό ακόμα :wink:

Δημοσ.

οι εταιρειες παιρνουν το φπα πισω ρε παιδες.στο eshop εχει απο 230 - 260 ευρω(διαφορα μοντελα).ποσο λετε να την παιρνουν αυτοι ?

Δημοσ.
Αν και εγώ θα προτιμούσα την Χ1950Pro με 135ε και ας είναι DX9... Το DX10 έχει καιρό ακόμα :wink:

Ειχα ηδη μια 8600gt απο πιο παλια και μπηκε και η δευτερη σε sli. Πιστευω ειμαι καλυτερα απο 1950pro (λεφτα θα παιζανε αλλα εστησα και 2ο αξιοπρεπες μηχανακι κι εμεινα ταπι :razz:)

Δημοσ.

File magnaman

ta katastimata pliroforikis douleuoun kata meso oro me pososto kerdous giro sto 10%. to pososto auto sta internet shop mionete kai ftanei mexri kai 2 % analoga me to proion. Genika einai poli strimokola ta pragmata stin agora....

y.s

enoite oti den pernoun piso to fpa.An itan etsi....

• Moderators
Δημοσ.

Η ερωτηση σου ειναι ακυρη...

Με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσαμε να πουμε ''Ποσο να κοστιζει στην Toyota το Avensis?'' ->/Και θα καταληγαμε στο οτι μας κοροϊδευουν γιατι τους κοστιζει σημαντικα λιγοτερο :P

Δημοσ.
Ειχα ηδη μια 8600gt απο πιο παλια και μπηκε και η δευτερη σε sli. Πιστευω ειμαι καλυτερα απο 1950pro (λεφτα θα παιζανε αλλα εστησα και 2ο αξιοπρεπες μηχανακι κι εμεινα ταπι :razz:)

Mια χαρά είσαι με 8600GT SLI, και σε σχέση με την Χ1950Pro δεν τίθεται θέμα... 8600GT SLi is the winner :wink:

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι εγω θα την παρω απο την εταιρεια που την εισαγει στην τιμη που την εισαγει.με αυτο το σκεφτικο εκανα την ερωτηση ποσο λετε να κοστιζει σε αυτους

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι εγω θα την παρω απο την εταιρεια που την εισαγει στην τιμη που την εισαγει.με αυτο το σκεφτικο εκανα την ερωτηση ποσο λετε να κοστιζει σε αυτους

Αν δεν παίρνουνε 500-1000 κάρτες ( όχι αναγκαστικά το ίδιο μοντέλο ), μην νομίζεις πως θα την πάρεις αρκετά κάτω από την τιμή που την βρίσκεις στα μαγαζιά.

Τιμές αγοράς των καρτών από τους κατασκευαστές για τους distributors δεν επιτρέπεται να δώσω δυστυχώς.

Δημοσ.
εγω λεω να παρεις καμια σοβαρη καρτα:mrgreen:!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=963747

για να παιξεις και κανενα παιχνιδι στα σοβαρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου αλλα θα προτιμουσα 8800gts.Δεν λεω η ⤀2900xt εχει και τα 512 bit,αλλα η τιμη της ειναι λιγο τσιμπημενη...

Καλυτερα να πεσεις λιγο και μετα βλεπουμε...

Δημοσ.
με εβαλες σε σκεψεις τωρα...

Αμα εχεις money παρτην:mrgreen:

Αλλα πριν αποφασισεις θα ηταν καλυτερα να περιμενεις demo απο gameς με dx10.Eτσι ωστε να κατασταλλαξεις σε μια 2900xt ή σε μια 8800gts.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...