Προς το περιεχόμενο

2x8600GTS H 1x8800gts

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες παω για αναβαθμιση καρτας γραφικων

τι προτεινετε σαν πιο δυνατη γρηγορη λυση ?

2 καρτουλες 8600 σε σλι η μια 8800?

με ποιο συνδυασμο θα εχω καλυτερες επιδοσεις?

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εννοειτε 8800GTS =CRYSIS

Ουδεμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα αυτό που λες.

Αλλά όπως και να 'χει, η 8800GTS κυριολεκτικά spankάρει τις 8600GTS, οπότε ουδεμία σκέψη, σαφώς χτυπάς μια 8800GTS και καθαρίζεις.

~400 ευρώ για 2* 8600GTS...όταν με λιγότερα παίρνεις μια 8800GTS 640MB/HD2900XT και καθαρίζεις ( και τα games σου και το άθλιο performance των 8600 )

Δημοσ.
Εννοειτε 8800GTS =CRYSIS

Tί αυτά που λες ρε παιδί μου.... Και σε άλλο σου post τα ίδια πάλι λες (8800GTS για το Crysis...) Δλδ αυτός που έχει 8800GTX τί πρέπει να λέει? :lol: :lol: :lol:

Nαι anyway, από οικονομικής άποψης, αλλά και θέματος απόδοσης, πάρε μια 8800GTS :wink:

Δες και εδώ όπου σε όλα τα benchmarks φαίνεται ότι 8600GTS SLI < 8800GTS 640MB (έστω και αν τεστάρονται με QX6700...) Ακόμα και αν μου πεις ότι η διαφορά σε ορισμένα σημεία είναι μικρή υπέρ της 8800GTS και όχι χαοτική, σκέψου το και από οικονομικής φύσεως το ζήτημα :razz: 2x8600GTS = 350ε ενώ 8800GTS 640MB 320ε. Με τα 30ε βγες να διασκεδάσεις...

Δημοσ.

Ρε παιδια με φαγατε ολοι!!!!Οταν λεω 8800gts=crysis εννοω οτι μπορεις να απολαυσεις το παιχνιδι σε ολο του το μεγαλειο....με αυτην καρτα.Τωρα για 8800GTX ακομα καλυτερα...

Και καταρχην την 8800gts την προτεινη η cryteκ sta ultra high settings{για να μην λετε οτι τα βγαζω μονος μου...}Αντε μην αρχιζω να γραφω ολοκληρο μυθιστορημα για το crysis....λολ

Δημοσ.

και να προσθέσουμε ότι με 8800 έχει το πλεονέκτημα να την κάνει και αυτή μελλοντικά SLI ....

Δημοσ.
Πάρε αυτήν.

Είναι overclocked απο μαμά οπότε θα είσαι άρχοντας.Άλλωστε η διαφορά των 8 ευρώ δεν πρέπει να σε κρατάει ε? :-D

Δεν νομίζω ότι η διαφορά 76MHz Core και 100MHz Memory από μία stock 8800GTS δικαιολογεί τα +40ε...

Ακόμα και με μιά απλή 8800 φτάνεις σε αυτές τις συχνότητες :razz:

Μια χαρά θα είναι με αυτή, και με τα υπόλοιπα 23e αν πάρει την Gainward, ή 31ε αν πάρει την Evga παίρνει μια ψύχτρα, πάει για καφέ, νυχτερινή διασκέδαση ότι θέλει...:razz:

Δημοσ.
to 8ema einai omws an 8a katsei na thn overclockarei :P

Mα ακόμα και stock να την αφήσει, πόσο μεγάλη διαφορά θα δει με +76MHz στο πυρήνα και +100ΜΗz στη μνήμη? Και πάλι, νομίζω πως δεν δικαιολογούνται +31ε (έστω :lol:)

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι απο εκεί που θα την πάρω δεν θα παιζει καμια αλλη εκτός απο gainward.

απο κυπρο θα παρω την καρτουλα - οσο για λεφτα που θα σκασω υπολογίζω οχι περισσότερα απο 170-180 ευρω

εννοειται τιμή κόστους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...