Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου υπολογιστή

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μηχάνημα μέχρι 1300 ευρώ με οθονη TFT.

Τι μου προτείνετε; Κλίνω περισσοτερο σε Intel Core 2 Duo.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Για τι χρήση το προορίζεις?

Μπορείς να φτιάξεις ένα μια χαρά σύστημα με σχεδόν τα μισά λεφτά! ;)

Δημοσ.

Εγω για οθονη θα σου προτεινα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168542

Απο καρτα γραφικων χαλαρα μια 8800gts 320mb,2GB RAM{σιγουρα αν θες να παιζεις πολυ καλα crysis}kαι παλι κλασικα εναν 6600 cpu,

γΙΑ Μotherboard http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=923362

Tροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420

Εγω σου εδωσα ενα ιδανικο συστημα,αμας θες ομως το αλλαζεις βαζοντας 8800gtx,quad core....

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά!!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μηχάνημα μέχρι 1300 ευρώ με οθονη TFT.

Τι μου προτείνετε; Κλίνω περισσοτερο σε Intel Core 2 Duo.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Πες πρώτα για τί χρήση προορίζεται, και μετά τα λέμε...:razz:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η χρήση του δεν ειναι κάποια συγκεκριμένη...δηλ. και προγράμματα τρέχω και ιντερνετ χρησιμοποιώ πολύ π.χ για downloading...και παιχνίδια θέλω να παίζω...και πολλά α'αυτα είναι νέες κυκλοφορίες..

ΥΓ. στο κουτί δεν περιέχεται τροφοδοτικό..από παλιά έτσι ήξερα ότι γίνεται.. Αν όχι γιατι οι τιμές των κουτιών είναι τόσο υψηλές;;

ευχαριστώ και πάλι...

Δημοσ.

Ποιότητα κατασκευής, εργονομία, ευρύχωρα κουτιά, εύκολα προσπελάσιμο εσωτερικό, tool free είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των κουτιών σήμερα :wink: Σύγκρινε π.χ το CM Stacker με ένα σερβοειδές full tower (αυτά τα κακάσχημα που είναι στενά και πανύψηλα...) Επίσης πλέον είναι καλύτερο να αγοράζεις το τροφοδοτικό της αρεσκείας σου, από το να σου καθίζει την τάπα ο κάθε έξυπνος με ένα no-name (βλέπε την υπογραφή μου, αν και καλά κρατεί δεν έχει την ποιότητα και την αντοχή ενός HEC π.χ :grin:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλ. πόσα πιστεύεις ότι θα πρέπει να δώσω για 1 κουτί όταν θέλω να δώσω σύνολο 1300 ευρώ περίπου;;;

Δημοσ.
Eγω πιστευω οτι δεν πρεπει να δωσεις πανω απο 100 ευρω για κουτι,εχει αρκετα κουτια μεχρι αυτα τα λεφτα.:-D

Αμα ομως εχει λεφτα γιατι οχι....αμα ομως οχι συμφωνω

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ με το κουτί..μάλλον πάω σε κατι το πολύ μέχρι 100 ευρώ.

για μητρική, επεξεργαστή, μνήμη και κάρτα γραφικών..

σκέφτομαι κάτι του στυλ Intel core2 duo, μνήμη 2Gb.. τι προτείνετε;;

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτα που εχει βαλει ο sed22 στην απαντηση #4 σε υπερκαλυπτουν τελεια:-DΑν και μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε μια 8800GTX και HD2900XT

Δημοσ.

ε γνωστά πράγματα, τα έχουμε χιλιοπεί.

C2D E6600, Asus P5B Deluxe ή Asus P5K Deluxe (με P35 που υποστηρίζει και Penryn :wink: + του ότι φτάνει max FSB 450-500 :grin:), 2GB μνήμης π.χ Εlite 800MHz 111e, Cellshock με micron D9 για καλύτερο o/c 129e :wink:, G.Skill 139e, 8800GTS 320MB 280ε, Seagate Barracuda 320GB 70e, και οθόνη Samsung SM 205BW που είναι και 20άρα widescreen :grin: με μόλις 255ε :wink:

Δημοσ.

Και το Asus P5B Deluxe φτάνει FSB 450-500 ,το θέμα είναι αν το χρειάζεται κανείς με την χρήση που αναφέρθηκε και αν μπορεί να ξοδέψει παραπάνω χρήματα για μητρική αφού θέλει και οθόνη κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...