Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τα torrents κανεις λαθος. Υπαρχει ενας τυπος στην Σιγκαπουρη που κανει compile καθε νεα εκδοση του mldonkey (χθες εβαλα την 2.9.4 στο δικο μου) και πραγματικα πεταει στο κατεβασμα των torrents. Ο τυπος εχει φτιαξει μεχρι και φορουμ με πολλα κολπα και επεκτασεις για το συγκεκριμενο NAS που θα παθεις πλακα αν δεις τι μπορει να κανει (χθες εκανα unrar 2,5Gb κατευθειαν στο NAS στο μισο χρονο απο οτι θα εκανα αν μετεφερα τα αρχεια στο PC και εκανα εκει την αποσυμπιεση). Εγω το πηρα απο εναν Κινεζο απο το ebay καινουριο στα 140 ευρω με τα μεταφορικα οπως και ενας συναδελφος που μολις το ειδε επαθε πλακα και το παραγγειλε αμεσως. Φυσικα σε θεμα τιμης το Procare ειναι ασυναγωνιστο αλλα πιστευω οτι καλο ειναι να εχεις και τις υπολοιπες δυνατοτητες ενος πολυ καλου NAS.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρα ενα eshare και το δοκιμαζω και αυτο που δεν καταφερνω ειναι να του αλλαξω ip

ξετσεκαρω το dhcp αλλα δεν μπορω να του δωσω ip δεν μπενει ο κενσορας μεσα στο κουτακι να μπορεσω να γραψω.

ξερει κανεις πως γινετε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
πηρα ενα eshare και το δοκιμαζω και αυτο που δεν καταφερνω ειναι να του αλλαξω ip

ξετσεκαρω το dhcp αλλα δεν μπορω να του δωσω ip δεν μπενει ο κενσορας μεσα στο κουτακι να μπορεσω να γραψω.

ξερει κανεις πως γινετε.

δεν εχω μπροστα μου το web panel, αλλα θυμαμαι οτι γινεται ευκολα...

καποια αλλη επιλογη αποτσεκαρεις πριν κ μετα εισαι οκ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχω 2 κομμάτια διαθέσιμα για όποιον θέλει, στα 55 ευρώ.

Δεν κάνω εμπόριο, προέκυψαν επειδή τα είχα ζητήσει από φίλους κ μου τα έφεραν όλοι μαζί :-)

Εγώ φυσικά κράτησα ακόμη ένα (ως ικανοποιημένος κάτοχος μήνες τώρα) !

Είναι σφραγισμένα φυσικά. Οποιος θέλει ας στείλει pm.

Δημοσ.

ενταξει ολα αυτα,το προβλημα ειναι αφου εγκαταστησης το σιντι μετα σου ζηταει τον κωδικο που εχει μεσα το βιβλιαρακι ταχο δοκιμασει ολα αλλα δεν γινετε τιποτα μιποσ μποριτε να μου δοσετε καμια απαντισι στο θεμα αυτο;

Δημοσ.
ενταξει ολα αυτα,το προβλημα ειναι αφου εγκαταστησης το σιντι μετα σου ζηταει τον κωδικο που εχει μεσα το βιβλιαρακι ταχο δοκιμασει ολα αλλα δεν γινετε τιποτα μιποσ μποριτε να μου δοσετε καμια απαντισι στο θεμα αυτο;

εχεις χασει το βιβλιαρακι?!

(αν θες σου στελνω με pm τους δικους μου κωδικους, μηπως και παιξουν...)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, σημερα το απόγευμα πήρα ένα eShare από τα media markt σε ενα καλάθι προσφορών. το είχαν 25 ευρώ και εχουν άλλα 2, ανοιγμένη συσκευασία αλλα παιζει κανονικά. Τα 80 που ζητάνε για καινούργιο δεν τα σκάω με τίποτα.Το θέμα με το fat 32 είναι ο κύριος λόγος.

Γενικά το όλο πακέτο είναι λίγο απογοητευτικό, πρέπει να έχει το χειρότερο documentation ever. Μόνο quick start quide τυπομένο και ένα pdf με 6 σελίδες παραπάνω.Ελάχιστες δυνατότητες ρυθμίσεων και αυτές όχι ιδιαίτερα χρήσιμες. Έχει 2 θύρες USB και παίζει (οσο εχω δοκιμάσει) μονον η πίσω.Το power κουμπί επίσης μοιάζει να είναι μονο off και μια φορά που ζήτησα reboot από το web interface μάλλον κόλλησε.

Κατά τα άλλα πριν από αυτό ψάχνοντας για κάτι μικρό, αθόρυβο και με χαμηλά watt για 24/7 υπολογιστή, το φθηνότερο που βρήκα ήταν το fit-pc, δηλώνει <10watt

το οποίο βέβαια είναι pc, αλλα από ιταλία ερχεταί (το slim diskless) στα 270, οπότε το eshare μου ήρθε τέλεια.

Αν κάποιος ξέρει κάτι για τις USB ή το power κουμπί ας γράψει. Ο κωδικός για το web UI σε μένα είναι κενός, έχει λέει και MAC password??? άλλα είναι σε αυτοκόλλητο πάνω στις οδηγίες. Πάντως επειδή η εφαρμογή είναι μονο win εγώ απο το webUI έκανα τα πάντα.Επίσης υπαρχει πάντα και το reset.

Τέλος το τέλειο για αυτό το πραματάκι θα ήταν να του σηκώναμε κανα linux, βέβαια έχει μολις 8mb flash.Οπότε αν κάποιος εχει καμια ιδέα ή βρήκε κανα link σας παρακαλώ πείτε το.

Δημοσ.

Ψαχτο φιλε λιγο παραπανω κ μετα βγάλε πιο ακριβή συμπεράσματα.

Εχει τα συν κ τα πλην του αλλά όχι ότι είναι κ άχρηστο!

Εγω το έχω μήνες κ ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για δες κ δω >

http://www.eshareonline.com/forum/index.php?sid=8036a402ca18cc0ff66ab9ea7ddad57a

και full review εδώ >

http://www.eshareonline.com/forum/viewtopic.php?t=53&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=9e1e046f127827ba8bf186beac4e3b23

Σημ. Το Power δουλευει μονο σαν Off. Για on, βγαζεις απο πριζα κ ξαναβαζεις.

Το fat 32 δεν ειναι προβλημα καθως πολυ πολυ σπάνια θα πετυχεις μεγαλύτερα αρχεια αφου τα περισσοτερα torrents ειναι σπασμενα σε rar.

Δημοσ.

Αν θέλω να κατεβάσω κάτι δηλαδή ένα αρχείο 700mb δεν γίνεται? Πρέπει να είναι μικρά αρχεία :rolleyes:? Δεν έχω καταλάβει αυτό με το FAT που αναφέρεται και τους περιορισμούς του...Ξέρω ότι όταν κάνω format επιλέγω NTFS

Δημοσ.
Αν θέλω να κατεβάσω κάτι δηλαδή ένα αρχείο 700mb δεν γίνεται? Πρέπει να είναι μικρά αρχεία :rolleyes:? Δεν έχω καταλάβει αυτό με το FAT που αναφέρεται και τους περιορισμούς του...Ξέρω ότι όταν κάνω format επιλέγω NTFS

ο περιορισμος ειναι μεχρι 4GB

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που κουβεντιάζουμε είναι και HDD Player? Μπορεί να συνδεθεί και με τηλεόραση για να βλέπεις τις ταινίες που περιέχει :rolleyes: ?

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο μοντέλο που κουβεντιάζουμε είναι και HDD Player? Μπορεί να συνδεθεί και με τηλεόραση για να βλέπεις τις ταινίες που περιέχει :rolleyes: ?

όχι δεν συνδέεται με τηλεοραση

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 12 : 51 : 24-----

Ψαχτο φιλε λιγο παραπανω κ μετα βγάλε πιο ακριβή συμπεράσματα.

Εχει τα συν κ τα πλην του αλλά όχι ότι είναι κ άχρηστο!

Εγω το έχω μήνες κ ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για δες κ δω >

http://www.eshareonline.com/forum/index.php?sid=8036a402ca18cc0ff66ab9ea7ddad57a

και full review εδώ >

http://www.eshareonline.com/forum/viewtopic.php?t=53&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=9e1e046f127827ba8bf186beac4e3b23

Σημ. Το Power δουλευει μονο σαν Off. Για on, βγαζεις απο πριζα κ ξαναβαζεις.

Το fat 32 δεν ειναι προβλημα καθως πολυ πολυ σπάνια θα πετυχεις μεγαλύτερα αρχεια αφου τα περισσοτερα torrents ειναι σπασμενα σε rar.

Μια βδομάδα μετά και με αρκετό ψάξιμο τα ακριβή μου συμπεράσματα είναι τα ίδια με τα προηγούμενα. Αυτό το πραματάκι είναι πολύ χρήσιμο αλλά δεν αξίζει 80 ευρώ.

Ήδη μου κατάβασε 2 torrent και θα συνεχίσει να μου κατεβάζει κι άλλα, ελπίζω για πολύ καιρό.Αλλά ο περιορισμός των 4gb είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί έχω να συναντήσω torrent χωρισμένο σε rar κάνα 6μηνο, στις HD ταινίες που καταβάζω πλέον δεν έχω βρεί κανένα.

Ο περιορισμός αυτός δεν επηρεάζει μόνο τα torrent αλλά και γενικότερα μέγεθος των αρχείων που μπορεί να διαμοιρασει δικτυακά. Χρησιμοποιώντας για πολλές εφαρμογές iso images που πολλές φορές είναι στο μέγεθος DVD, σαν δικτυακός σκληρός μου είναι άχρηστος. Επιφυλάσομαι να μιλήσω για τις ταχύτητες που πιάνει ο smb server του, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πιάσει πάνω από 1,2MB/sec.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους

αλλα τωρα αντιμετοπιζω κατι αλλο! απο οτι φενετε, δεν μπορω να κανω φορματ το δισκο μου σε FAT32 μεσω vista ( Maxtor 1tera )

προσπα8ησα να το κανω μεσω CMD αλλα παρολο που το ετρεξα μεσω διαχηρηστη μου βγαζει error

Ξερει κανεις αν κανω partition, και χρησιμοποιησω το κομματι αυτο γιατο eshare? θα δουλεψει?

προς το παρον το λειτουργω με flashaki 4gb αλλα αυτο δεν ειναι λυση!

Επεξ/σία από steven1arthas
λυση στο προβλημα!
Δημοσ.
καλησπερα σε ολους

αλλα τωρα αντιμετοπιζω κατι αλλο! απο οτι φενετε, δεν μπορω να κανω φορματ το δισκο μου σε FAT32 μεσω vista ( Maxtor 1tera )

προσπα8ησα να το κανω μεσω CMD αλλα παρολο που το ετρεξα μεσω διαχηρηστη μου βγαζει error

Ξερει κανεις αν κανω partition, και χρησιμοποιησω το κομματι αυτο γιατο eshare? θα δουλεψει?

προς το παρον το λειτουργω με flashaki 4gb αλλα αυτο δεν ειναι λυση!

Υπάρχουν τόσα εργαλειάκια για να κάνεις format σε fat32. Κάνε ένα μικρό search και θα βρεις πολλά. Επιπλέον το eshare συνιστά κάποιο συγκεκριμένο στο manual του (δεν το χω κοντά τώρα).

Επίσης κάνει format μόνο του από τις επιλογές του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...