Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
FAT32 μόνο όμως? Αν θέλω να κατεβάσω ISO image 4.5GB τι γίνεται? Δεν υποστηρίζει NTFS?

Όχι. Αν είναι release (σπασμένο σε ραρ των 15 ή 50 ΜΒ) είσαι ΟΚ. Αν είναι ένα μεμονωμένο αρχείο 4 GB ... άκυρο :(

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρον το μηχανάκι, μοιάζει με την λειτουργεία του ΧΒΟΧ360 για τα κατεβάσματα (κλείνει τα πάντα και δουλεύει μόνο σκληρός και κάρτα δικτύου). Για rapidshare υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.

Υπάρχουν trackers αποκλειστικά για games με iso releases στα 4.5 GB. Άλλοι με ταινίες. Σπάνια βλέπω κομματιασμένα rar πλέον και αυτά σε rapidshare. Κρίμα γιατί ψηνόμουν.

Δημοσ.
Υπάρχουν trackers αποκλειστικά για games με iso releases στα 4.5 GB. Άλλοι με ταινίες. Σπάνια βλέπω κομματιασμένα rar πλέον και αυτά σε rapidshare. Κρίμα γιατί ψηνόμουν.

Μπα... μην το λες! Έχω ακούσει (γιατί προσωπική άποψη δεν έχω, εγώ δεν κατεβάζω) από έναν γνωστό φίλου μου (...) ότι βρίσκεις ακόμα πολλά σε κομματιασμένα rar.

Και μάλιστα αναρωτιόμουν... ΕΕΕΕΕ.... αναρωτιόταν γιατί είναι κομματιασμένα. Μάλλον για τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Απομακρυσένη διαχείρηση υποστηρίζει;

πχ. μπαινω με dialup remotely απο αλλού και του προσθετω τορρεντς να κατεβασει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζω στα μέλη ότι δεν επιτρέπεται η αναζήτηση ή η δημοσίευση link ή ονομάτων torrent tracker στο forum.

Δημοσ.
Ερωτηση: Peer Guardian υποστηριζει; Γιατι torrents χωρις Peer Guardian δεν ειναι κι οτι καλυτερο....

Γιατι, ρε παιδια;

Παλιά το είχα. Τώρα (μετα από φορματ) δεν το έβαλα.

Δημοσ.
Απομακρυσένη διαχείρηση υποστηρίζει;

πχ. μπαινω με dialup remotely απο αλλού και του προσθετω τορρεντς να κατεβασει;

Ναι, εφόσον έχει web interface αρκεί να κάνεις forward το port 80 του router σου πάνω στην IP του eShare. Και αν το router σου υποστηρίζει και DynDNS όπως το δικό μου Fritz τότε χτυπάς το UI του EShare απευθείας με ένα unique όνομα!

Δημοσ.

Ωχ ωχ.... με βλεπω σε εξοδα καλοκαιριατικα... Και μια και υποστηριζει FAT32 βλεπω να συνδεεται απευθειας με το DVD player (βλ. ενοτητα Gagdets / Silvercrest) απο το usb και να παιζει ταινιες χωρις μεσολαβηση Η/Υ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

απο rapidshare (εαν έχω premium account) μπορώ να κατεβάζω? υποστηρίζει αποθήκευση username kai password για rapidshare οπως πχ. το Flashget?

Δημοσ.
απο rapidshare (εαν έχω premium account) μπορώ να κατεβάζω? υποστηρίζει αποθήκευση username kai password για rapidshare οπως πχ. το Flashget?

Μόνο torrents υποστηρίζει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aπ ότι καταλαβαίνω, αυτο δεν εχει browser. Αρα ειτε public, ειτε private tracker δεν εχει διαφορά. Δεν μπορεις να μπεις στον τρακερ με το e-share μόνο του για να κατεβασεις το .torrent file.

Θα τα κατεβαζεις με το pc (στο pc θελεις το pass) , και θα το αντιγράφεις σε ενα φακελο του e-share, απο εκει θα το ανοιγεις με το e-share και θα κατεβάζει τα περιεχόμενα του torrent.

αν εχεις το .torrent, den χρειαζεσαι πιά password. θα κατεβαινουν ασχετα αν ο τρακερ ειναι κλειστός, ή δημόσιος.

κανω λάθος κάπου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...