marmel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα και καλό μήνα... Έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Ο υπολογιστής μου σβήνει πολύ συχνά από μόνος του και κάνει restart χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ορισμένες φορές έχει την καλοσύνη να μου εμφανίσει πρίν ένα μήνυμα λάθους της Microsoft αλλά αρκετές φορές είναι αγενέστατος!! Να πω ότι παρόμοιο πρόβλημα έχω και με το maxthon (ν 1.6.1 built50) το οποίο εντελώς ξαφνικά μου εμφανίζει μήνυμα λάθους και κλείνει εντελώς (αλλά τουλάχισοτν δεν σβήνει ο υπολογιστής!!) Παρά τις προσπάθειες μου δεν έχω βρει τι φταίει... έχω γνήσια windows xp sp2...
marmel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 τις τσέκαρα...δεν παίζει κάτι τέτοιο...φοβάμαι μήπως παίζει κάτι με τη μνήμη...
astrea966 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο να δει αν συνεχισει να το κανει
lost2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 trekse ena memtest na sou fugei h aporeia gia tis mnimes kai meta ontvs koita trofodotiko
.:VenoM:. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ποιο ειναι αφτο το προγραμμα για να τσεκαρω και εγω τις μνημες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.