Προς το περιεχόμενο

Hardware monitor error???

heroicentaur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε. Εβγαλα απο την αποθηκη μου ενα παλιο PC που ειχα απο την Αμερικη. ΕΙναι ενα PENTIUM ® 4 Intel 1.8 mhZ με δυο μνημες 256mb 133mhz μια καρτα γραφικων ASUS και ενα ανεμιστηρακι πανω στον επεξεργαστη με ψυκτιρακι. Το προβλημα που υπηρχε με τον υπολογιστη ηταν το τροφοδοτικο του που επρεπε να αλλαξω επειδη τοτε τα τροφοδοτικα δεν ειχανε το κουμπακι που αλλαζη το ρευμα απο 110 σε 230 (μιλαμε τωρα πριν 6 χρονια) αλλα δεν ασχοληθηκα κ εμεινε στην αποθηκη (ειχα lap top και με βολευε πολυ). Τωρα ειπα να τον βγαλω να του αλλαξω τροφοδοτικο. Λοιπον εβαλα στην αρχη ενα thermaltek 460 watt (το δανιστηκα) και με το που ξεκινησα το PC μου βγαλε αυτο

P7010081.jpg

Παω στο Hardaware monitor και βλεπω αυτο

P7010086.jpg

Το προβλημα ειναι στο ρευμα? Η στην θερμοκρασια? Παντως εβαλα κ ενα αλλο τροφοδοτικο ενα ΧΙLENCE 350 watt και παλι τα ιδια. To μονο που θελω ειναι να σταματιση να με ρωταει να πατησω F1 η F2 αλλα δεν υπαρχη καμια επιλογη που να το σταματαει αυτο. Ευχαριστω κ οσους το διαβασανε

Δημοσ.

Καταρχήν θα έλεγα να βάλεις τον σκληρό σαν Primary Master. Από θερμοκρασίες δεν φαίνεται να έχεις πρόβλημα. Ας πούνε και τα έμπειρα μέλη του φόρουμ την γνώμη τους για τα voltage.

Δημοσ.

Και κατι αλλο στην φωτο με τα volt τα δυο τελευταια νουμερα το 11.9v και το -11.6 v παιζουνε λιγο πανω λιγο κατω και το προγραμμα speed fan λεει αλλες θερμοκρασιες κ τα volt δειχνη να ειναι πιο σωστα με τα νουμερα που ειναι αριστερα

Δημοσ.

μπορεί να έφαγε σφαλιάρα και να του ήρθε αν το pc δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τότε το βάζεις no errors επίσης στην περίπτωση overclocking πολλά pc βρίσκαν hardware error αν η επιλογή δεν ήταν ρυθμισμένη εκεί που λέω ;) οποτε έχουμε και λέμε αν έχει κάνει oc τα πάει default και βλέπει αν το βγάζει και πράττει ανάλογα κάνει ένα update στο βίος και καθάρισε :D

Δημοσ.

Mακαρη να ειχε επιλογη no errors αντιθετος overlocking δεν θελω να κανω θα μπει σε καποιο μικροτερο κουτι κ μετα στο αυτοκινητο. Απλα θελω να σταματιση να μου ζητα το F1 F2 γιατι δεν μπορω να εχω κ πληκτρολογιο μεσα στο αυτοκινητο. Θα δω αν βρω καποια updates ευχαριστω.

Δημοσ.

Tελικα το προβλημα βρεθηκε. Στο παλιο τροφοδοτικο υπηρχε ενα καλωδιο με 3 pin οπου εμπαινε επανω στην μητρικη κ μετραγε τις στροφες. Οπως βλεπετε στην φωτο το προβλημα ηταν το fan speed

http://i51.photobucket.com/albums/f387/heroicentaur/P7010086.jpg

Θελω τωρα να μου προτεινετε ενα ανεμιστηρακι που να εχει πανω απο 5000 rpm διοτι με μικροτερα που εβαλα βγαζη κοκκινα γραμματα το fan speed.

Δημοσ.
... Θελω τωρα να μου προτεινετε ενα ανεμιστηρακι που να εχει πανω απο 5000 rpm...

Τα αυτιά σου συμφωνούν με αυτό;

/sc

Δημοσ.

Το ειδη υπαρχον ανεμιστηρακι της μητρικης πιανη τα 4000 με 5000 rpm. Ναι Vatos τωρα που τοποθετησα το καλωδια στα 3 pin της motherboard μπορω να απερνγοποιησω το speedfan κ με ενα driver που εχουν τα windows της SONY VAIO του PC οταν μπαινει στα ΧP πεφτει η ταχυτητα στο ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Θα ψαξω σημερα για ανεμιστηρακι με αρκετες στροφες να εχει, ο ηχος δεν με ενοχλει ταυτοχρονα εχω 2 pc να δουλευουν και ενα LAPTOP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...