Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το virtualDub

lizardking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάνει μια μετατροπή ενός video από μορφή wmv σε avi, και προσπαθώ μέσω του virtualdub να κόψω μερικές σκηνές (που με το moviemaker των windows δεν μπορούσε να γίνει) και ενώ φορτώνω το avi στο virtualdub μου δείχνει μόνο από την μια οθόνη και από τα μενού έχουν φύγει όλες η επιλογές για τα video και για το audio και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δω την ταινία. Ξέρεις κανείς κάποια λύση για αυτό?

Δημοσ.

Πάτα View. Είναι τσεκαρισμένα τα Position control, Status bar, Input video, Output video και Show status window;

Αν έβαζες ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ.

Δημοσ.

τα βάζω αλλά δεν γίνεται τίποτα? ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί της παύσης τότε επανέρχονται τα μενού κανονικά και όταν πατάω το play τότε ξανά χάνονται τα μενού και μένει μόνο τα file-view-tool-help.

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε αυτή την ταινία ή γενικά σε όλες;

Ποια έκδοση χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

μόνο σε αυτή την ταινία η οποία είναι μια προσωπική και την έχω τραβήξει απο την videocamera. Χρησιμοποιώ την 1.5,1.6, 1.7. και στης τρεις εκδόσεις τα ίδια κάνει.

Δημοσ.

Οπότε το πρόβλημα εντοπίζεται στο αρχείο και όχι στο VirtualDub.

To VirtualDub δεν μπορεί να επεξεργαστεί wmv αρχεία.

Με ποιο πρόγραμμα έκανες τη μετατροπή από wmv σε avi;

Δημοσ.

AN exo katalavei kala,ayto pou simvenei oti sou exafanizei ta menu osi ora kaneis playback.

Ayto einai logiko afou ekeini tin ora kanei dub(an deis pano tha sou grafei kai "dub in progress")

Edit den tha kaneis tin idia stigmi pou vlepeis kiolas,proxorise tin mpara sou sto simeio pou thes manually.(I an xereis to time aktivos pigene me Ctrl+j)

An den exo katalavei sosta zito siggnomi.

AYta

kk

PS. AYti > http://www.videohelp.com/tools/Virtualdub_1.4c-ASF < i version tou virtualdub ipostirizei wmv.

Δημοσ.

λοιπόν αφού κατέβασα το asftools και έκανα ξανά σε avi από το αρχικό όταν το ρίχνω μέσα στο virtualdub και πατάω το play μου βγάζει αυτό το λάθος.

post-17239-129062949127_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...