ANTONBLOU Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα μπορεσω να διορθωσω το προβλημα με το weather gadget των Vista, το οποιο μου βγαζει συνεχεια μηνυμα ''service not available in your region or language'' ? Ειναι κατι το οποιο διορθωνεται ή θα διορθωθει με καποιο service pack? Το αστειο ειναι οτι παλιοτερα ειχα εγκαταστησει το RC1 και δουλευε κανονικα.. Ευχαριστω προκαταβολικα!
rallistas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εμενα μου το εκανε οταν εβαλα σαν δευτερη γλωσσα γραφης τα Ελληνικα.Κατεβασα το weather bug απο το site με τα gadgets και ολα καλα.Κατεβασε το κι εσυ.Ειναι και πληρεστερο.
michael92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα μπορεσω να διορθωσω το προβλημα με το weather gadget των Vista, το οποιο μου βγαζει συνεχεια μηνυμα ''service not available in your region or language'' ?Ειναι κατι το οποιο διορθωνεται ή θα διορθωθει με καποιο service pack? Το αστειο ειναι οτι παλιοτερα ειχα εγκαταστησει το RC1 και δουλευε κανονικα.. Ευχαριστω προκαταβολικα! Ά το ξέρω, έχει να κάνει με την τοποθεσία που έχεις δηλώσει το σύστημα των Windows, αν το έχεις στην Ελλάδα δεν μπορείς να δεις τον καιρό μέσω του gadget. Αν έχεις δηλώσει τοποθεσία USA μπορείς να δεις τον καιρό σε όλο τον κόσμο. Τελευταία όμως ελέγχει και IP, οπότε πρέπει να έχεις virtual IP. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το i-google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.