Xdanger Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ποιος είναι καλύτερος? ψάχνω για κάποιο benchmark στο google αλλά δεν εχω βρει κάτι. Προτείνετε και κάτι άλλο στην ιδια τιμή αν υπάρχει
Delirium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Sou proteino na perimeneis ligo akomi gia ton eperxomeno E4500 Oxi kat' anagki gia na pareis afton, alla tha rixei synolika tis times
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Oι μειώσεις αφορούν πάντα τις νέες παραλαβές σε όλα τα προιόντα όποτε αυτές γίνουν.
tolis86 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 τι να πεσουν οι τιμες μωρε? που να πανε? στις χαμιλες τιμες οι τιμες πευτουν λιγο. παρε τωρα να το γουσταρεις. ιδικα αμα εισαι μαθητης δλδ εχεις διακοπες τωρα παρτο να το ευχαριστιθεις περισοτερο μεσα στο καλοκαιρι. τωρα αναμεσα σε αυτο που ρωτας. σε εργοστασιακα ρολογια 2χχχ series < 4xxx series < 6xxx series.
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Mόνο που αγοράζουμε όταν εχουμε ανάγκη.Αν είναι να περιμένουμε,ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι,γιατί όλο βγαίνουν νέα προιόντα και θα είμαστε σε δίλημα συνέχεια.
Xdanger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δεν βιάζομαι, λέω να περιμένω μεχρι το τέλος του μήνα, αλλά από ένα benchmark του 2160 που είχα δει σε σχέση με τον 4300 ο 4300 ήταν λίγο καλύτερος, και λογικά φαντάζομαι αν ο 2180 είναι εξέλιξη του 2160(δεν ξέρω αν είναι) θα είναι ακόμη ποιο κοντά ή και ίδιος με τον 4300, οπότε θέλω να δω ένα benchmark ανάμεσα σε αυτά τα 2 έχω ψάξει στο google αλλά δεν βρήκα τίποτα
tolis86 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 ο 2180 δουλεβει στα 2γιγα αλλα εχει 1MB κρυφη μνημη(γενικα ολη η οικογενια 2χχχ) εναντιθεση των 2 που εχει ο 4300(οπως ολοι οι 4χχχ) ενω οι 6χχχ εχουν 4(στην αρχη τα φτηνα μοντελα 6300 και 6400 ειχαν 2) με αποτελεσαμα να υπερτερουν οσοι εχουν περισοτερη κας (στα ιδια ρολογια)παντως η διαφορα μεταξυ 4 και 2 ειναι σε αποδοση μικρη ενω απο 2 σε 1 μεγαλουτσικη ενω απο τα 4 στο 1 μεγαλη. αυτα σαν ποσοστα. σε πραγματικα μεγεθη το ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα πρεπει να το κρινεις μονος σου. παντως αφου θα περιμενεις μεχρι τελος του μηνα ξεχασε το το ζητημα και στο τελος καναθημησου το. θα βγουν καποια μοντελα καινουρια και οι τιμες των παλαιοτερων θα κατεβουν βεβαια τα φτηνα μοντελα δε θα πεσουν σε τιμη πολυ ειναι ηδη χαμηλες οι τιμες τους. απλα θα εχεις μεγαλυτερη ποικιλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.