megadave Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Πιστέψτε με...έψαξα όλο το ίντερνετ για να βρω ένα τρόπο για να βγάλω λεφτά μέσω ιντερνετ....πήγα σε ptr,ptc,HYIP,surveys και όλα αποδέιχτικαν χάσιμο χρόνου....ένας ωραίος και εύκολος τρόπος είναι ο παρακάτω....δειτε και δεν εχετε να χάσετε τίποτα....πραγματίκα μπορει να μήν βγάλετε οσα λέει αλλα θα βγάλετε ενα σημαντικο ποσό...εγώ έβγαλα ήδι 679? και σινεχίζω....δοκιμάστε το πραγματικά δουλεύει.... P.S. Όποιος εχει απορείες ας μου στείλει μνμ ή ας το γραψει σε reply για να λύνονται και οι απορίες των αλλων....
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 πολύ καλό μου φαίνεται για να'ναι αληθινό...:???:
megadave Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Πάντος παίδια εχώ να πω οτι ειναι πολυ αποδοτική μέθοδος....γιατι αύτα που θα ξοδέψεις σε σχέση με αυτά που θα πάρεις ειναι ελάχιστα....είχα ασχολιθεί και με παρομειές πυραμίδες παλιότερα αλλα το μόνο που κέρδισα ήταν κάτι σκόνες για υγιεινή διατροφή....:evil:....σε γενικές γραμμές αξίζει πάντος...
megadave Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Pappous_soulis παραδέχομαι οτι αύτα που λέει μέσα είναι υπερβολικά....μπορει να μήν κερδίσεισ 15000$ αλλα έστο και κατι θα κερδίσεις...εγώ σε ένα μήνα παρα κατι μέρες έβγαλα 679?...δεν είναι κι ασχημα έτσι?
Puppet-Master Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 σοβαρευτειτε ρεεεε. απο αυτες τις μλκιες εγινε η οικονομικη κριση στην αλβανια. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
system Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Αν ήταν ένας τρόπος για να μπορεί να κερδίζει ο καθένας μας χρήματα, τότε το σύστημα θα κατάρεε
theglassicon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μεγάλε μπράβο. Και εγώ που νόμιζα ότι ο ποιο έυκολος τρόπος να βγάλεις φράγκα είναι να μαζέβεις τους κουβάδες λύρες που υπάρχουν στις άκρες των ουράνιων τόξων.
Puppet-Master Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μεγάλε μπράβο. Και εγώ που νόμιζα ότι ο ποιο έυκολος τρόπος να βγάλεις φράγκα είναι να μαζέβεις τους κουβάδες λύρες που υπάρχουν στις άκρες των ουράνιων τόξων. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αληθευει πως οι εβραιοι εχουν κρεμασμενο στο λαιμος τους ενα πουγκι με χρυσες λυρες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.