Προς το περιεχόμενο

No sound

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc καταρρεει αφου ειχα προβληματα με το σκληρο, εμφανιστηκε και ενα αλλο

Απο δικη μου μ.... οπως εβγαζα κατι usb απο μια θυρα μεσα απο το κουτι για καποιο λογο εκλεισε το pc και μετα δεν ειχα ηχο.

εβγαλα ξαναεβαλα drivers αλλαξα pci θυρες εκανα format δλδ ό,τι μπορουσα να σκεφτω.

Αυτο εχει ως αποτελεσμα το winamp και media player κλπ κλπ, να εχουν προβλημα στην αναπαραγωγη γι ' αυτο και στραφηκα στο format π.χ το winamp αρνειται να ξεκνησει να παιζει τα κομματια, το media player κολλαει καθε δευτερολεπτο και κατι τετοια, μαλλον απο προβλημα της καρτας ηχου.

Επισης με απασχολει το θεμα πως στα audio devices δε λεει default device sound blaster live αλλα emu10Kx Audio(AC00) αλλα με διπλα το σηματακι του live!

Μαλλον θα παρω μια καινουρια καρτα ηχου αλλα αν καποιος εχει καποια ιδεα ας την πει

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το emu10Kx ειναι οι drivers για την live..δεν μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο pc ? μονο αυτο μενει να κανεις..τα αλλα τα δοκιμασες....εβαλες τους last drivers για την καρτα ηχου ? μηπως προ φορματ ειχεs περασμενο κανα πακετο aydio-video drivers all in one και μετα δεν το περασες ? παιζει βεβαια να εκαψε και τιποτα..

Δημοσ.

αυτο γινοταν τελικα επειδη δεν εμπαιναν κανονκα οι drivers, τωρα μου την εμφανιζει κανονιακα αλλα και παλι τιποτα. Η creative εχει σταματησει το support για την συγκεκριμενη καρτα. Αλλα δεν ειναι θεμα drivers η καρτα επαιζε κανονικα και χωρις αυτους. Μαλλον τα εχει φτυσει...

Ναι μονο σε αλλο Pc δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα για 17 ευρω που παει μια απλη καινουρια της creative νομιζω θα παω κατ' ευθειαν σε αυτη τη λυση

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι κολλανε και οι αναπαραγωγες video. Ελπιζω να μην παιζει τιποτα με καρτα γραφικων ή mobo μιας και το pc λετουργει κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...