babisAOK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Κάνοντας εγκατάσταση το 1.2 patch μου βγάζει μήνυμα λάθους old file not found Τι συμβαίνει; Ναι το παιχνίδι είναι γνήσιο
Sadamiraq Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ξανα εγκατεστησε το παιχνιδι ρε man τοσο δυσκολο ειναι?
ilos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Κάνοντας εγκατάσταση το 1.2 patch μου βγάζει μήνυμα λάθους old file not found Τι συμβαίνει; Ναι το παιχνίδι είναι γνήσιο Κλασσική Μ@λ@κι@. Συμβαίνει ένα απο τα παρακάτω: 1)Έχεις κάνει overwrite το εκτελέσιμο με crack. Αν δεν έχεις κρατήσει backup του original η λύση είναι uninstall-reinstall. 2)Πρσσπαθείς να περάσεις λάθος patch. Υπάρχουν δύο ειδών αυτά για το vanilla Oblivion και αυτά για το expansion Sivering Isles. Ακόμα φρόντισε να κατεβάσεις eu-uk και όχι το us patch.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 gia auto as to agorasei original kai as stamathsoume na dinoume voh8eia gia antegrammena?
babisAOK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 gia auto as to agorasei original kai as stamathsoume na dinoume voh8eia gia antegrammena? Ποιο αντιγραμμένο ρε παιδιά ούτε crack έβαλα ούτε λάθος patch Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα mods που έχω Θα κάνω uninstall-reinstall και χωρίς mod και βλέπουμε.
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ποιο αντιγραμμένο ρε παιδιά ούτε crack έβαλα ούτε λάθος patch Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα mods που έχω Θα κάνω uninstall-reinstall και χωρίς mod και βλέπουμε. Τα mod σπάνια "σπάνε" τα bsa (ειδικά αν είναι omod). Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι συμβαίνει ένα από τα παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ποιο αντιγραμμένο ρε παιδιά ούτε crack έβαλα ούτε λάθος patch Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα mods που έχω Θα κάνω uninstall-reinstall και χωρίς mod και βλέπουμε. opa mlkia mou tote, grapse la8os
babisAOK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Τελικά με επανεγκατάσταση είμαστε εντάξει μάλλον κάποιο mod; Δεν ξέρω τι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.