tsadreas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μολις χθες εγκατεστησα την διανομη ubuntu 7.04 στον υπολογιστη μου.Ειμαι εντελως καινουργιος στο linux oποτε ειχα καποια προβληματα που λυθηκαν διαβαζοντας διαφορα θεματα στο forum.Ενα προβλημα ομως παρεμεινε δεν εχω καθολου ηχο.Η καρτα ηχου που εχω ειναι μια SigmaTel AC97 (ενσωματωμενη στην μητρικη).Εψαξα για driver αλλα οι μονοι που βρηκα ειναι για windows.Και με τα windows το ιδιο προβλημα ειχα, επρεπε να εγκαταστησω το driver εγω δεν περιλαμβανονταν σε αυτα της μητρικης.Οταν γραφω στο τερματικο sudo asoundconf list μου εμφανιζει Names of available sound cards: SI7012 Τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 http://www.google.gr/search?q= SI7012&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial http://www.otierney.net/laptop/ μήπως πρέπει να την ενεργοποιήσεις απο το bios ? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cbmgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μήπως έχεις muted τα κανάλια? Δοκίμασε alsamixer. Όταν δοκιμάζεις να παίξεις κάτι πχ με τον amarok σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή παίζει το κομμάτι χωρίς να ακούς τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Πως την ενεργοποιω απο τα bios? Οταν παιζω κατι με το amarok δεν δειχνει κανενα σφαλμα,κανονικα παιζει το τραγουδι χωρις να ακουω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Πως την ενεργοποιω απο τα bios? Συνήθως, στην κατηγορία "Intergrated Peripherals", Sound/AC97 chip. Οταν παιζω κατι με το amarok δεν δειχνει κανενα σφαλμα,κανονικα παιζει το τραγουδι χωρις να ακουω τιποτα. Τότε δεν είναι θέμα driver ή ενεργοποίησης από το BIOS, έλεγξες τα ρυθμιστικά έντασης από το alsamixer, όπως είπε ο cbmgr; Πρόσεξε στο κάτω μέρος της μπάρας έντασης να μην υπάρχει ένα "M" (mute) αλλά ένα "OO". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Οταν ανοιγω το alsamixer μου βγαζει το εξης Σφάλμα κατά τη φόρτωση ή αποθήκευση πληροφοριών ρύθμισης για GNOME ALSA Mixer. Μερικές από τις ρυθμίσεις σας μπορεί να μη λειτουργούν σωστά. και στις λεπτομερειες Εσφαλμένο κλειδί ή όνομα καταλόγου: "/apps/gnome-alsamixer/slider_display_names/SigmaTel_STAC9758,59-Master": `,' δεν είναι έγκυρος χαρακτήρας σε ονόματα κλειδιών/καταλόγων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Για δώσε σε κονσόλα sudo asoundconf set-default-card SI7012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 καμια αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.