Hlapatsas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Αρχικό Μήνυμα απο Vatos_Locosο λόγος όμως ? Ο λόγος είναι ότι παίρνεις μειωμένη εγγύηση και οι μητρικές τους όλες αργά ή γρήγορα βγάζουν προβλήματα(λες και έχουν παίξει ποδόσφαιρο μ'αυτές στα stock) και τρέχεις....
stefan123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 stefan123 trofodotiko me 24pin enw h mhtrikh eixe 20pin...pws kai den exei metatropea...sxedon ta perissotera exoun Ξερεις πιο λεω το hiper 730 watt type s....To συγκεκριμενο εχει ενα βυσμα 24πινο μονοκοματο,ενω τα αλλα εχουν 20+4....Ανταπτορας δεν υπηρχε!!!!Παντως ηταν σαν κατασκευη πανεμορφο(σαν κοσμημα) και πολυ βαρυ...Και ηταν και modular...Mολις το πηγα πισω το ελεξαν και πηρα αυτο της υπογραφης μου που ειναι εμφανισιακα σαν ντενεκες!!!!
nikoskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ο λόγος είναι ότι παίρνεις μειωμένη εγγύηση και οι μητρικές τους όλες αργά ή γρήγορα βγάζουν προβλήματα(λες και έχουν παίξει ποδόσφαιρο μ'αυτές στα stock) και τρέχεις Δεν είναι απαραίτητο αυτό...
kx5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Σπάνια έχω πετύχει κάτι που να αξίζει στο stock του Πλαισίου, χώρια ότι το βρίσκω ακριβό. Τις ευκαιρίες θα τις βουτάνε οι υπάλληλοι. Κάτι PSTN modem εσωτερικά που είχα αγοράσει για 5 ευρώ βγήκαν ελαττωματικά. Δε μου δίναν εγγύηση πάνω από ένα μήνα για προϊόντα από rma.
SV1EOD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ξερεις πιο λεω το hiper 730 watt type s....To συγκεκριμενο εχει ενα βυσμα 24πινο μονοκοματο,ενω τα αλλα εχουν 20+4....Ανταπτορας δεν υπηρχε!!!!Παντως ηταν σαν κατασκευη πανεμορφο(σαν κοσμημα) και πολυ βαρυ...Και ηταν και modular...Mολις το πηγα πισω το ελεξαν και πηρα αυτο της υπογραφης μου που ειναι εμφανισιακα σαν ντενεκες!!!! Αφού σου άρεσε τόσο πολύ ας έπερνες έναν αντάπτορα από 24 σε 20 pin(τον έχω δει σε μαγαζιά και νομίζω και στο e-shop(όχι μόνο όμως) με χαμηλό κόστος αν θυμάμαι κάτω από 5 ευρώ μία βόλτα στο skroutz θα σου έβρισκε διαθεσιμότητα και τιμές) για να το κράταγες. Και νομίζω ότι ο συγκεκριμένος δουλεύει και ανάποδα.
SV1EOD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Αφού το έψαξα και αφού πόσταρα(άτιμη περιέργεια μου έχεις φάει πολύ χρόνο) οι τιμές για αντάπτορα ξεκινάνε από 1.7 ευρώ και φτάνει κάτι λιγότερο από 5 όπως φαίνεται και σε: http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=24+20+pin
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 opos leei o Hlapatsas akribos,ta pragamata exoun imerominia liksis,exo parei apo ekei kapou 4mhtrikes 754/A oles eixan problimna,stin kaliteri periptosh den douleye h karta audio eidika mia K8V mou thn alaksan 4fores,pano kato bengos fasi,kai na akouo istories apo to service gia pithanes etoies pou den douleyan...oti ftene h bides poy ebala..oxi aytes me to kefalh ayto,ths alles.. kai h teleftea doylepse 5 mhnes kai 20 meres kai ta kakarose... eixe 6 mhnes warranty... eytixos.paidia h gnomh mou einai apo kei na pernete pragmata pou ta elatomata tous einai enfani,grantzounia px,kai oxi mhtrikes.. gia 20-30 eyro poy tha glitosete an ta kataferete,den aksizei
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω τι να πω εμενα η κάρτα που πήρα ακόμα λειτουργεί άψογα "φτου" "φτου" βεβαια ιάνει και η πρώτη μου αγορά από το stock house αλλα θα δείξει γιατί ψήθηκε ένα φιλαράκι να πάρει κάτι κομμάτια από εκεί μητρικές και αλλα και να στήσει ένα pc γιατί τα λεφτά είναι πολύ μαζεμένα θα δείξει και από εκεί τι πράγματα έχει το stock
stefan123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αφού το έψαξα και αφού πόσταρα(άτιμη περιέργεια μου έχεις φάει πολύ χρόνο) οι τιμές για αντάπτορα ξεκινάνε από 1.7 ευρώ και φτάνει κάτι λιγότερο από 5 όπως φαίνεται και σε: http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=24+20+pin Παντως και οι 3 πωλητες που ηταν εκεινη την στιγμη στο πλαισιο στην στουρναρη με διαβεβαιωσαν οτι τετοιο πραγμα(ανταπτορας) δεν υπαρχει οποτε δεν εκατσα να το ψαξω..Τελικα υπαρχει κατι που να ξερουν τα στουρναρια της στουρναρη?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 λοιπόν εγώ τελικά ανακάλυψα γιατί την πούλαγαν την κάρτα που πήρα η κάρτα σε stock καταστάσεις όταν την έκανες test για artifacts αυτή έβγαζε :oops: και μιας και είχα αποφασίσει να της κάνω vmod είπα να μετρήσω την τάση να δω πόση είναι και μαντέψετε από το κανονικό στις Gs που πρέπει να είναι 1,1 ήταν 0,8 οποτε παίζει να βγήκε προβληματική από το εργοστάσιο και την δίνανε μονο 40 ευρώπουλα στο stock τελοσπάντων με τα πολλά μετά οι μνήμες της είχαν κανονικά την τάση της 1,8 αλλα μετά το Vmod η κάρτα αναστήθηκε 1,6 στον πυρήνα και 2,24 στις μνήμες και τώρα ούτε ίχνος artifact στις συχνότητες που την έχω οποτε πιστεύω μου βγήκε καλή αγορά
dpolal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πήρα από το stock στην Στουρνάρη 3 μπόρντ Asus P4C800 Deluxe πριν από 3 χρόνια (ή και παραπάνω) για μένα και δύο ακόμα φίλους. Τα είχα πάρει από 50 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά όταν το κανονικό μπόρντ κόστιζε 180 ή 200 ευρώ εκείνη την εποχή. Όλα παίζουν ακόμα μια χαρά. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν ημερομηνία λήξης.
kondoras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Πριν από δύο μήνες βρέθηκα στην Μεταμόρφωση και ζαχάρωνα ένα ποντίκι Logitech MX-1000 (έψαχνα κυρίως κάτι εργονομικό). Ο υπάλληλος στο ταμείο μου είπε πως έχει 6 μήνες εγγύηση, ok λέω και το αγοράζω. Στην βιασύνη μου να προλάβω την πτήση δεν ανοίγω το κουτί αμέσως, γυρίζω Θεσσαλονίκη και τί να δω; Έλειπε ο μετασχηματιστής! Ευτυχώς φορτίζει με έναν μεταβλητής τάσης που είχα (των 3 ευρώ) και δεν χρειάστηκε να μπλέξω με αλλαγές κλπ. Συμπεράσματα μέχρι τώρα: - Αποφεύγουμε προϊόντα κρίσιμα για την λειτουργία του Η/Υ, όπως m/b, cpu, σκληρός. - Τσεκάρουμε αν είναι πλήρης η συσκευασία στο ταμείο. - Κάνουμε την προσευχή μας!
AfterForever Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εγώ από το στοκ του Πλαισίου είχα τσιμπήσει ένα modem-router ADSL για PSTN γραμμές (ένα Allied Data Copperjet 810) με ?20 ευρουλάκια, γιατί ήμουν με το sagem usb που έδινε η Otenet με το OnDsl kit. Μια χαρά ως τώρα, κανένα πρόβλημα. Και για ?20, τζετ 6 μήνες εγγύηση δίνουν συνήθως.
nector Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Για το 24-pin τροφοδοτικό επειδή είχα 1 παρομοια περιπτωση, το βύσμα "έσπαγε" στα 2 (20-pin και 4-pin ξεχωριστά) αν ήθελα με λίγη πίεση. Μπορούσε να ξαναενωθεί φυσικά. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, έβριζα τον πωλητή... Ευτυχώς που δεν πήγα πίσω να κάνω φασαρία. Ρόμπα θα γινόμουν
liopyr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Για το 24-pin τροφοδοτικό επειδή είχα 1 παρομοια περιπτωση, το βύσμα "έσπαγε" στα 2 (20-pin και 4-pin ξεχωριστά) αν ήθελα με λίγη πίεση. Μπορούσε να ξαναενωθεί φυσικά.Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, έβριζα τον πωλητή... Ευτυχώς που δεν πήγα πίσω να κάνω φασαρία. Ρόμπα θα γινόμουν one year later... Nice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.