Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά τι παίζει με το hardware από το stock house του πλαισίου ? έψαχνα για vga και άρπαξα μια σήμερα από εκεί με απόδειξη κανονικά έχω και εγγύηση δηλαδή τώρα? γιατί τα δίνουν τόσο χαμηλά σε τιμές κάποια από όλα αυτά τουλάχιστον γιατί δεν είανι όλα χαμηλά σε τιμές
skarpelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μερικα ειναι οτι εχει απομεινει απο καποιες παρτιδες και τα βαζουν φτηνα για να φευγουν απ'οσο ξερω
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 μονο αυτό πολύ λίγο μου φαίνεται για να δίνουν τόσο φθηνά τα πράγματα τώρα που κάθομαι και χαζεύω στην σελίδα βλέπω ότι με 60 ευρώ σχεδόν έχεις φιάξει pc αν έχεις κάνα 2 κομμάτια από πριν το σκέφτομαι ήδη να πάω να πάρω κάνα 2 μητρικές να χτυπήσω και 2 vga τροφοδοτικά δίσκους έχω θα βρω και 2 επεξεργαστές σε αγγελίες και έφτιαξα αλλα 2 pc τι θα τα κάνω δεν ξέρω αλλα λέμε τώρα
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 H εγγύηση για αγορές από εκεί εχουν μικρή διάρκεια και όρους,για ψάξτε το το
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 δεν με πολύ καίει η εγγύηση για τα 42 ευρώ που έδωσα την πήρα για λιώσιμο την κάρτα απλά παραξενεύτηκα γιατί ένας τύπος μπροστά μου αγόρασε κάτι ακριβό το οποιο δεν κατάλαβα τι είναι και λέω αν πχ έδυαν εγώ τώρα εκεί 100+ ευρά και κάτι πάθαινε τι κάναμε ?
nikoskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 1.Και εννοείται τα καλά κομμάτια τα παίρνουν οι του Πλαίσιο Μεταμόρφωσης... 2.Επίσης μην κοιτάς ποτέ τί λέει στο site πως υπάρχουν στοκ.Γιατί; Λόγω του 1. 3.Δεν πουλάνε μόνο stock προϊόντα αλλά κυρίως μεταχειρισμένα/επιστροφές/RMA/ελαττωματικά(αλλά λειτουργικά). Στο ελαττωματικά σκεφτείτε ένα case που του έχει σπάσει ένα ποδαράκι στη βάση αλλά δεν επηρεάζει την ισορροπία του case.
regent Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το stock του Πλαισίου έχει συνηθέστερα προϊόντα από RMA (αν δείτε στο site όλοι οι κωδικοί των προϊόντων αρχίζουν με αυτά τα γράμματα) και πιο σπάνια προϊόντα που ήταν δείγματα ή σε βιτρίνα. Σε όλα πάντως δίνει εγγύηση 6 μήνες και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις επιστροφές (απ' όσο ξέρω).
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 τα προϊόντα όμως είναι όλα λειτουργικά κανονικά έτσι δεν είναι ? με τρόμαξες ρε συ nikoskon kage δεν θα ασχοληθώ ξέρεις τι πήγα να γράψω καλή σου μέρα
Hlapatsas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Λοιπόν θα σου πω την άποψη μου μιας και έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα. Κατ'εμέ πρέπει να παίρνεις μόνο αντικείμενα τα οποία δεν είναι βασικά για την λειτουργία του pc με εξαίρεση τις κάρτες γραφικών.Μητρικές cpu δεν ξαναπαίρνω από εκεί!Αν βρώ καλή προσφορά στο scanerάκι που θέλω π.χ. θα το πάρω ή ένα εξωτερικό αντιγραφικό.Εκτυπωτές έχουν αλλά τους λείπουν κεφαλές συνήθως που συνεπάγεται +100 ευρά!!(canon).Αυτά.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ο λόγος όμως ? αυτό θέλω να μάθω πχ αν στήσω ένα πολύ φθηνό σύστημα να το κάνω πχ ΝΑΣ Server από εκεί μονο και όλα από μεταχειρισμένα τι πρόβλημα θα έχω αφού για εγγυήσεις δεν θα με ενοχλεί αν έχω δώσει από 30 ευρώ για κάθε κομμάτι
nhn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 den lei to stock house tou plaisiou gia ena akoma logo .den sou epistrefoun ta xrimata sou piso se periptosi ellatomatikou katholou apithano apo eki !!!
nikoskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Και για οποιοαδήποτε αγορά σε οποιοδήποτε Πλαίσιο δεν σου επιστρέφουν χρήματα. Σου κόβουν απλά πιστωτικό να πάρεις κάτι άλλο.
stefan123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Oχι συνηθως σου κοβουν πιστωτικο αλλα αμα κανεις μανουρα σου δινουν τα λεφτα στο χερι για να μην ξαναπατησεις ΠΟΤΕ παλι εκει.... Τις προαλλες πηρα κατι hands free και μου λεει ο υπαλληλος οτι κανουν για το κινητο μου...Σκιζω την συσκευασια,το συνδεω και μου βγαζει μηνυμα:ασυμβατο εξαρτημα..Γυριζω πισω(δεν ειχα παει και πολυ μακρια) και τους λεω παρτε το.... Μα-μου-ας μην μου λεγατε οτι κανει...Τσαντιζονται και ακουσα που ειπε καποιος(προυσταμενος?) δωστου τα λεφτα να μην τον ξαναδουμε παλι...(εκανα και βαβουρα ο ατιμος)...Την αλλη μερα ημουν παλι εκει και τους γυρισα ενα τροφοδοτικο γιατι ειχε μονο 24pin ενω η μητρικη μου ειναι 20pin...Παλι ειχα ρωτησει και παλι εκανε..Aς προσεχαν..Τα λαθη πληρωνονται..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 stefan123 trofodotiko me 24pin enw h mhtrikh eixe 20pin...pws kai den exei metatropea...sxedon ta perissotera exoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.