Προς το περιεχόμενο

Stock House ( Πλαίσιο ) συζήτηση

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι παίζει με το hardware από το stock house του πλαισίου ? έψαχνα για vga και άρπαξα μια σήμερα από εκεί με απόδειξη κανονικά έχω και εγγύηση δηλαδή τώρα? γιατί τα δίνουν τόσο χαμηλά σε τιμές κάποια από όλα αυτά τουλάχιστον γιατί δεν είανι όλα χαμηλά σε τιμές

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μονο αυτό πολύ λίγο μου φαίνεται για να δίνουν τόσο φθηνά τα πράγματα τώρα που κάθομαι και χαζεύω στην σελίδα βλέπω ότι με 60 ευρώ σχεδόν έχεις φιάξει pc αν έχεις κάνα 2 κομμάτια από πριν το σκέφτομαι ήδη να πάω να πάρω κάνα 2 μητρικές να χτυπήσω και 2 vga τροφοδοτικά δίσκους έχω θα βρω και 2 επεξεργαστές σε αγγελίες και έφτιαξα αλλα 2 pc τι θα τα κάνω δεν ξέρω αλλα λέμε τώρα :D

Δημοσ.

δεν με πολύ καίει η εγγύηση για τα 42 ευρώ που έδωσα την πήρα για λιώσιμο την κάρτα απλά παραξενεύτηκα γιατί ένας τύπος μπροστά μου αγόρασε κάτι ακριβό το οποιο δεν κατάλαβα τι είναι :D και λέω αν πχ έδυαν εγώ τώρα εκεί 100+ ευρά και κάτι πάθαινε τι κάναμε ?

Δημοσ.

1.Και εννοείται τα καλά κομμάτια τα παίρνουν οι του Πλαίσιο Μεταμόρφωσης...

2.Επίσης μην κοιτάς ποτέ τί λέει στο site πως υπάρχουν στοκ.Γιατί; Λόγω του 1.

3.Δεν πουλάνε μόνο stock προϊόντα αλλά κυρίως μεταχειρισμένα/επιστροφές/RMA/ελαττωματικά(αλλά λειτουργικά).

Στο ελαττωματικά σκεφτείτε ένα case που του έχει σπάσει ένα ποδαράκι στη βάση αλλά δεν επηρεάζει την ισορροπία του case.

Δημοσ.

Το stock του Πλαισίου έχει συνηθέστερα προϊόντα από RMA (αν δείτε στο site όλοι οι κωδικοί των προϊόντων αρχίζουν με αυτά τα γράμματα) και πιο σπάνια προϊόντα που ήταν δείγματα ή σε βιτρίνα. Σε όλα πάντως δίνει εγγύηση 6 μήνες και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις επιστροφές (απ' όσο ξέρω).

Δημοσ.

τα προϊόντα όμως είναι όλα λειτουργικά κανονικά έτσι δεν είναι ? με τρόμαξες ρε συ nikoskon

kage δεν θα ασχοληθώ ξέρεις τι πήγα να γράψω καλή σου μέρα ;)

Δημοσ.

Λοιπόν θα σου πω την άποψη μου μιας και έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα.

Κατ'εμέ πρέπει να παίρνεις μόνο αντικείμενα τα οποία δεν είναι βασικά για την λειτουργία του pc με εξαίρεση τις κάρτες γραφικών.Μητρικές cpu δεν ξαναπαίρνω από εκεί!Αν βρώ καλή προσφορά στο scanerάκι που θέλω π.χ. θα το πάρω ή ένα εξωτερικό αντιγραφικό.Εκτυπωτές έχουν αλλά τους λείπουν κεφαλές συνήθως που συνεπάγεται +100 ευρά!!(canon).Αυτά.

Δημοσ.

ο λόγος όμως ? αυτό θέλω να μάθω πχ αν στήσω ένα πολύ φθηνό σύστημα να το κάνω πχ ΝΑΣ Server από εκεί μονο και όλα από μεταχειρισμένα τι πρόβλημα θα έχω αφού για εγγυήσεις δεν θα με ενοχλεί αν έχω δώσει από 30 ευρώ για κάθε κομμάτι

Δημοσ.

den lei to stock house tou plaisiou gia ena akoma logo .den sou epistrefoun ta xrimata sou piso se periptosi ellatomatikou katholou apithano apo eki !!!

Δημοσ.

Και για οποιοαδήποτε αγορά σε οποιοδήποτε Πλαίσιο δεν σου επιστρέφουν χρήματα.

Σου κόβουν απλά πιστωτικό να πάρεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Oχι συνηθως σου κοβουν πιστωτικο αλλα αμα κανεις μανουρα σου δινουν τα λεφτα στο χερι για να μην ξαναπατησεις ΠΟΤΕ παλι εκει....

Τις προαλλες πηρα κατι hands free και μου λεει ο υπαλληλος οτι κανουν για το κινητο μου...Σκιζω την συσκευασια,το συνδεω και μου βγαζει μηνυμα:ασυμβατο εξαρτημα..Γυριζω πισω(δεν ειχα παει και πολυ μακρια) και τους λεω παρτε το....

Μα-μου-ας μην μου λεγατε οτι κανει...Τσαντιζονται και ακουσα που ειπε καποιος(προυσταμενος?) δωστου τα λεφτα να μην τον ξαναδουμε παλι...(εκανα και βαβουρα ο ατιμος)...Την αλλη μερα ημουν παλι εκει και τους γυρισα ενα τροφοδοτικο γιατι ειχε μονο 24pin ενω η μητρικη μου ειναι 20pin...Παλι ειχα ρωτησει και παλι εκανε..Aς προσεχαν..Τα λαθη πληρωνονται..

• Super Moderators
Δημοσ.

stefan123 trofodotiko me 24pin enw h mhtrikh eixe 20pin...pws kai den exei metatropea...sxedon ta perissotera exoun :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...