johnysp13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το Laptop μου Acer 5685 μετά απο κάποια ώρα (περίπου 30 λεπτά) αφότου το ανάψω μου διακόπτει την σύνδεση στο ιντερνετ.Φαίνεται ότι όταν πάρει κάποια θερμοκρασία, επηρεάζει τη πρόσβαση στο internet και δεν επανάρχεται.Το χειμώνα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Για να μπορέσει να δουλέψει το internet πρέπει να δουλεύει μέσα σε δροσερό περιβάλλον.Π.χ όταν έχω το aircontition ανοικτό η σύνδεση μου δεν διακόπτεται.Μπορεί να μου πεί κάποιος τι μπορώ να κάνω? Σ.Σ το Laptop μου είναι 4 μηνών
CloudConnected Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Αν δεν πας για service, προφανώς αγόρασε βάση με ανεμιστηράκι!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 pigene service,kai efodiasmenos me ropalo,kai kalitera prin fygeis gia diakopes.... tha tous parei kanena mnhna na sto ftiaksoun!!!
johnysp13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 kai egw dld tha neinw gia 1 mina xwris computer?Tha tou pw na mou dwsei allo kainourgio. Oso gia to cooler den nomizw na epinaip lisi.To skeftika k egw alla....Ektos tou oti tha prepei na o metaferw pantou, kalitera tha einai na to parw gia service tora pou einai stin eggyisi
nicker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Tha tou pw na mou dwsei allo kainourgio Kainourgio den prokeitai na sou dwsei..To grafei kai stin egiish kapou...
Gauss3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ax auth h ACER panta ta idia problhmata. Aporw me merikous pou akoma ta exoun sta ypopsin tous gia agora...
irahara Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Πρώτα βεβαιώσου ότι δεν έχεις κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα. Έτσι όπως το περιγράφεις δεν μου φαίνεται για hardware πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ο φορητο σου εχει καποιο προβλημα με την εξωτερικη θερμοκρασια και οταν δουλευει το καλοκαιρι αυτη η θερμοκρασια ανεβενει και αλλο οποτε κατα συωεπεια γιαγαντιονει το προβλημα καποιας αστοχιας υλικου πιθανα ελατωματικα υλικα ειναι ειτε η μητρικη ειτε το μοντεμ ,θα πρεπει να παει για σερβις απαρετιτα αλλα προσεξε να τους το τονισεις οτι σε δροσερο περιβαλλον το προβλημα δεν υφιστατε ,κατα την προσωπικη μο αποψη φταιει το μοντεμ και μονο διοτι εαν το προβλημα το ειχε η μητρικη θα εβγαζε καποιο μυνημα λαθους.μετα την αποσυνδεση.
johnysp13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Πρώτα βεβαιώσου ότι δεν έχεις κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα. Έτσι όπως το περιγράφεις δεν μου φαίνεται για hardware πρόβλημα. Οχι δεν είναι κακόβουλο προγραμμα.Διότι κ μετά απο format εξακολουθεί να υφίσταται. Και στο κάτω κατω το κακόβουλο πρόγραμμα δεν λειτουργεί σε δροσερό περιβάλλον Όπως είπε και ο fg9000 το πιο λογικό πρέπει να είναι πρόβλημα στην κάρτα δικτύου του Laptop(σ.σ η σύνδεση μου είναι DSL)
Yabadabado Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ean den kano lathos, i acer xrisimopioi broadcom kai oxi intel. ta broadcom einai pio evestita sthn desti! aneixe to kai kasarise to. i tripes apo kato apo to laptop prepei panda na anoixtes. dilasi to laptop panda epano sto trapezi i epano se mia sanida sto kravati sou
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Οχι δεν είναι κακόβουλο προγραμμα.Διότι κ μετά απο format εξακολουθεί να υφίσταται.Και στο κάτω κατω το κακόβουλο πρόγραμμα δεν λειτουργεί σε δροσερό περιβάλλον Όπως είπε και ο fg9000 το πιο λογικό πρέπει να είναι πρόβλημα στην κάρτα δικτύου του Laptop(σ.σ η σύνδεση μου είναι DSL) οπ για περιμενε ,το μοντεμ ειναι dsl ??? εαν ναι τοτε ο φορητος σου εινα μια χαρα,θα πρεπει να δεις τι γινεται με το μοντεμ του dsl δοκιμασετο με αλλο υπολογιστη,εαν κανει το ιδιο ,τοτε φτεει το μοντεμ, σημειωση,,,,,,εαν συνδεεσαι με καλωδιο lan και ειναι μοντεμ ρουτερ τοτε αλλαξε καλωδιο μπορει να εχει καποιοπ προβλημα
johnysp13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ναι εχω DSL με καλόδιο που φεύγει απο τον router.Δεν φταίει το καλώδιο.Το δοκίμασα σε Desktop pc και δουλεύει κανονικά η DSL.Ακόμα και αν έφταιε το σύρμα, τότε το wifi θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά αλλά μου κάνει το ίδιο πρόβλημα.Οπότε το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι κατά 99% φταίει η κάρτα δικτύου του Laptop
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ναι εχω DSL με καλόδιο που φεύγει απο τον router.Δεν φταίει το καλώδιο.Το δοκίμασα σε Desktop pc και δουλεύει κανονικά η DSL.Ακόμα και αν έφταιε το σύρμα, τότε το wifi θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά αλλά μου κάνει το ίδιο πρόβλημα.Οπότε το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι κατά 99% φταίει η κάρτα δικτύου του Laptop εφοσων συνδεεσαι με καλωδιο δυκτιου τοτε πρεπει να γινει αντικατασταση της μητρικης διοτι η καρτα δυκτιου ειναι on board.
islandero Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 usb δεν εχει το ρουτερ? για δοκιμασε με ενα μοντεμ με usb. Αλλιως παρε μια καρτα δικτυου εξωτερικη
johnysp13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 kai giati na mpw se alla e3oda apo ti stigmi pou einai mesa stin eggiisi akoma to laptop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.