AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Tελικά τον βρίσκει ή όχι; Ειπαμε. Δεν εχει σημασια αυτο. Η κινηση και μόνο του Πεπε ετσι οπως παει ειναι κοκκινη καρτα. Οποιος θελει το πιστευει οποιος δεν θελει ας μην το πιστεψει. Οι βλακες οι δημοσιογραφοι αλλά και οι διαιτητες σας εχουν περασει στο αιμα σας τους κανονες του ποδοσφαιρου οπως να'ναι και σας εχουν κανει να πιστευετε σε κανονες που δεν υπαρχουν ή σε τροποποιησεις κανονες δικους τους. Η επαφη με τον τερματοφυλακα μεσα στην μικρη περιοχη φαουλ. Απο τις μεγαλυτερες βλακειες που ακουγονται συνεχεια! Οι κανονισμοι δεν αναφερουν πουθενα για τετοια ιδιαιτερη αντιμετωπιση του τερματοφυλακα. Πουθενα!! Ισχυουν τα ιδια με ολους τους παικτες. Η απαντηση της ΦΙΦΑ? ΟΚ, αλλά δεν γινεται αλλιως. Για αυτο και εχει περασει σαν αγραφος νόμος αυτο και το σφυριζουν οι διαιτητες ετσι. Αηδιες! Το ιδιο και με το θεμα των φαουλ στην μεγαλη περιοχη και την αντιστοιχια 15:1 υπερ του αμυντικου. Η απαντηση? Η ιδια. Δεν γινεται αλλιως! Αν πεσει λοιπον λιγο ο επιθετικος πανω στον αμυντικο σε ενα κορνερ, φαουλ αμεσως. Το αντιθετο? Τιποτα(θα ηταν πεναλτι αλλιως). Δεν γινεται αλλιως λεει γιατι θα σφυριζοντουσαν 10 πεναλτι. ΟΚ. Αλλά προς τι αυτη η μεγαλη ευαισθησια στους αμυντικους? Αφησε το και εκει. Στο μοναδικο συνεδριο διεθνων διαιτητων που εχω βρεθει εθιξα με ερωτηση 5 λεπτων το μειζον (για εμενα) θεμα του φραγματος προστασιας της μπαλας ωστε να βγει αυτη αουτ ή πλαγιο αουτ που πλεον(εδω και 20 χρονια) οι διαιτητες δεν το δινουν με τιποτα εμμεσο φαουλ, αλλά η απαντηση 3 δευτερολεπτων ηταν εχεις δικιο αλλά δεν γινεται αλλιως. Η κλασικη δηλαδη. Ποσες φορες δεν εχουμε δει την μπαλα να βγαινει εξω αλλα ο επιθετικος να την προλαβαινει αν δεν παρεμβει ο αμυντικος, ο οποιος ομως παρεμβαινει και βαζει το σωμα του μπροστα και οταν ο επιθετικος αλλαξει μερια για να παει να παρει τη μπαλα να αλλαζει και ο αμυντικος και ξανα και ξανα το ιδιο ακολουθωντας τον επιθετικο και βαζοντας το σωμα του αναμεσα στον επιθετικο και στη μπαλα καθε φορα εως οτου αυτη καταληξει εξω? ΑΠΕΙΡΕΣ φορες το εχουμε δει. Οποτε απειρες επιθεσεις ετσι τελειωνουν αδοξα. Αυτο κανείς πλεον δεν το δινει εμμεσο φοαυλ. Και κανείς δεν διαμαρτυρεται. Εκτός παο εμενα. Διοτι ειναι εμμεσο φαουλ, κλασικο φραγμα. Ο αμυντικος εχει το δικαιωμα να ακολουθησει τη μπαλα σε οποια κατευθυνση επιθυμει. Αλλά ΟΧΙ να αλλαξει την κατευθυνση του παρεμποδιζοντας τον επιθετικο που παει να παρει τη μπαλα. Αυτο ειναι φραγμα καθαρα και ξαστερα! Ομως σε τετοιες φασεις οπου η μπαλα παει να βγει αουτ, κορνερ, πλαγιο αουτ, και την καλυπτει ενας παικτης κινουμενος περα δωθε αναλογα με το απο που παει να την παρει ο αντιπαλος, δεν δινεται ποτέ πλεον! Και αυτο το θεωρω μειζον θεμα γιατι ετσι οι αμυνομενες ομαδες γλιτωνουν απειρες επιθεσεις αφηνοντας την μπαλα να βγει αουτ. Ενω η μπαλα θα διεκδικουνταν απο τον επιθετικο και ειτε θα την κερδιζε ειτε θα την εβγαζε πλαγιο αουτ ο αμυντικος ειτε θα την κερδιζε ο αμυντικος. Θα υπηρχε παιχνιδι δηλαδη. Και οχι αουτ με αμεσο λακτισμα ωστε να υπαρχει καθυστερηση 20 και πλεον δευτερολεπτων σε αυτο καθε φορα(γιατι τοσο πλεον κανει ενας τερματοφυλακας να εκτελεσει ενα αουτ). Αλλά η ΦΙΦΑ λεει ΟΚ αλλά δεν γινεται αλλιως. Επισης αυτο το κλασικο τζαρτζαρισμα που λενε οι δημοσιογραφοι και αφηνουν οι διαιτητες. Ουτε αυτο υπαρχει σαν κανονας. Δεν μπορεις να σπρωξεις τον αλλο, ειτε με τον ωμο σου ειτε με το μπρατσο σου ακομα και αν αυτο ειναι κολλημενο στο σωμα σου(κλασικο τζαρτζαρισμα δηλαδη). Δεν μπορεις. Ειναι αμεσο φαουλ. Φυσικα εχουμε οδηγια αυτα να τα αφηνουμε οταν σπρωχνουν λιγο ή πολυ και οι 2. Αλλά οχι αν σπρωχνει υπερβολικα ο ενας. Πχ προσφατη φαση χθες, ο Λασανα στον Μεσι. Που παει με το χερι κολλημενο στο σωμα και γκρεμιζει τον Μεσι. Και οι 2 δημοσιογραφοι λενε α ηταν δυνατο τζαρτζαρισμα οποτε καθαρη φαση σωστα αφησε την φαση να εξελιχθει. Φυσικα και ηταν φαουλ! Απροσεχτο παιχνιδι ή σκληρο παιχνιδι(και στα 2 σωστος θα ηταν ο διαιτητης) και αμεσο φαουλ ειναι η σωστη αποφαση. Ο αλλος πανω οπως και πολλοι αλλοι εδω λενε δεν τον ακουμπησε ο Πεπε τον Αλβες(παροτι τον ακουμπησε) αρα δεν ηταν κοκκινη. Μα φυσικα και ειναι κοκκινη. Τετοιο πολυ επικινδυνο παιξιμο ειναι απ'ευθειας κοκκινη. Αλλό πολυ τραγικο που τα τελευταια 2 χρονια δεν τηρειται απο τους διαιτητες και μαλιστα σε αυτα τα 4 παιχνιδια οπου οι χωροι ητνα πολυ κλειστοι, ειναι στα φαουλ γυρω απο το κεντρο οπου πανε οι παικτες να το εκτελεσουν και ο αντιπαλος δεν φευγει 9.15 μετρα μακρια και ειναι εκει κοντα και μολις δωθει πασα παει να την κλεψει. Απορω δηλαδη με τους διαιτητες! Χθες πχ ο Πεδρο για παρομοια φαση που ακουμπησε μαλιστα τη μπαλα κιολας πρωτος(!) μετα την "κυλιση"/κινηση της επρεπε να εχει 2 κιτρινες παραπανω λογω αυτου(στο τελος με τον Κασιγιας ηταν ο ορισμος). Παροτι η μια κιτρινη την πρωτη που αναφερομαι νομιζω ολοι παρεξηγησαν και αρχικα ειχε δωθει πλαγιο και οχι φαουλ στον Ντι Μαρια οποτε ο διαιτητης διεταξε επαναληψη του φαουλ οποτε σωστα ο Πεδρο δεν τιμωρηθηκε. Αν και δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν εδειξε αλλο ριπλει. Γενικα δηλαδη οι δημοσιογραφοι αλλά και οι ιδιοι οι διαιτητες χρησιμοποιουν(οι διαιτητες) καποιους αγραφους νόμους καθως και δικους τους(οι δημοσιογραφοι) και οι φιλαθλοι μαλωνουν μεταξυ τους ανουσια χωρς να ξερουν τους πραγματικους κανονισμους.
nikos21aek Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και στο βίντεο της ΝΕΤ τον βρίσκει.Δίνεται και κόκκινη.Και ο Σισε είχε πάρει στην Ευρώπη για τέτοιο μαρκάρισμα.Δεν θα το έδινε κόκκινη για κανένα λόγο αν δεν έκανε την πιρουέτα ο Άλβες.Και να μην τον έβρισκε κίτρινη ήταν πάντως.Άμα βάλεις κάτω και πόσες κίτρινες του είχε χαρίσει πρίν,να λένε και ευχαριστώ.
gnsX Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και στο βίντεο της ΝΕΤ τον βρίσκει.Δίνεται και κόκκινη.Και ο Σισε είχε πάρει στην Ευρώπη για τέτοιο μαρκάρισμα.Δεν θα το έδινε κόκκινη για κανένα λόγο αν δεν έκανε την πιρουέτα ο Άλβες.Και να μην τον έβρισκε κίτρινη ήταν πάντως.Άμα βάλεις κάτω και πόσες κίτρινες του είχε χαρίσει πρίν,να λένε και ευχαριστώ. Κόκκινη δεν δίνεται το συγκεκριμένο αλλά ΟΚ. Να βάλω και τις κίτρινες που χαρίστηκε για θέατρο και για διαμαρτυρίες ή απλά να πω ευχαριστώ;Αντικειμενικότητα ε
AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κόκκινη δεν δίνεται το συγκεκριμένο αλλά ΟΚ. Φυσικα και δινεται. Και πρεπει να δινεται. Κοκκινη καρτα ευκολα ηταν.
Basilisc Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πάντως και από τις φωτογραφίες και από τα βίντεο φαίνεται η πρόθεση του νίντζα, εεε του Πέπε εννοώ, να πάει καθαρά στη μπάλα.
Wael90 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 AnOldFriend, έχεις βάλει τόσες φορές την ίδια φωτογραφία που πραγματικά κάποιος μπορεί να την περάσει για υπογραφή σου.. Κι εγώ ξέρω φίλε μου να σπάω το βίντεο σε frames και να διαλέγω αυτό που με συμφέρει! Λες συνεχώς πως η κίνηση είναι για κόκκινη.. Ο Pepe βρίσκει μπάλα! Ναι μεν είναι επικίνδυνο παίξιμο αλλά ακόμα κι αυτό τιμωρείται με κίτρινη! Τι δεν καταλαβαίνεις αγαπητέ; Με το ζόρι δηλαδή θα αλλάξουμε τους κανονισμούς; Με το ζόρι θα μας αλλάξεις την γνώμη; Έχουμε μάτια και βλέπουμε! Είτε το θες είτε όχι βρίσκει μπάλα!Έχουν βγει όλα τα μεγάλα αθλητικά πρακτορεία ειδήσεων από όλες τις χώρες και κράζουν αυτήν την ομάδα 5ετίας.. Έχουν βγει μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες και κράζουν αυτό το μπάχαλο.. Αλλά εσύ εκεί.. Κόκκινη δίνεται.. Με το έτσι θέλω.. Πίστευέ το εσύ και 10 άλλοι σκαλωμένοι, εμένα μια φορά την γνώμη δεν μου την αλλάζετε.. Μου θυμήζεις Ελληνικά sites τύπου Sport24 & Gazzetta, που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να παραπληροφορούν τον κόσμο και καμιά φορά γιατί όχι ακόμα και να παραποιούν δηλώσεις διαφόρων διασημοτήτων προς το συμφέρον τους. Milan, Arsenal, Chelsea, Real Madrid ως τώρα τα "θύματα" της μόδας που πάει να επιβάλλει η UEFA και η λίστα πιστεύω πως θα συνεχιστεί.. Ως πότε; Μέχρι να σταματήσει να αποδίδει χρήμα η Far$elona και μέχρι να σας τελειώσουν τα κονέ.. Τότε θα σας παρατήσουν και θα αρχίσει το κανονικό κλάμα.. Λέτε πως χαλάμε τόσα λεφτά και δεν μπορούμε να πάρουμε μια κούπα.. Εγώ ξέρω πως σε 10 μήνες έφτιαξα ομάδα που κάνει τους Καταλανούς να τρέμουν.. Τους ίδιους τους πήρε δεκαετίες για νας κοντράρουν σε τέτοιο επίπεδο.. Ρώτα και τους παλιούς που έχουν ζήσει 6ες θέσεις στο πρωτάθλημα και άλλα τέτοια ρεζιλίκια.. Όπως και να 'χει, μια είναι η θέση τους στην ιστορία και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.. Συγχαρητήρια λοιπόν και καλά να περνάτε.. Αλλά να ξέρετε πως πλέον σας κατάλαβαν όλοι.. Και επίσης όσα ξέρατε τελείωσαν.. Θα τα πούμε στο Super Copa. ΥΓ: Όπως βλέπεις, δίνεις αρκετή τροφή από μόνος σου με αυτά που λες, δεν χρειάστηκε καν να σχολιάσω τους αγώνες γιατί ακόμα πιο λυπητερό από την κατάντια στην οποία έχουν ρίξει το άθλημα, είναι πως υπάρχουν και οι οπαδοί τους και γενικώς άνθρωποι σαν κι εσένα που απλά δεν θέλουν να δουν την αλήθεια.
AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 AnOldFriend, έχεις βάλει τόσες φορές την ίδια φωτογραφία που πραγματικά κάποιος μπορεί να την περάσει για υπογραφή σου.. Κι εγώ ξέρω φίλε μου να σπάω το βίντεο σε frames και να διαλέγω αυτό που με συμφέρει! Ναι μόνο που η φωτογραφια που βαζω δεν ειναι κομμενο φρειμ ή τιποτα αλλο παρα μόνο ειναι υπαρκτη! Πως το δικαιολογεις αυτο λοιπον που δειχνει? Οτι δεν εγινε? Οτι δεν υπηρξε? Λες συνεχώς πως η κίνηση είναι για κόκκινη.. Ο Pepe βρίσκει μπάλα! Ναι μεν είναι επικίνδυνο παίξιμο αλλά ακόμα κι αυτό τιμωρείται με κίτρινη! Τι δεν καταλαβαίνεις αγαπητέ; Εσυ δεν καταλαβαινεις και δεν ξερεις τους κανονισμους. Οχι εγω. Αυτο(ετσι οπως παει, το τοσο επικινδυνο παιξιμο δηλαδη) ειναι κοκκινη. Σαφες! Δεν εχει σημασια αν ειχε προθεση ή αν ακουμπησε πρωτα μπαλα. Αν δεν το ξερεις, μαθε το. Με το ζόρι δηλαδή θα αλλάξουμε τους κανονισμούς; Οι κανονισμοι λενε αυτο. Έχουν βγει όλα τα μεγάλα αθλητικά πρακτορεία ειδήσεων από όλες τις χώρες και κράζουν αυτήν την ομάδα 5ετίας.. Έχουν βγει μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες και κράζουν αυτό το μπάχαλο.. Τι ειναι αυτα που λες? Ποια μεγαλα αθλητικα πρακτορεια εχουν βγει κλπ? Λινκς? Δωσε ΟΛΑ τα λινκς που εννοεις. Διοτι και εγω μπορω να πω τα αντιστοιχα οτι λενε οτι περασε δικαια η καλυτερη μακραν ομαδα. Αυτα τα χαζα περι εχουν βγει ΟΛΑ τα αθλητικα πρακτορεια κλπ και λενε ο,τι λενε, ειναι να 'χαμε να λεγαμε.... :-( :-( :-( :-( Αλλά εσύ εκεί.. Κόκκινη δίνεται.. Με το έτσι θέλω.. Δεν ειναι με το ετσι θελω. Ειναι επειδη ετσι λενε οι κανονισμοι. Αν δεν θελεις να το πιστευεις σκασιλα μου. Η αληθεια, αληθεια ομως. Κοκκινη ηταν. Και καλως σφυριχθηκε ετσι. Πίστευέ το εσύ και 10 άλλοι σκαλωμένοι, εμένα μια φορά την γνώμη δεν μου την αλλάζετε.. Σκασιλα μου που δεν σου την αλλαζουμε. Πιστευε το εσυ και 10 σκαλωμενοι οτι δεν ηταν κοκκινη. Μου θυμήζεις Ελληνικά sites τύπου Sport24 & Gazzetta, που δεν έχουν άλλη δουλειά από το να παραπληροφορούν τον κόσμο και καμιά φορά γιατί όχι ακόμα και να παραποιούν δηλώσεις διαφόρων διασημοτήτων προς το συμφέρον τους. Και εσεις μου θυμιζεται ακριβως αυτο επισης! Καθως και παιδακια που δεν θελουν να παραδεχτουν οτι χασανε και κλαινε και κλαινε και κλαινε βρισκωντας συνεχως δικαιολογιες. Milan, Arsenal, Chelsea, Real Madrid ως τώρα τα "θύματα" της μόδας που πάει να επιβάλλει η UEFA και η λίστα πιστεύω πως θα συνεχιστεί.. Το μαθαμε και αυτο. Οτι αξιζε η Αρσεναλ να περασει αλλά η διαιτησια δεν την αφησε. Οτι αξιζε η Ρεαλ να περασει αλλά η διαιτησια δεν την αφησε. Για αυτο δεν θα πατε μερικοι ποτέ μπροστα. Διοτι ειστε ολο δικαιολογιες και δεν κοιτατε την αληθεια. Εγώ ξέρω πως σε 10 μήνες έφτιαξα ομάδα που κάνει τους Καταλανούς να τρέμουν.. Τους ίδιους τους πήρε δεκαετίες για νας κοντράρουν σε τέτοιο επίπεδο.. Ρώτα και τους παλιούς που έχουν ζήσει 6ες θέσεις στο πρωτάθλημα και άλλα τέτοια ρεζιλίκια.. Ναι τρεμουμε δεν βλεπεις? Για αυτο παιζετε μόνο κατενατσιο και αμυνα, οταν μας βρισκεται απεναντι σας. Βεβαια οταν δεν παιζεται τρωτε 5νταρες. Για αυτο στο κυπελλο χασατε την μπαλα μετα το 50' και στην παραταση. Για αυτο μεσα στην εδρα σας σας ειχαμε κατοχη 71-29 με 11-11 παικτες και επαιζε ως και ο Ροναλντο ΑΜΥΝΑ. Για αυτο ειμαστε στον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ. Για αυτο ειμαστε 8 βαθμους μπροστα σας στο πρωταθλημα. Ποιος τρεμει ποιον?? Οσο για τα παλια ασε μην μιλας. ΟΛΗ η Ιπσανια σε μισει γιατι θυμαται το τι εκανες παλια. Πως επαιρνες τα πρωταθληματα και τα κυπελλα. Ολη η Ισπανια σε μισει γιατι ησουν μια ομαδα δικτατορικη και εφερες δικτατορια και στο ποδοσφαιρο! Ο Φρανκο, ενας δικτατορας σε εφτιαξε αυτο που εισαι. ΥΓ: Όπως βλέπεις, δίνεις αρκετή τροφή από μόνος σου με αυτά που λες, δεν χρειάστηκε καν να σχολιάσω τους αγώνες γιατί ακόμα πιο λυπητερό από την κατάντια στην οποία έχουν ρίξει το άθλημα, είναι πως υπάρχουν και οι οπαδοί τους και γενικώς άνθρωποι σαν κι εσένα που απλά δεν θέλουν να δουν την αλήθεια. Η καταντια ειναι ολη δικη σας που παιζεται κατενατσιο μαζι μας στημενοι πισω απο το κεντρο. Καταστροφη του θεαματος εχετε γινει. Και αυτο διοτι υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσενα που απλως δεν θελουν να δουν την αληθεια.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Άρχισαν τώρα και τα διπλά accounts; Πάμε ένα-ένα: Ως πότε; Μέχρι να σταματήσει να αποδίδει χρήμα η Far$elona και μέχρι να σας τελειώσουν τα κονέ.. Τότε θα σας παρατήσουν και θα αρχίσει το κανονικό κλάμα.. Λέτε πως χαλάμε τόσα λεφτά και δεν μπορούμε να πάρουμε μια κούπα.. Εγώ ξέρω πως σε 10 μήνες έφτιαξα ομάδα που κάνει τους Καταλανούς να τρέμουν.. Τους ίδιους τους πήρε δεκαετίες για νας κοντράρουν σε τέτοιο επίπεδο.. Ρώτα και τους παλιούς που έχουν ζήσει 6ες θέσεις στο πρωτάθλημα και άλλα τέτοια ρεζιλίκια.. Μπά, μην νομίζεις, όταν μας τελειώσουν τα κόνε, θα πάρουμε τον Μπέο... Έχουν βγει όλα τα μεγάλα αθλητικά πρακτορεία ειδήσεων από όλες τις χώρες και κράζουν αυτήν την ομάδα 5ετίας.. Έχουν βγει μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες και κράζουν αυτό το μπάχαλο.. Μέχρι και ο Παπούλιας έβγαλε επιστολή. Milan, Arsenal, Chelsea, Real Madrid ως τώρα τα "θύματα" της μόδας που πάει να επιβάλλει η UEFA και η λίστα πιστεύω πως θα συνεχιστεί.. Σφαγιάστηκαν όλες. Ειδικά η Άρσεναλ πέρσυ. Όπως και να 'χει, μια είναι η θέση τους στην ιστορία και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.. Μετά το 2-6, το 5-0, το 0-2 (x2), το 1-0, και άλλα αποτελέσματα μέσα στην πενταετία, δεν νομίζω.
Cygnus Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 AnOldFriend αγόρι μου άσε μας στην ησυχία μας και σχολίασε στο θέμα της ομάδας σου. Με το να μου λες για Franco και δικτατορία έχασες το παραμικρό ενδιαφέρον που είχαν τα post-σεντόνια σου. Αυτά σε έμαθαν να λες, αυτά λες. Η προπαγάνδα αυτά τα αποτελέσματα έχει. Παρακαλώ από εδώ και πέρα μην ασχολείστε και να σχολιάζουμε ΜΟΝΟ τα νέα της ομάδας μας. Ευχαριστώ.
kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δε νομίζω ότι έχει νόημα η κουβέντα. Εδώ διαφωνούμε σε αυτό που βλέπουμε, θα βρούμε άκρη στα υπόλοιπα; Οπότε προτείνω να το αφήσουμε εδώ.
AnOldFriend Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 AnOldFriend αγόρι μου άσε μας στην ησυχία μας και σχολίασε στο θέμα της ομάδας σου. Οχι. Θα σχολιαζω οπου θελω. Με το να μου λες για Franco και δικτατορία έχασες το παραμικρό ενδιαφέρον που είχαν τα post-σεντόνια σου. Αυτά σε έμαθαν να λες, αυτά λες. Η προπαγάνδα αυτά τα αποτελέσματα έχει. Ποια προπαγανδα λες? Δηλαδη υπονοεις οτι ολα αυτα που ειπα περι Φρανκο δεν ειναι αληθεια? Φυσικα και ειναι. Φυσικα και η Ρεαλ ηταν μεσα στην βρωμια για πολλα πολλα χρονια και πηρε παρα πολλα πρωταθληματα και κυπελλα και ευρωπαικα κιολας οπως τα πηρε. Ενταξει ειπαμε αυτα ειναι παρελθον αλλά μην λεμε και ο,τι θελουμε. Φυσικα και ηταν ομαδα δικτατορα οπου εκανε ο,τι ηθελε! Παρακαλώ από εδώ και πέρα μην ασχολείστε και να σχολιάζουμε ΜΟΝΟ τα νέα της ομάδας μας.Ευχαριστώ. Θα σχολιαζω ο,τι εχει σχεση με Ρεαλ στο παρον τοπικ. Και οταν καποιος μιλαει για Μπαρτσελονα ή για οτιδηποτε αλλο λεγωντας οτι να'ναι θα απανταω.
pamaxon Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλημέρα σας, AnOldFriend φίλε μου έχεις χάσει το παιχνίδι με το να λες αφθαίρετα για Franco και ιστορίες γι'αγρίους.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αρκετά για να δεις την αλήθεια,όντως υπήρξε Φράνκο αλλά εν έτη 2011 μετά από 60και χρόνια που κολλάει...Δεν μπορείς να δεις ότι η Μπαρτσελόνα από το 2006 και μετά έχει σαφέστατη εύνοια(αλλά και την καλύτερη ομάδα),αυτό όμως της δημιουργεί αντιπάθειες γιατί δεν το δέχεσαι?
Cygnus Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Borussia Dortmund's Lucas Barrios hints at Nuri Sahin move to Real Madrid Ο Lucas Barrios μιλάει σαν να είναι τελειωμένη η μεταγραφή. "I think that Real Madrid have made a good purchase. The people in Madrid will like him because he is a great player" "For me it is clear that Nuri will play alongside Xabi Alonso."
kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 @pamaxon Μήπως επειδή δε συμφωνεί ότι από το 2006 έχει σαφέστατη εύνοια; Επαναλαμβάνω, δεν έχει νόημα η κουβέντα. Εδώ δε συμφωνούμε σε αυτό που βλέπουμε (και άλλοι επικαλούνται μάλιστα πειραγμένα βίντεο), ενώ μερικοί τόλμησαν να πουν ότι ευνοήθηκε πέρυσι στα παιχνίδια με την Ίντερ, θα συμφωνήσουμε στα υπόλοιπα; Η αλήθεια για μένα είναι (και το βλέπω και το ακούω καθημερινά) ότι οι αντιπάθειες που έχει δημιουργήσει δεν αφορούν διαιτητικές αποφάσεις υπέρ της (πχ των τελευταίων ματς) αλλά έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με το ποδόσφαιρο που παίζει (να θυμίσω "πασούλα-πασούλα", "γατάκια", "αργό και βαρετό ποδόσφαιρο" κλπ) και προέρχεται κυρίως από οπαδούς των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης (Ρεάλ, Μάντσεστερ Γ. κ.α) που βλέπουν μια μικρότερη ομάδα (όπως τη θεωρούν) να παρουσιάζει ένα απίστευτο θέαμα που η δική τους ομάδα πιθανότατα να μην καταφέρει να προσφέρει ποτέ και το οποίο έχει καταγοητεύσει τον κόσμο και τα media (και την Ουέφα, προφανώς, που για όλους τους παραπάνω λόγους τη θέλει να προχωράει ψηλά για να διαφημίζει με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει το προϊόν της). Με άλλα λόγια, φθόνος, αντίδραση αλλά και κομπλεξισμός, γιατί εσείς δε δέχεστε αυτό (για να κλείσω και γω με τον ίδιο τρόπο το σχόλιο μου); Σόρυ για το οφτόπικ.
Cygnus Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Mourinho starts building for next season in Madrid Άρθρο του Guillem Balague.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα