Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ το παρακάνεις,είπαμε βάζει το πρωτάθλημά μας που δεν είναι ούτε για ζουλού(αυτοί θα το έκαναν πιο πολυτισμένα) με το CL έλεος!!!

δε συγκρινα την ποιοτητα των ποδοσφαιριστων σου ειπα για τα παιχνιδια που αλλοιωνεται το αποτελεσμα τους οπως και εδω.εχει διαφορα

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το βιντεο που εδειξε η ρεαλ το ειδες?

δεν ηταν κοκκινη!!!

δεν τον ακουμπησε ΠΟΤΕ!!!

Ποιο βιντεο? Tο πειραγμενο με τα αφαιρεμενα frames?

Εγω ειδα αυτο που εδειξε η ΝΕΤ και ενα Αγγλικο καναλι και μια χαρα τον ακουμπαει.

Παρε να μορφωθεις

Link

Παρε να μορφωθεις:

Link

Και περισσοτερη μορφωση:

pep028.png

pep5.png

pep1.png

pep2n.png

pep6.png

υγ πιστευεις ακομα οτι ηταν κοκκινη???

Πιστευεις ακομα οτι δεν ηταν κοκκινη????

Δημοσ.

τωρα το βιντεο ηταν πειραγμενο!!!

γιατι σηκωθηκε με τη μια ο παιχταρας τοτε και ηθελε και να κατεβει απο το φορειο πριν καλα καλα τον βγαλουν εξω??

δεν υπηρξε επαφη αν υπηρχε θα ειχε χτυπησει πολυ ασχημα και εστω θα κουτσαινε λιγο!!!αυτος μπηκε μεσα κ εκανε σπριντ!!!

ναι κοκκινη δεν ηταν γιατι δεν υπηρχε επαφη και ηταν κιτρινη.

και εστω οτι υπηρχαν frames που ελειπαν.

δε θα υπηρχε ασυνεχεια στη πορεια της μπαλας?γιατι μια χαρα φυσιολογικα συνεχιζει να κινειται?

Δημοσ.

τωρα το βιντεο ηταν πειραγμενο!!!

γιατι σηκωθηκε με τη μια ο παιχταρας τοτε και ηθελε και να κατεβει απο το φορειο πριν καλα καλα τον βγαλουν εξω??

δεν υπηρξε επαφη αν υπηρχε θα ειχε χτυπησει πολυ ασχημα και εστω θα κουτσαινε λιγο!!!αυτος μπηκε μεσα κ εκανε σπριντ!!!

Καταραμενοι MIB!!!!! :mad: :mad:

thatdidnthappen.jpg

Παμε ξανα λοιπον(για να μην σε κουραζω να κοιτας και να διαβαζεις το ποστ που διαβασες και απαντησες) αφου τις "ξεχασες" τις εικονες που ποσταρα καθως και το βιντεο:

Link........

pep028.png

pep5.png

pep1.png

pep2n.png

pep6.png

Εαν οι ΜΙΒ ξανακανουν το θαυμα τους, εδω ειμαι εγω για να σου τα ξαναθυμισω.

και εστω οτι υπηρχαν frames που ελειπαν.

δε θα υπηρχε ασυνεχεια στη πορεια της μπαλας?γιατι μια χαρα φυσιολογικα συνεχιζει να κινειται?

Σκεψου το. Ευκολο ειναι.... ;)

Δημοσ.

το βιντεο που παραθετεις ειναι ολο θολο και ακρη δε βγαινει καθως ολα φαινονται διπλα.στις φωτογραφιες πες μου πως καταλαβαινεις στις απο πισω αν ακουμπησε η οχι?

στη 1η μονο φαινεται να ακουμπαει και αυτη ποιος λεει οτι ειναι πειραγμενη?η οχι?

δεν απαντας ομως γιατι σηκωθηκε λες και δεν ειχε παθει τιποτα!

για πες και την εξηγηση σου για την μπαλα που κυλαει φυσιολογικα.

Δημοσ.

το βιντεο που παραθετεις ειναι ολο θολο και ακρη δε βγαινει καθως ολα φαινονται διπλα.

Προφανως δεν το καταλαβες. :-(

στις φωτογραφιες πες μου πως καταλαβαινεις στις απο πισω αν ακουμπησε η οχι?

Χρησιμοποιωντας τα ματια μου.

pep5.png

Επισης αυτη η φωτογραφια ακομα και αν δεν τον ακουμπαει δειχνει οτι ειναι κοκκινη καρτα το μαρκαρισμα ετσι και αλλιως. Πολυ επικινδυνο παιξιμο.

στη 1η μονο φαινεται να ακουμπαει και αυτη ποιος λεει οτι ειναι πειραγμενη?η οχι?

Πανε καπου(αμα θες σου λεω που με ΠΜ), κατεβασε τον αγωνα και παγωσε την. Θα δεις ακριβως αυτη την εικονα.

ΟΚ?

pep028.png

Οποτε τον ακουμπησε ή οχι τελικα?

Απλη ερωτηση απλη απαντηση. Περιμενω....

Δημοσ.

βαριεμαι να το κανω ολο quote γιατι επαναλαμβανεσαι.Απο πισω δε φαινεται η ενδιαμεση αποσταση!!!μονο απο το πλαι!!!και η φωτο ειναι πειραγμενη!

Επαφη δεν υπηρχε,χωρις επαφη στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει κοκκινη,και παρε και βιντεο απο το τηλεοραση και πες μου πως το πειραξε αυτος

Link

Δημοσ.

βαριεμαι να το κανω ολο quote γιατι επαναλαμβανεσαι.Απο πισω δε φαινεται η ενδιαμεση αποσταση!!!μονο απο το πλαι!!!και η φωτο ειναι πειραγμενη!

Γιατι ειναι πειραγμενη? Επειδη το λες εσυ? Ή επειδη δεν σε βολευει? :-( :-(

Μια απαντηση γιατι ειναι πειραγμενη?

Σου ειπα: Θες να σου δωσω λινκ να κατεβασεις τον αγωνα απο 2 διαφορετικους σταθμους κιολας?

Κατεβασε τους και κανε παυση στην εικονα. ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ:

pep028.png

ΟΚ?

Οποτε υπηρχε ή οχι επαφη?

Φυσικα.

Επαφη δεν υπηρχε,χωρις επαφη στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει κοκκινη,

Αστο δεν το κατεχεις. Μην τα λες παραεξω αυτα.

και παρε και βιντεο απο το τηλεοραση και πες μου πως το πειραξε αυτος

Link

Η μπαλα ειναι μπροστα και κρυβει τελειως τα ποδια και το πιθανο σημειο επαφης.

Σου ξαναλεω:

Θες να σου δωσω λινκ να κατεβασεις τον αγωνα απο 2 διαφορετικους σταθμους?

Κατεβασε τους και κανε παυση στην εικονα. ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ:

pep028.png

Δημοσ.

η μπαλα ειναι μπροστα στο βιντεο που σου δειχνω???

αλλο βιντεο ειδες????

πες μου πως το πειραξε αυτος απο την τηλεοραση του!!!

γιατι εσενα σε συμφερει να ειναι πειραγμενο το βιντεο?επειδη το λες εσυ ειναι πειραγμενο??η επειδη σε βολευει???

που σηκωθηκε πανω αμεσως γιατι δε λες τιποτα?επειδη δε σε συμφερει???

τεσπα εγω βαρεθηκα στη τελικη ειναι και αλλες φασεις για να καταλαβεις το στημενο.

αλλα αν δε θες και μαυρο να ειναι ασπρο θα το λες.

end απο μενα

Δημοσ.

Μια,δυο,τρεις,πέντε,δέκα,επειδή μερικοί νομίζουν ότι μιλάνε σε 10χρονα,ένα τελευταίο post στο θέμα γιατί κούρασε.

Λοιπόν,η απομόνωση μια φωτογραφίας απο ένα βίντεο ξεγελάει το μάτι,μπορούμε να δείξουμε ότι θέλουμε αρκεί να παγώσουμε στο κατάλληλο δευτερόλεπτο,ειδικά αν παίξουμε και με τις γωνίες όπως έγινε πριν μπορούμε να δείξουμε ότι ο Pepe έχει και τσεκούρι στην κάλτσα.

Το βίντεο είναι απο το live της ΝΕΤ,η ΝΕΤ είναι κανάλι κρατικό σε μια χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Το σήμα της είναι αυτό:

%CE%BD%CE%B5%CF%84.jpg

Ένα απο τα 3 της EΡΤ και την πληρώνουμε στην ΔΕΗ.

dei_20.jpg

Οι τεχνικοί της δεν ξέρουν photoshop αλλά ούτε premiere όπως οι συνάδελφοι της AS που κατηγορήθηκαν για μοντάζ.

Εκτός λοιπόν κι αν ΚΑΙ η ΝΕΤ είναι βαμμένη Ρεάλ θα θεωρήσουμε το live της αξιόπιστο.

Μέχρι τώρα μοντάζ on the fly σε live μετάδοση δεν γίνεται,δεν αποκλείεται να το υποστηρίξει και κάποιος με κοκκινομπλε γυαλιά όμως.

http://www.youtube.com/watch?v=3AfsdSMTcvo

Επειδή είμαστε και τεχνολογικό forum ο καθένας μπορει να:

1.Να κατεβάσει το video

2.Να το μετατρέψει σε GIF

3.Να κάνει extract τα frames του GIF

Tελικά τον βρίσκει ή όχι;

Ουυυυυ μοντάζ η ΝΕΤ,δεν ντρέπεται

Δημοσ.

η μπαλα ειναι μπροστα στο βιντεο που σου δειχνω???

Ναι! Σαφως.

αλλο βιντεο ειδες????

Οχι.

πες μου πως το πειραξε αυτος απο την τηλεοραση του!!!

γιατι εσενα σε συμφερει να ειναι πειραγμενο το βιντεο?επειδη το λες εσυ ειναι πειραγμενο??η επειδη σε βολευει???

Δεν λεω πλεον οτι ειναι πειραγμενο αλλά δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα απο αυτο καθως η μπαλα ειναι μπροστα.

Αλλά δεν απαντησες στην απλη ερωτηση μου:

Οποτε υπηρχε ή οχι επαφη?

Βλεπωντας αυτη την εικονα:

pep028.png

Αν αμφισβητεις την εικονα ειπαμε:

Θες να σου δωσω λινκ να κατεβασεις τον αγωνα απο 2 διαφορετικους σταθμους?

Κατεβασε τους και κανε παυση στην εικονα. ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

Δεν περιμενω απαντηση γιατι δεν σε συμφερει φυσικα....

που σηκωθηκε πανω αμεσως γιατι δε λες τιποτα?επειδη δε σε συμφερει???

Οχι.

Επειδη δεν εχει σημασια πότε σηκωθηκε, ειπαμε και μόνο η κινηση του Πεπε ηταν κοκκινη, ακομα και αν δεν τον ακουμπουσε. Αλλά ετσι και αλλιως τον ακουμπησε.

Και επισης αμα εχεις παιξει μπαλα ξερεις πόσο ποναει αυτο και μετα απο πόση ωρα εισαι τελειως καλα.

Αν δεν εχεις παιξει θα λες αυτα τα ο,τι να'ναι που λες εσυ.

τεσπα εγω βαρεθηκα στη τελικη ειναι και αλλες φασεις για να καταλαβεις το στημενο.

Ποιες?

Δημοσ.

Στο βίντεο σου πάντως μια χαρά επαφή φαίνεται. Το low frame που έχεις βάλει ξεγελάει πάντως.

επαφή υπάρχει στην κόντρα με τα πόδια και των δύο στην μπάλα αν εννοείς αυτό,δεν υπάρχει στην καμία η επαφή που εννοείται εδώ

Το Low frame είναι για να φανεί καλύτερα,βάζω ότι frame rate θες

pep028.png

κλασικό πάγωμα φώτο για να φανεί αυτό που θέλουμε,το πόδι του Άλβες πάει προς τα πίσω απο την κόντρα που προηγήθηκε,αυτό που υπονοείται στη φώτο δεν έγινε ποτέ,το βίντεο απο πάνω είναι

τα παρατάω,ο άλλος βάζει ακόμα φώτο,και Link απο 2 σταθμούς γιατί η ΝΕΤ αναξιόπιστη υποθέτω,έλεος

τέλος απο εμένα,αν δεν θες δεν βλέπεις με την καμία,συνεχίστε

Δημοσ.

anoldfriend πες μου στο βιντεο του gsnx που ειναι το καρε που λες

και πεφτεις και σε αντιφασεις γιατι αυτος ηταν αμεσως μια χαρα γιατι σηκωνοταν και εκανε sprint!

πως γενεν αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...