nikos21aek Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Παιδιά θέλει επιθετικούς η Ρεάλ οπωσδήποτε.Δεν την παίζεις την Μπάρτσα με τόσα κενά στο ρόστερ.Δηλαδή κάθεστε και τρώγεστε επειδή δεν σας άφησαν ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ το ματς.Το θέμα δεν είναι να μπορείτε να το κλέψετε.Το θέμα είναι να μπορείτε να το χτυπάτε.Και θέλει και ένα ξήλωμα στην άμυνα γερό.Τα μπάκ της εκτός από τον Πέπε είναι στατικά.Καλός ο Καρβάλιο αλλά μέχρι να στρίψει το έχεις φάει.Ο Μαρσέλο εντάξει είναι απλά μέτριος παίχτης.Ντι Μαρία και Οζιλ καλοί αλλά θέλουν χρόνο.Δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε αυτούς από τώρα.Και μπροστά οπωσδήποτε παίχτες.Ο Μπενζεμά είναι γίδι,ο Ιγκουαίν αργός και ο Αντεμπαγιόρ κατσίκι ελευθέρας βοσκής.Για εμένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει η Ρεάλ είναι να πουλήσει έναν εκ των Κριστιάνο,Κακά(δεν γίνεται να τους έχεις και τους δύο μέσα-είναι παίχτες που δεν μαρκάρουν) κατά πάσα πιθανότητα τον Κακά μιας και δεν έπιασε,να πουλήσει Αντεμπαγιόρ,Μπενζεμά και ότι περισσεύει από πίσω και να αγοράσει γρήγορους επιθετικούς πρώτης γραμμής,έναν αμυντικό δυναμικό και ένα μπακ της προκοπής. (Ρούνει,Καβάνι,Χάλκ,Πάτο,Νέιμαρ)(Μαικόν,Λάμ,Kόουλ,Εβρά,Μπέιλ)(Τέρυ,Φέρντιναντ,Βίντιτς,Κιελίνι) Τουλάχιστον έναν από όλους αυτούς σε κάθε γραμμή.Επίθεση θέλει και άλλον βέβαια αλλά εντάξει από τα σαπίδια που έχει μαζεμένα ας κρατήσει τον Ιγκουαίν για δεύτερος καλός είναι.
polakis21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγώ ένα έχω να πω άσχετα με ποιότητα μπαλας γιατί αυτή δεν ενδιαφέρει σε τέτοιο επίπεδο που πας για το αποτέλεσμα: ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... Η μπαρτσα στο πρωτο ματς δεν σκόραρε ούτε με αίτηση με 11 παίκτες η ρεαλ με μεσσι εξαφανισμένο να μην έχει ακουμπήσει τη μπάλα. Ήρθε η μούφα κόκκινη που είναι ο ορισμός της κίτρινης (το τάκλιν πεπε είναι προς τα κάτω, ακουμπάει πρώτα μπάλα και ο Αλβες κάνει πιρουέτα θέατρο και μετά σηκώνεται χαλαρα και δεν τρέχει τίποτα) και έγινε ηρωας ο ανύπαρκτος εκείνο το βράδυ Μέσσι... Και χθες πάλι μούφα ακύρωση του 0-1 της Ρεαλ όπου μετά θα γινόταν πανικός και στα καπάκια σκοράρει η μπάρτσα. Μετά βέβαια δεν κέρδισε αλλα η ρεαλ το έκανε 1-1 αλλά ηταν αργά πλέον... Τα ματς πήγαν όπως ακριβώς τα ήθελε η γάτα Μουρίνιο. 0-0 το πρώτο ματς (τόσο θα ερχόταν χωρίς την αποβολή) και 1-1 χθες και θα είχαμε πάλι κηδείες...Τώρα ποιός έκανε 300 πάσες παραπάνω ο Ζοζέ κι εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσέ... Κρίμα γιατί η διαιτησία χάλασε ένα αμφίρροπο ημιτελικό... Υ.Γ. Είμαι Μάντσεστερ με τα χίλια στον τελικό γιατί με έχει εκνευρίσει το θέατρο, η υπεροψία και η μόδα που λέγεται Μπάρτσα. Εντάξει παίζουν ωραία μπάλα, αλλά όταν πρέπει να τρώνε γκολ ή να μην κερδίζουν πρέπει αυτό να συμβαίνει... ΕΛΕΟΣ...
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Η μπαρτσα στο πρωτο ματς δεν σκόραρε ούτε με αίτηση με 11 παίκτες η ρεαλ με μεσσι εξαφανισμένο να μην έχει ακουμπήσει τη μπάλα. Ήρθε η μούφα κόκκινη που είναι ο ορισμός της κίτρινης (το τάκλιν πεπε είναι προς τα κάτω, ακουμπάει πρώτα μπάλα και ο Αλβες κάνει πιρουέτα θέατρο και μετά σηκώνεται χαλαρα και δεν τρέχει τίποτα) και έγινε ηρωας ο ανύπαρκτος εκείνο το βράδυ Μέσσι... Και χθες πάλι μούφα ακύρωση του 0-1 της Ρεαλ όπου μετά θα γινόταν πανικός και στα καπάκια σκοράρει η μπάρτσα. Μετά βέβαια δεν κέρδισε αλλα η ρεαλ το έκανε 1-1 αλλά ηταν αργά πλέον... Τα ματς πήγαν όπως ακριβώς τα ήθελε η γάτα Μουρίνιο. 0-0 το πρώτο ματς (τόσο θα ερχόταν χωρίς την αποβολή) και 1-1 χθες και θα είχαμε πάλι κηδείες...Τώρα ποιός έκανε 300 πάσες παραπάνω ο Ζοζέ κι εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσέ... Κρίμα γιατί η διαιτησία χάλασε ένα αμφίρροπο ημιτελικό... Υ.Γ. Είμαι Μάντσεστερ με τα χίλια στον τελικό γιατί με έχει εκνευρίσει το θέατρο, η υπεροψία και η μόδα που λέγεται Μπάρτσα. Εντάξει παίζουν ωραία μπάλα, αλλά όταν πρέπει να τρώνε γκολ ή να μην κερδίζουν πρέπει αυτό να συμβαίνει... ΕΛΕΟΣ... Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... Έλα ρε φίλε, τώρα. Εντάξει...
john1987 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Υ.Γ. Είμαι Μάντσεστερ με τα χίλια στον τελικό γιατί με έχει εκνευρίσει το θέατρο, η υπεροψία και η μόδα που λέγεται Μπάρτσα. Εντάξει παίζουν ωραία μπάλα, αλλά όταν πρέπει να τρώνε γκολ ή να μην κερδίζουν πρέπει αυτό να συμβαίνει... ΕΛΕΟΣ... Τωρα πλεον ελπιζουμε να κανει τα κολπα του ο Σερ,αλλα με Καρικ και ..Τσιτσαριτο θα ειναι φοβερο αν το κανει. Συμφωνω με nikos21aek,η Ρεαλ δεν εχει επιθετικους.Μαλλον ο καλυτερος ειναι ο Ιγκουαιν ως σκορερ θα ελεγα.Βασικα η θεση του Ροναλντο ειναι καλυτερα ως δεξι εξτρεμ μαλλον παρα ως φορ που μπαινει τωρα ορισμενες φορες. Εγω για το επιπεδο της Ρεαλ θα κραταγα Ικερ,Ροναλντο,Οζιλ,Ντι Μαρια,Καρβαλιο,Τσαμπι αντε και Ραμος.Ολοι οι υπολοιποι δεν ειναι για το επιπεδο της Ρεαλ.
pamaxon Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τωρα πλεον ελπιζουμε να κανει τα κολπα του ο Σερ,αλλα με Καρικ και ..Τσιτσαριτο θα ειναι φοβερο αν το κανει. Συμφωνω με nikos21aek,η Ρεαλ δεν εχει επιθετικους.Μαλλον ο καλυτερος ειναι ο Ιγκουαιν ως σκορερ θα ελεγα.Βασικα η θεση του Ροναλντο ειναι καλυτερα ως δεξι εξτρεμ μαλλον παρα ως φορ που μπαινει τωρα ορισμενες φορες. Για μένα ο Ιγκουαίν είναι ο μεγαλύτερος άμπαλος που έχει περάσει ποτέ από Ρεάλ,τι του βρίσκουν δεν καταλαβαίνω anyway!Όσο για τον Ρονάλντο την καλύτερή του χρονιά το 2008 την έκανε ως φορ και είχε σπάσει τα κοντέρ,το ίδιο γίνεται και φέτος με πολλά γκολ αλλά είναι στην σκιά του Μέσι! Συγνώμη παιδιά αλλά θα διαφωνήσω στο ότι η Ρεάλ έχει τον Μπενζεμά που είναι πολύ καλός φορ περιοχής την κατέχει την μπάλα και 1/3 προσπάθειες την στέλνει στο πλεχτό. Κάτι που ξέχασα,έλεος με αυτήν την Μπάρτσα πολύ θέατρο τι έιναι αυτό το πράγμα,τα ίδια κάνουν και στο μπάσκετ,τα είχα δει live.Πρέπει να έχουν και πρόγραμμα υποκριτικής στις προπονήσεις τους δεν εξηγήτε αλλίως.....
AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Παιδιά θέλει επιθετικούς η Ρεάλ οπωσδήποτε.Δεν την παίζεις την Μπάρτσα με τόσα κενά στο ρόστερ.Δηλαδή κάθεστε και τρώγεστε επειδή δεν σας άφησαν ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ το ματς.Το θέμα δεν είναι να μπορείτε να το κλέψετε.Το θέμα είναι να μπορείτε να το χτυπάτε.Και θέλει και ένα ξήλωμα στην άμυνα γερό.Τα μπάκ της εκτός από τον Πέπε είναι στατικά.Καλός ο Καρβάλιο αλλά μέχρι να στρίψει το έχεις φάει.Ο Μαρσέλο εντάξει είναι απλά μέτριος παίχτης.Ντι Μαρία και Οζιλ καλοί αλλά θέλουν χρόνο.Δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε αυτούς από τώρα.Και μπροστά οπωσδήποτε παίχτες.Ο Μπενζεμά είναι γίδι,ο Ιγκουαίν αργός και ο Αντεμπαγιόρ κατσίκι ελευθέρας βοσκής.Για εμένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει η Ρεάλ είναι να πουλήσει έναν εκ των Κριστιάνο,Κακά(δεν γίνεται να τους έχεις και τους δύο μέσα-είναι παίχτες που δεν μαρκάρουν) κατά πάσα πιθανότητα τον Κακά μιας και δεν έπιασε,να πουλήσει Αντεμπαγιόρ,Μπενζεμά και ότι περισσεύει από πίσω και να αγοράσει γρήγορους επιθετικούς πρώτης γραμμής,έναν αμυντικό δυναμικό και ένα μπακ της προκοπής. (Ρούνει,Καβάνι,Χάλκ,Πάτο,Νέιμαρ)(Μαικόν,Λάμ,Kόουλ,Εβρά,Μπέιλ)(Τέρυ,Φέρντιναντ,Βίντιτς,Κιελίνι) Τουλάχιστον έναν από όλους αυτούς σε κάθε γραμμή.Επίθεση θέλει και άλλον βέβαια αλλά εντάξει από τα σαπίδια που έχει μαζεμένα ας κρατήσει τον Ιγκουαίν για δεύτερος καλός είναι. Τετοια απιστευτη απαξιωση παικτων δεν εχω ξαναδιαβασει ειναι η αληθεια. :eek: Απιστευτη! Μόνο για τον Αντεμπαγιορ συμφωνω που απο οτι φαινεται για να καλυψει οτι πλεον δεν.... επαιζε σαν διασταυρωση γιδιου-νιντζα ωστε να κανει τον ενδιαφερομενο που δινει τα παντα για την ομαδα στον Μουρινιο και στους φιλαθλους. Περιττο να πω οτι διαφωνω σε ολα τα άλλα. Μια χαρα παικτες εχει η Ρεαλ. Με αυτους εκανε περιπατο στους ομιλους, με αυτους πηρε το κυπελλο Ισπανιας απεναντι στην Μπαρτσελονα, με αυτους εκανε πλακα με Λυων, με Αγιαξ και Τοτεναμ ριχνοντας 4αρες για πλακα, με αυτους ολα αυτα. Απεναντι στην Μπαρτσελονα γενικα σε ολα τα ματς ΟΚ ηταν κατωτερη. Οποτε ναι θελει καποιες προσθηκες αλλά λιγες. Βασικα εγω πιστευω δνε ειναι θεμα προσθηκων. Αλλά θεμα ομαδας. Η Μπαρτσελονα μπορει να εχει Μεσι, Τσαβι, Ινιεστα που δεν εχει παρομοιο η Ρεαλ, αλλά εχει αυτο το καταραμενο στυλ με τις πασες που ΟΛΟΙ μεσα στην 11αδα οποιοι και να ειναι αυτοι, την αλλαζουν σαν να ειναι ενας ενιαιος οργανισμος, ξερωντας καθε στιγμη που ειναι ο συμπαικτης τους και που πρεπει να δωσουν και που πρεπει να πανε μετα. Αυτο για να αντιμετωπιστει θελει να αποκτησεις καλυτερη ομαδα. Μεγαλυτερη οργανωση δηλαδη μεσα στο γηπεδο. Φετος η Μαντσεστερ νομιζω μπορει να το κανει αυτο. Εγώ ένα έχω να πω άσχετα με ποιότητα μπαλας γιατί αυτή δεν ενδιαφέρει σε τέτοιο επίπεδο που πας για το αποτέλεσμα: ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... Η μπαρτσα στο πρωτο ματς δεν σκόραρε ούτε με αίτηση με 11 παίκτες η ρεαλ με μεσσι εξαφανισμένο να μην έχει ακουμπήσει τη μπάλα. Ήρθε η μούφα κόκκινη που είναι ο ορισμός της κίτρινης (το τάκλιν πεπε είναι προς τα κάτω, ακουμπάει πρώτα μπάλα και ο Αλβες κάνει πιρουέτα θέατρο και μετά σηκώνεται χαλαρα και δεν τρέχει τίποτα) και έγινε ηρωας ο ανύπαρκτος εκείνο το βράδυ Μέσσι... Και χθες πάλι μούφα ακύρωση του 0-1 της Ρεαλ όπου μετά θα γινόταν πανικός και στα καπάκια σκοράρει η μπάρτσα. Μετά βέβαια δεν κέρδισε αλλα η ρεαλ το έκανε 1-1 αλλά ηταν αργά πλέον... Τα ματς πήγαν όπως ακριβώς τα ήθελε η γάτα Μουρίνιο. 0-0 το πρώτο ματς (τόσο θα ερχόταν χωρίς την αποβολή) και 1-1 χθες και θα είχαμε πάλι κηδείες...Τώρα ποιός έκανε 300 πάσες παραπάνω ο Ζοζέ κι εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσέ... Κρίμα γιατί η διαιτησία χάλασε ένα αμφίρροπο ημιτελικό... Υ.Γ. Είμαι Μάντσεστερ με τα χίλια στον τελικό γιατί με έχει εκνευρίσει το θέατρο, η υπεροψία και η μόδα που λέγεται Μπάρτσα. Εντάξει παίζουν ωραία μπάλα, αλλά όταν πρέπει να τρώνε γκολ ή να μην κερδίζουν πρέπει αυτό να συμβαίνει... ΕΛΕΟΣ... ΕΛΕΟΣ πραγματι. Αν δεν ενδιαφερεσαι για το οτι επαιξες αντιποδοσφαιρο και αμυνα αμυνα αμυνα τοτε για τι να μιλησουμε? Αστο. Επισης αφου τα βλεπεις ολα ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ αστο εις το τετραγωνο. :-( :eek: ΥΓ: Και BTW αν εληγε το 1ο 0-0 τοτε λες οτι αφoυ και χθες θα ερχοταν 1-1 θα περνουσατε εσεις. Κατι δεν σκεφτεσαι σωστα ετσι? Κάνεις κατι πολυ λαθος. Hint: Η Μπαρτσελονα θα κυνηγουσε να βαλει γκολ.
nikos21aek Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μα για να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα μιλάμε.Για όλες τις υπόλοιπες ομάδες μόνο και μόνο που έχεις τον Ρονάλντο φτάνει και περισσεύει.Δεν θέλεις άλλον.Η Μπαρτσελόνα αυτό το στύλ που λες το παίζει επειδή έχει σε όλες τις θέσεις ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που μπορούν να παίξουν πολύ γρήγορα με τη μία,που μπορούν να πασάρουν,που είναι γρήγοροι,που που που..Ε δεν γίνεται να παίξεις την Μπαρτσελόνα με παίχτες που θέλουν 5 δευτερόλεπτα να κάνουν κοντρόλ ή παίχτες που κάνουν 5 λεπτά να στρίψουν,ούτε με παίχτες που θέλουν μισό λεπτό να κάνουν τα 100 μέτρα και 10 τετ α τετ για να βάλουν ένα γκόλ.
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απλά έχει την ατυχία να παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα. Στην Αγγλία θα έκανε πάρτυ η Ρεάλ.
nikos21aek Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και εκεί δύσκολα αν το έπαιρνε.Για εμένα και η Μάντσεστερ και η Άρσεναλ είναι καλύτερες ομάδες.
poedeer7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 παιδια ηταν αλλοιωση αποτελεσματος και δεν το αλλαζει τιποτα αυτο.Παρα πολλες φασεις και στα 2 παιχνιδια για να μιλησεις εστω για διαιτητικο λαθος. στη μπαρτσελονα εχουν κανει ανεπτυγμενα σεμιναρια ποδοσφαιρικης υποκριτικης δεν εξηγειται αλλιως.Ο αλλος γυρισε το ποδι του 360 μοιρες χωρις να τον ακουμπησει εστω ο αλλος για να εκμαιευσει τη κοκκινη.Ελεος. τι ελλαδα τι chl τα ιδια απαραλλαχτα γινονται παντου παιχνιδια στηνονται και λιγη νοημοσυνη να εχεις ειναι φανερο και το καταλαβαινεις. ο μουρινιο ειχε δικιο τελος.
AnOldFriend Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 παιδια ηταν αλλοιωση αποτελεσματος και δεν το αλλαζει τιποτα αυτο.Παρα πολλες φασεις και στα 2 παιχνιδια για να μιλησεις εστω για διαιτητικο λαθος. στη μπαρτσελονα εχουν κανει ανεπτυγμενα σεμιναρια ποδοσφαιρικης υποκριτικης δεν εξηγειται αλλιως.Ο αλλος γυρισε το ποδι του 360 μοιρες χωρις να τον ακουμπησει εστω ο αλλος για να εκμαιευσει τη κοκκινη.Ελεος. ΕΛΕΟΣ σε αυτα που λες. Χωρις να τον ακουμπησει? ΕΛΕΟΣ. τι ελλαδα τι chl τα ιδια απαραλλαχτα γινονται παντου παιχνιδια στηνονται και λιγη νοημοσυνη να εχεις ειναι φανερο και το καταλαβαινεις.ο μουρινιο ειχε δικιο τελος. Ακριβως λιγη νοημοσυνη να εχεις καταλαβαινεις. Ο Μουρινιο ειχε παντελως αδικο. Τελος.
poedeer7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ΕΛΕΟΣ σε αυτα που λες. Χωρις να τον ακουμπησει? ΕΛΕΟΣ. Ακριβως λιγη νοημοσυνη να εχεις καταλαβαινεις. Ο Μουρινιο ειχε παντελως αδικο. Τελος. το βιντεο που εδειξε η ρεαλ το ειδες? δεν ηταν κοκκινη!!! δεν τον ακουμπησε ΠΟΤΕ!!! παρε να μορφωθεις Link edit ξεχασα να πω οτι αυτο που κανει o alves δε το σκεφτηκε εκεινη τη στιγμη αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι δουλεμενο στην προπονηση γιατι δεν ειναι μεμονωμενη περιπτωση και εχουν θεατρικες ικανοτητες και αλλοι παιχτες της ομαδας. υγ πιστευεις ακομα οτι ηταν κοκκινη???
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αυτον το Ροναλντο και σε αυτο και στο προηγουμενο παιχνιδι τον κατακλεψαν. Τοσα φαουλ του καναν οι αλλοι και δεν εδινε τιποτα. Το αστειο ειναι οτι ακομα και στην φαση που πεφτει και ριχνει τον Mascherano ο Pique φαουλ του κανε.
pamaxon Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 στη μπαρτσελονα εχουν κανει ανεπτυγμενα σεμιναρια ποδοσφαιρικης υποκριτικης δεν εξηγειται αλλιως.Ο αλλος γυρισε το ποδι του 360 μοιρες χωρις να τον ακουμπησει εστω ο αλλος για να εκμαιευσει τη κοκκινη.Ελεος. τι ελλαδα τι chl τα ιδια απαραλλαχτα γινονται παντου παιχνιδια στηνονται και λιγη νοημοσυνη να εχεις ειναι φανερο και το καταλαβαινεις. ο μουρινιο ειχε δικιο τελος. Εσύ το παρακάνεις,είπαμε βάζει το πρωτάθλημά μας που δεν είναι ούτε για ζουλού(αυτοί θα το έκαναν πιο πολυτισμένα) με το CL έλεος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα