Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω...δεν νομίζω ότι οι διοικούντες θα προβούν σε μεταγραφή, τουλάχιστον σίγουρα δεν θα προβούν σε δαπανηρή μεταγραφή.

Για την κάλυψη του κενού του Pepe υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, είτε με εμπιστοσύνη στον Garay, είτε με μετατόπιση του Sergio Ramos στα στοπερ (το απεύχομαι), είτε με προώθηση κάποιου από τις νεότερες ομάδες.

Ίδωμεν..

Δημοσ.

o Garay σε ενα παιχνιδι που τον ειδα δεν εδειξε ασχημα στοιχεια,ισως την παλεψει...μεταξυ βιντιτς και ιβανοβιτς προτιμω...και τους 2.

Δημοσ.
o Garay σε ενα παιχνιδι που τον ειδα δεν εδειξε ασχημα στοιχεια,ισως την παλεψει...μεταξυ βιντιτς και ιβανοβιτς προτιμω...και τους 2.

Ο Garay είναι πολύ καλός για μένα πρέπει να του δωθούν ευκαιρίες τώρα που ο Pepe είναι off..

Δημοσ.

Εντωμεταξύ γιατί πωλήσατε τον Robben άμα θέλετε τον Ribery;;;Είναι το ίδιο καλύτερος πιστεύω,το κακό του Robben είναι οι τραυματισμοί...

Δημοσ.

Και ο Ribery τελευταία ταλαιπωρείται από συχνούς τραυματισμούς..Εννοείται ότι προς το παρόν βλέπω όλα αυτά τα σενάρια ως φήμες και μέσο αύξησης πωλήσεων των φυλλάδων.

Δημοσ.
Εντωμεταξύ γιατί πωλήσατε τον Robben άμα θέλετε τον Ribery;;;Είναι το ίδιο καλύτερος πιστεύω,το κακό του Robben είναι οι τραυματισμοί...

Γιατί ο Ριμπερί λεγόταν Ρόμπεν 5 χρόνια πριν:lol: (Ταπεινή άποψη μου, φυσικά)

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι σε θέμα ταλέντου ο Robben είναι καλός αν όχι και καλύτερος από τον Ribery αλλά δυστηχώς είναι injury prone και αυτό τον κάνει να μην εκπληρώνει τις προοπτικές του ταλέντου του...Εννοώ και κάτι άλλο όμως...O Ribery είναι πανάκριβος,καμμιά 65αριά ενώ ο Robben πήγε 25...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...