priest91 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 43 λεπτα και 23 δευτερολεπτα κατοχη μπαλας!!!
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αργά ή γρήγορα θα γινόταν,το συνεχές θέατρο και η συνεχής εύνοια κουράζει τους πάντες (εξαιρούνται οι οπαδοί της). Δειλά-δειλά κάνουν και την εμφάνιση τους σε δημοσιογραφικά sites άρθρα περι ευνοϊκότερης αντιμετώπισης της Μπαρτσελόνα απο την διαιτησία και όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι,μέχρι τώρα μόνο ύμνους είχαμε Εννοείς στα sites της Marca και της AS; Γιατί όλα τα υπόλοιπα λίγο πολύ με τον Μουρίνιο ασχολούνται. Πες τι απο αυτά δεν ισχύει να σου πω ναι φταίει ο ΜΟυρίνιο Να σε ρωτήσω, εσύ στα 3 κλάσικο είδες "καραγκιοζιλίκια" μόνο απο τους παίκτες της Μπάρτσα. Σεβαστό. Ας το πάρουμε αλλιώς, τα προηγούμενα 5-6 χρόνια τουλάχιστον, γιατί δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα μετά/κατα τη διάρκεια των κλάσικο; Είναι τυχαίο οτι όλο αυτό το γαιτανάκι άρχισε απο την στιγμή που ήρθε ο Μουρίνιο και οι μέθοδοι του; Είναι τυχαίο οτι και στην Αγγλία έκανε ακριβώς τα ίδια;
pamaxon Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μουρίνιο είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και όταν δει ότι κάπου υστερεί παίζει παιχνίδι νεύρων ώστε ισορροπίσει.Το έκανε με Τσέλσι,ειδικά Ίντερ με την Μπάρτσα που υστερούσε και κατάφερε και την εκνεύρισε πέρσι και το κάνει και φέτος μόνο που είναι πιο διαβασμένη η Μπαρτσελόνα και δεν ψαρώνει.Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι λόγο της προβολής των 2 ομάδων φαίνεται και πόσο καραγκιόζης γίνεται έτσι ο Μουρίνιο.......
AnOldFriend Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τι άλλο δηλαδή για να δεις και μόνος σου ότι δεν το χεις; Δεν σου απαντησα γιατι πλεον δεν σου ξανααπανταω διοτι η γνωμη μου για εσενα ειναι η χειριστη.
SlimData Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 gnsx μόνος σου τα φτιάχνεις ε? σε ζηλεύω ρε φίλε...... τόσο ελεύθερο χρόνο κι εγώ θα τον ήθελα....
gnsX Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 5 λεπτά παίρνει,αν θες σου μαθαίνω δουλεύω με ελεύθερο ωράριο,σε χαλάει; Η προσωπική επίθεση απο τους γκουρού του ποδοσφαίρου οταν πέφτει τάπα είναι σύνηθες στο forum βλέπω Με 2,59 μηνύματα/μέρα όταν έχω 1,1/μέρα με 1776 μηνύματα σύνολο όταν έχω 1007 και η αναφορά σε ελεύθερο χρόνο με κάνει να γελάω,ρε θηρίο 800 μηνύματα σχεδόν παραπάνω με 8 μήνες λιγότερους; Ελεύθερος χρόνος;
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE δειτε την φαση της αποβολης σε αργο χρονο και βγαλτε τωρα καινουργια συμπερασματα
SlimData Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 5 λεπτά παίρνει,αν θες σου μαθαίνω δουλεύω με ελεύθερο ωράριο,σε χαλάει; Η προσωπική επίθεση απο τους γκουρού του ποδοσφαίρου οταν πέφτει τάπα είναι σύνηθες στο forum βλέπω Με 2,59 μηνύματα/μέρα όταν έχω 1,1/μέρα με 1776 μηνύματα σύνολο όταν έχω 1007 και η αναφορά σε ελεύθερο χρόνο με κάνει να γελάω,ρε θηρίο 800 μηνύματα σχεδόν παραπάνω με 8 μήνες λιγότερους; Ελεύθερος χρόνος; Πάντως βλέπω το χιουμορ σου δεν το χάνεις... Κοίτα, γκουρου δεν είμαι αλλά, προφανώς, την καταλαβαίνω τη ρουφιάνα λίγο παραπάνω από εσένα... Παρ'όλα αυτά, δεν γκρινιάζω με όσα λες γιατί δικαιούσαι να τα λες. Και το σχόλιο ήταν πολύ απλά γιατί οι εικόνες σου είναι αστείες για κάποιον 6χρονο (ίσως..) οπότε φαντάστηκα ότι μόνο αυτός που κάθεται να τις φτιάξει θα μπορούσε και να τις ποστάρει.. Keep up the good work φίλε μου υγ: ω ρε φίλε πήγα να το ξεχάσω! τάπα? νομίζεις ότι έχεις ταπώσει κάποιον 2 μέρες τώρα? Θεούλης!
gnsX Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πάντως βλέπω το χιουμορ σου δεν το χάνεις... Κοίτα, γκουρου δεν είμαι αλλά, προφανώς, την καταλαβαίνω τη ρουφιάνα λίγο παραπάνω από εσένα... Παρ'όλα αυτά, δεν γκρινιάζω με όσα λες γιατί δικαιούσαι να τα λες. Και το σχόλιο ήταν πολύ απλά γιατί οι εικόνες σου είναι αστείες για κάποιον 6χρονο (ίσως..) οπότε φαντάστηκα ότι μόνο αυτός που κάθεται να τις φτιάξει θα μπορούσε και να τις ποστάρει.. Keep up the good work φίλε μου υγ: ω ρε φίλε πήγα να το ξεχάσω! τάπα? νομίζεις ότι έχεις ταπώσει κάποιον 2 μέρες τώρα? Θεούλης! Για να δεις και πόσο έυκολο είναι και πόσο λίγο χρόνο θέλει Κανέναν δεν έχω ταπώσει εγώ,ο AnOldFriend αυτοταπώνεται,υπάρχουν πιο πίσω όλα τα Posts Δεν υπάρχει Ρεάλ,ούτε ήταν παιχνίδι CL,προπονητής των αντιπάλων ο Δώνης,έστω ήταν αγώνας AO Tρικάλων-Μπαρτσελόνα,σου έδειξαν κάποια βίντεο και σου έκαναν κάποιες ερωτήσεις 1.Ήταν κόκκινη του Pepe; 2.Αν ναι στο κύπελο έπρεπε να παίζει η Barcelona με 10; (φώτο στο αρχείο) 3.Οι διαμαρτυρίες σε κάθε φάση για κάρτα σηκώνουν κάρτα;Ξέρεις τον κανονισμό; 4.Τα θεατριλίκια και τα καραγκιοζιλίκια που τους χτυπάγανε στο πρόσωπο αόρατα πλασματάκια απο όλη την ομάδα (βίντεο στο αρχείο) ήταν τυχαία ή οδηγία; 5.Τιμωρήθηκε κάποιο απο αυτά; 6.Το κατέχεις το τόπι τόσο όσο ο φίλος που με τα λεγόμενα του βγαίνει ότι δεν έχει παίξει τόπι ο Ferdinand ή παραπάνω; 7.Θα μου απαντησεις με φώτο εκκλησίας απο την πόλη; Αυτά,συνέχισε μόνος σου,άλλωστε τόσο καιρό δεν συμμετείχα,απλά διάβαζα τις αναλύσεις απο τους Sir Alex του Insomnia και γελούσα που έπεφτε μέσα 1 απο τα 50,το 'χετε μαζικά οι περισσότεροι εδώ μέσα
AnOldFriend Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Στα "μαχαίρια" Μουρίνιο-Κριστιάνο Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με την Σαραγόσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού! Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή χωρίς αντίκτυπο, καθώς ο Ρονάλντο έχει κίνητρο να αγωνίζεται σε όλα τα ματς της Ρεάλ για να δώσει τη "μάχη" για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Μέσι μέχρι τέλους (31 γκολ στην Primera ο Αργεντινός, 30 ο Πορτογάλος). Ήδη ο ισπανικός Τύπος έχει ξεκινήσει τα σενάρια για πόλεμο νεύρων και απάντηση του Μουρίνιο στις δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, οι οποίες άφηναν σαφείς αιχμές για τη στρατηγική του Μουρίνιο κόντρα στους "μπλαουγκράνα". Ο Μουρίνιο όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του να μείνουν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Σαραγόσα οι Ρονάλντο, Λασανά και Αλόνσο τόνισε: "Για τον Κριστιάνο οι λόγοι είναι διαφορετικοί. Τα άλλα δύο παιδιά "πέθαναν" στο τρέξιμο με την Μπαρτσελόνα". Παραξενευτηκα αλλά αυτα κανουν οι αμυντικογενεις τακτικες του Μουρινιο. Πρωτα ο Ντρογκμπα, μετα ο Μιλιτο, μετα ο Ετο, και τωρα ο Ροναλντο οπου μετα το τελος του τελευταιου παιχνιδιου με την Μπαρτσελονα ειχε αφησει καποιες μικρες αιχμες για την τακτικη της ομαδας του και οτι δεν του πολυαρεσει ετσι οπως παιζουν μεσα στο γηπεδο. Καπου ακουσα καποιον να λεει(χωρις ομως αυτη τη φορα να το εχω διαβασει οπως τα προηγουμενα) οτι ειχε πει και οτι τα πολλα σουτ που επιχειρει απο μακρια και δεν βρισκουν στοχο πολλες φορες, δικαιολογουνται, καθως αν δεν εκανε τοσα σουτ δεν θα ειχε τοσα γκολ και θα βρισκονταν 20 βαθμους πισω απο την Μπαρτσελονα τωρα. Ο Ροναλντο μπορει να ειναι βεντετα, μπορει να εχει γινει βουτηχτης αλλά ξερει φυσικα μπαλα και προφανως βλεπει οτι αυτο που παιζουν με την Μπαρτσελονα, το ποδοσφαιρο αμυνας δηλαδη προσπαθωντας να "κλεψουν" το αποτελεσμα, δεν μπορει να ταιριαζει σε τετοιους επιθετικογενεις παικτες και φυσικα σε αυτον! Και φυσικα στην Ρεαλ Μαδριτης! Ο Μουρινιο ειναι κυνηγος τιτλων βεβαια και αδιαφορει για το θεαμα και το πως θα ερθουν αυτοι. Αλλά αυτυχως υπαρχουν και οι λογικοτεροι απο αυτον και αντιδρουν με αυτη την αρρωστημενη τακτικη της απολυτης σκοπιμοτητας που συνηθιζει να ακολουθει οταν παιζει με καλυτερες ομαδες απο αυτον, συνηθως με την Μπαρτσελονα βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα