Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κόκκινη του Πέπε είναι ίδια ακριβώς περίπτωση με την κόκκινη που είχε φάει πέρυσι ο Ριμπερί στον ημιτελικό Μπάγερν-Λυόν. Δεν υπάρχει θέμα εύνοιας της Μπαρτσελόνα, είναι σαφής η οδηγία προς του διαιτητές για αντίστοιχες φάσεις.

Ιδού η περσινή αποβολή...

Και κάτι ακόμα, η κάρτα εκείνη όπως θυμάστε στέρησε στον Ριμπερί τη συμμετοχή του στον τελικό. Αλλά όμως, ο "πάντα αδικημένος" Μουρίνιο δεν συγκινήθηκε από το γεγονός οτι οι αντίπαλοι του έπαιξαν τελικό χωρίς τον (ίσως) καλύτερο παίχτη τους.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μενα ειναι ξεκαθαρα τραβηγμενη η κοκκινη που εδωσε ο διαιτητης.Το φαουλ ειναι ορισμος της κιτρινης πιστευω.

gnsX το καρε που δειχνεις πιο πανω ειναι κ αυτο κιτρινη προφανως.

Ωστοσο,για να λεμε και του στραβου το δικιο,μου φανηκε κοκκινη καθαρη,μια φαση με τον αντεμπαγιορ που σαν να απωθει με τα χερια παικτη της μπαρτσελονα.

Ειναι παντως ξεφτιλα για μια τοσο φοβερη ομαδα,να καταφευγει σε θεατρινισμους και συνεχεις διαμαρτυριες.Βγαλτε τα γυαλια ορισμενοι,ο μπουσκετς ο πεδρο και ο αλβες συνεχως βουτανε.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Με 10 έμεινε η Ρεάλ χθές αντι για 9.

Με 7 λέω εγώ

Για μενα ειναι ξεκαθαρα τραβηγμενη η κοκκινη που εδωσε ο διαιτητης.Το φαουλ ειναι ορισμος της κιτρινης πιστευω.

gnsX το καρε που δειχνεις πιο πανω ειναι κ αυτο κιτρινη προφανως.

Ωστοσο,για να λεμε και του στραβου το δικιο,μου φανηκε κοκκινη καθαρη,μια φαση με τον αντεμπαγιορ που σαν να απωθει με τα χερια παικτη της μπαρτσελονα.

Ειναι παντως ξεφτιλα για μια τοσο φοβερη ομαδα,να καταφευγει σε θεατρινισμους και συνεχεις διαμαρτυριες.Βγαλτε τα γυαλια ορισμενοι,ο μπουσκετς ο πεδρο και ο αλβες συνεχως βουτανε.

100% σύμφωνο με βρίσκεις,αλλά στο κύπελο δεν είδα κανέναν της Ρεάλ να κλαίει για μη κόκκινη,στο CL όμως ήταν ο ορισμός της κόκκινης lol.

Είναι κόκκινη στον Adebayor αλλά η φάση έγινε μετά την αποβολή και το 0-1 αν θυμάμαι και η Ρεάλ είχε παρατήσει το παιχνίδι και κυριαρχούσαν τα νεύρα.

+3000 για το bold.

Για μένα το χω πει ξανά ότι η Barcelona είναι τρομερή ομάδα,αυτό δεν αλλάζει όμως ούτε τους θεατρινισμούς που τους έχουν γίνει 2η φύση ούτε ότι ευνοείται συστηματικά απο την διαιτησία,τοπικά και Ευρωπαϊκά.Δεν γίνεται κάποιος αντικειμενικός να μη το βλέπει αυτό,τόσο σπρώξιμο ούτε ο Γκουσγκούνης

Δημοσ.

Για μένα το χω πει ξανά ότι η Barcelona είναι τρομερή ομάδα,αυτό δεν αλλάζει όμως ούτε τους θεατρινισμούς που τους έχουν γίνει 2η φύση ούτε ότι ευνοείται συστηματικά απο την διαιτησία,τοπικά και Ευρωπαϊκά.Δεν γίνεται κάποιος αντικειμενικός να μη το βλέπει αυτό,τόσο σπρώξιμο ούτε ο Γκουσγκούνης

Η Ρεάλ τι έκανε γι' αυτό; Μα ούτε μια επίθεση;

Δημοσ.

βάλε και το άλλο που πιάνει τα μούτρα του λες και του έριξε μπουνίδι ο Ζαμπίδης :lol:

Κάτσε το 'χω,το "ήρεμο" παιχνίδι της Unicef και οι θεατρινισμοί

http://www.youtube.c...h?v=F7N_javie-w

Τελικά οι ισπανοί είναι χειρότεροι κι από εμάς στις πρασινοκόκκινες κόντρες μας... Βλέπω τις 3 πρώτες φάσεις και λέω, "τι θέλει να πει ο ποιητής?"

"Ότι αυτά είναι σκληρά μαρκαρίσματα?"

Βλέπω και την τέταρτη όπου, για όποιον θυμάται, μετά το φάουλ και όσο είναι πεσμένοι ο ράμος προσπαθεί να κλωτσήσει (πρωτοφανές...... NOT) τον βίγια....

Δεν χρειάζεται να δω άλλο....

Πόσο καμμένος πρέπει να είναι αυτός που το έφτιαξε για να διαμρτυρηθεί...?

Και πόσο ειρωνικό που εσύ που το ποστάρεις λες και στον άλλον να βγάλει τα γυαλιά............... Θεός....

Δημοσ.

Αυτή ήταν για μαύρη κάρτα, όχι για κόκκινη.

Όπως επίσης προχθές, ο Ντι Μαρία, ο Ρονάλντο και ο Ράμος. Το ξύλο πάντως που έριχνε η Ρεάλ προχθές με τα τσουρούκια της, επειδή έπιασε στο Copa del Rey, δεν θα πιάνει πάντα. Στα 4 μαρκαρίσματα τα 5 ήταν φάουλ. Με την Ίντερ ο Πορτογάλος τα είχε πάει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα και δεν ήταν τόσο εμφανές το ξυλίκι που έριχνε, αλλά αυτό φέτος, όποτε πετυχαίνει τη Μπαρτσελόνα να την πηγαίνει στο ξύλο, ελλείψει τεχνικής, έχει καταντήσει αηδία.

Δημοσ.

Τελικά οι ισπανοί είναι χειρότεροι κι από εμάς στις πρασινοκόκκινες κόντρες μας... Βλέπω τις 3 πρώτες φάσεις και λέω, "τι θέλει να πει ο ποιητής?"

"Ότι αυτά είναι σκληρά μαρκαρίσματα?"

Βλέπω και την τέταρτη όπου, για όποιον θυμάται, μετά το φάουλ και όσο είναι πεσμένοι ο ράμος προσπαθεί να κλωτσήσει (πρωτοφανές...... NOT) τον βίγια....

Δεν χρειάζεται να δω άλλο....

Πόσο καμμένος πρέπει να είναι αυτός που το έφτιαξε για να διαμρτυρηθεί...?

Και πόσο ειρωνικό που εσύ που το ποστάρεις λες και στον άλλον να βγάλει τα γυαλιά............... Θεός....

O κανονισμός λέει κόκκινη :lol: ,δε το λέω εγώ,πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να υποστηρίζεις ότι είναι κόκκινη του Πέπε αλλά όχι αυτό,ίδια φάση

Capture.JPG

Με τα φάουλ που γελάς μου θυμιζεις λίγο πότε πήρε κάρτα ο Άλβες;

Το βίντεο λέει Fouls and dives όχι red card fouls and dives

Οι παραστάσεις αλλά Δημήτρης Χορν γαργάρα :X

http://www.xo.gr/dir-az/O/Ofthalmiatroi

Δημοσ.

O κανονισμός λέει κόκκινη :lol: ,δε το λέω εγώ,πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να υποστηρίζεις ότι είναι κόκκινη του Πέπε αλλά όχι αυτό,ίδια φάση

Capture.JPG

Με τα φάουλ που γελάς μου θυμιζεις λίγο πότε πήρε κάρτα ο Άλβες;

Το βίντεο λέει Fouls and dives όχι red card fouls and dives

Οι παραστάσεις αλλά Δημήτρης Χορν γαργάρα :X

http://www.xo.gr/dir...O/Ofthalmiatroi

Τι να σου απαντήσω που τα έχεις μπερδέψει... Λες σε εμένα αυτά που σου είπανε άλλοι, δεν έχεις διαβάσει ή δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα εγώ μόνος μου για τα καραγκιοζιλίκια...

Αλλά ξέρεις τι γίνεται?

Κλωτσιά ραμος στον βιγια εκτός παιχνιδιού, τίποτα.

Αγκωνιά ραμος στον μέσι, κίτρινη.

Σφαλιαρομπουνιές αντεμπαγιόρ, τίποτα.

Πάτημα μαρτσέλο σε πέδρο, τίποτα.

Όπως βλέπεις δεν σε πάω καν σε άλλες απλές φάσεις, σου μιλάω μόνο για τα χοντρά.

Κάνε λοιπόν κριτική για τα δικά σας και μετά έλα να βρεις το δίκιο σου..

Δημοσ.

Έλα ΟΚ θα μάθουν ποδόσφαιρο οι γκουρού του Insomnia στους υπολοίπους,να διαβάσω τα προηγούμενα γιατί;Για να γελάσω;

Εμ για αυτο λεω οτι δεν εχετε παιξει ΠΟΤΕ μπαλα αλλά μιλατε σαν παντογνωστες.

Πανε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εστω μια φορα σε 5x5 εστω, φαε καμια δυνατη κλωτσια, δες ποσο πονας εκεινη τη στιγμη, κατσε κανα λεπτο εξω και μετα ελα πες μου πόσο θα πονας και αν θα κουτσαινεις. :-(

Ημιμαθεις/αμαθεις.... :-( :-( :-(

If u ever see me go off on a stretcher then run back on to play i give every1 on here the green light to hit me with a #2footedtackle

This diving is a joke/embarrassing. When Pedro watches that do u think he'll think what was I doing!? Rugby players must laugh at football!

Γελάνε και οι "συνάδελφοι" με τα καραγκιοζιλίκια,όχι του Holywood οι άλλοι

Απο το Twitter του Rio Ferdinand

http://twitter.com/#!/rioferdy5

Ούτε την ΙΔΙΑ φάση δεν μπορείτε να δείτε,την μία γαργάρα την άλλη καθαρή κόκκινη.

Άλλες 75 κόκκινες είδατε για να το πάτε σιγά σιγά ότι μπορεί και να μην ήταν αποβολή του Pepe,γιατί χθες ξεσαλώσατε με τη σιγουριά

ps:Ο AnOldFriend είμαι σίγουρος ότι έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι,όχι σαν τον Ferdinand τον λούλη

Δημοσ.

Αυτό είδα και εγώ, το έχουν βάλει και στο site της Ρεάλ μαζί με τους άλλους θεατρινισμούς, που και να ήθελε να μη μεροληπτεί ο διαιτητής, κάνουν τόσο καλό θέατρο που τον πείθουν.

Ο Rio είναι φλώρος ρε, μια σταλιά παιδάκι, γι' αυτό όταν χτυπάει δεν μπορεί να επιστρέψει...

Δημοσ.

Ότι χειρότερο έχει συμβεί στο Ισπανικό ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο. Έχει κάνει τις δύο ομάδες μπάχαλο με τις δηλώσεις του. Πρώτα οι κατηγορίες για ντόπα, τώρα οι γνωστές εμετικές δηλώσεις, μεθαύριο ποιός ξέρει τι άλλο. Αξιολύπητος.

Δημοσ.

Ότι χειρότερο έχει συμβεί στο Ισπανικό ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο. Έχει κάνει τις δύο ομάδες μπάχαλο με τις δηλώσεις του.

Παντως το κλιμα που εχει περασει οτι η Μπαρτσελονα ευνοειται απο την διαιτησια και οτι ευνοειται απο την διαιτησια για αυτο και παιρνει τους αγωνες και ειναι τοσο καλη κλπ, ειναι σαφες. Το εχει περασει σε πολλους οτι ετσι ειναι. Πανεξυπνος.

Βεβαια οι περισσοτεροι ευτυχως δεν ειναι τυφλοι και βλεπουν ποιος παιζει μπαλα και ποιος προσπαθει να παιξει μπαλα. Και βλεπουν επισης ποιος προσπαθει με αντιποδοσφαιρο και αμυνα και ποδοσφαιρο ξυλοκοπων να παρει τιτλους.

Δημοσ.

@AnOldFriend οι περισσότεροι έχουν διαβάσει και τα προηγούμενα που έχεις γράψει

Εμ για αυτο λεω οτι δεν εχετε παιξει ΠΟΤΕ μπαλα αλλά μιλατε σαν παντογνωστες.

Πανε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εστω μια φορα σε 5x5 εστω, φαε καμια δυνατη κλωτσια, δες ποσο πονας εκεινη τη στιγμη, κατσε κανα λεπτο εξω και μετα ελα πες μου πόσο θα πονας και αν θα κουτσαινεις. :-(

Ημιμαθεις/αμαθεις.... :-( :-( :-(

αλλά δυστυχώς ο άπειρος Ferdinand (και όχι μόνο) δεν συμφωνεί,δεν έχει παίξει μπάλα το τσουτσέκι

If u ever see me go off on a stretcher then run back on to play i give every1 on here the green light to hit me with a #2footedtackle

Μετά μας κοτσάρεις τον κανονισμό (που δεν είδαμε) για την αποβολή του Pepe που βρίσκει μπάλα

Οπως σου ειπα ΟΥΔΕΜΙΑ σημασια εχει αν ακουμπησε ή οχι τη μπαλα.

Μαθε τους κανονισμους πριν μιλησεις.

Αν πας με πολυ επικινδυνο παιξιμο(υπαρχει ορος της ΦΙΦΑ για αυτο ψαξτον βαριεμαι να στο δινω στο πιατο) ακομα και αν ακουμπησεις πρωτα μπαλα, ακομα και αν ακουμπησεις ελαχιστα τον αντιπαλο, ακομα και αν δεν του κανεις καμια ζημια, ουτε καν μκρο χτυπημα, ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ!

αλλά γαργάρα για αυτό

Capture.JPG

Μετά μας λες ότι δεν έχει ανούσια κατοχή στο κέντρο και πίσω

Απο εκει βγαινει η κατοχη 70% νομιζεις?

Α καλα..... :-( :-( :-( :-( :-(

και τα στατιστικά είναι

2Capture.JPG

Τώρα μας λες

Παντως το κλιμα που εχει περασει οτι η Μπαρτσελονα ευνοειται απο την διαιτησια και οτι ευνοειται απο την διαιτησια για αυτο και παιρνει τους αγωνες και ειναι τοσο καλη κλπ, ειναι σαφες. Το εχει περασει σε πολλους οτι ετσι ειναι. Πανεξυπνος.

Βεβαια οι περισσοτεροι ευτυχως δεν ειναι τυφλοι και βλεπουν ποιος παιζει μπαλα και ποιος προσπαθει να παιξει μπαλα. Και βλεπουν επισης ποιος προσπαθει με αντιποδοσφαιρο και αμυνα και ποδοσφαιρο ξυλοκοπων να παρει τιτλους.

ευτυχώς οι περισσότεροι,φίλαθλοι αλλά και παίχτες μεγάλων ομάδων,σχολιαστές και άλλοι τυφλοί είδαμε αυτά απο την ομάδα που προσπαθούσε να παίξει μπάλα (ελπίζω να μην σε ενοχλεί το watermark)

62.gif

3.gif

4.gif

Τι άλλο δηλαδή για να δεις και μόνος σου ότι δεν το χεις;

Ξέρω έχεις παίξει Β και πήγαινες για Α αλλά ένα πρόβλημα στο γόνατο κτλ κτλ

Ότι χειρότερο έχει συμβεί στο Ισπανικό ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο. Έχει κάνει τις δύο ομάδες μπάχαλο με τις δηλώσεις του. Πρώτα οι κατηγορίες για ντόπα, τώρα οι γνωστές εμετικές δηλώσεις, μεθαύριο ποιός ξέρει τι άλλο. Αξιολύπητος.

Η Μπαρτσελόνα μου θυμίζει την εθνική Ισπανίας στο μπάσκετ,φοβερή ομάδα,καλό παιχνίδι αλλά πέρα για πέρα αντιπαθητική με τα καραγκιοζιλίκια-θεατρικές παραστάσεις,την τρεχάλα όλης της ομάδας στον διαιτητή σε κάθε φάουλ κτλ.Πες τι απο αυτά δεν ισχύει να σου πω ναι φταίει ο ΜΟυρίνιο

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν,το συνεχές θέατρο και η συνεχής εύνοια κουράζει τους πάντες (εξαιρούνται οι οπαδοί της).

Δειλά-δειλά κάνουν και την εμφάνιση τους σε δημοσιογραφικά sites άρθρα περι ευνοϊκότερης αντιμετώπισης της Μπαρτσελόνα απο την διαιτησία και όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι,μέχρι τώρα μόνο ύμνους είχαμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...