Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε έχει μάθει η UEFA να βουτάς για να εκβιάσεις αποβολές, να φωνάζεις με το παραμικρό φάουλ, να μιλάς για σκληρό παιχνίδι και να διαμαρτύρεται όλη η ομάδα και ο πάγκος όταν πέσει κάτω ένας παίχτης.

Τι σχεση εχει αυτο με την φαση της κοκκινης?

Για τη φάση του Pepe διαβάζω υπερβολές για βρώμικο χτύπημα, προσπαθεί να τελειώσει την καριέρα του Alves όταν πρόκειται για ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα.

Όσο συνεχίζεις να λες ΚΟΚΚΙΝΗ, θα λέω ΚΙΤΡΙΝΗ μέχρι να βαρεθείς.

Δεν λεω για βρωμικο χτυπημα κλπ. Λεω οτι ηταν τεντωμενο ποδι και πηγε κατευθειαν ετσι. Επικινδυνο παιξιμο αρα κοκκινη εξ ορισμου. Διαβασε κανενα κανονισμο.

Ο,τι και να λες η γνωμη σου ειναι μεροληπτικη οπως φαινεται.

Κόκκινη ο Marcelo σε φάση που δε βλέπει τον Pedro πίσω του που έχει κάνει άλλη μια θεαματική βουτιά;;;

Όταν λέω ότι η UEFA κακομαθαίνει..

Καλα τζαμπα συζηταω μαζι σου. Χαμηλο το επιπεδο. Ή απλως τυφλωθηκατε.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κόκκινη ο Marcelo σε φάση που δε βλέπει τον Pedro πίσω του που έχει κάνει άλλη μια θεαματική βουτιά;;;

Όταν λέω ότι η UEFA κακομαθαίνει..

Αλήθεια, πες μου ότι το λες για να το τραβήξεις στα άκρα και δεν το εννοείς...

Δημοσ.

Άμα ρε παιδιά έδιναν έτσι τις κόκκινες θα μέναν οι ομάδες με 6 παίκτες.Βέβαια ο Πέπε στην προκειμένη αν και βρήκε μπάλα δεν τον ενδιάφερε μόνο αυτό,αλλά να βρει πόδι και γενικά να κάνει ζημιά στον αντίπαλο παίκτη.Είναι πάρα πολύ βρώμικος και κακός είναι στην Ρεάλ.

Δηλαδή ο Βεγκέρ που έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι όπως έχει συνηθίσει την Αρσεναλ σε χάλασε.Οκ στο 2ρο δεν μπορούσε και γενικά καμιά ομάδα στο Καμπνού!Ολόκληρη Ρεάλ με παιχταράδες και δεν έκανε μια φάση στο γήπεδό της χτες πως το βρίσκεις?Σε μια φάση που είπε τον πάγκο της νόμιζες ότι έχει την μεικτή κόσμου.

Ρε μεγάλε είπα εγώ πουθενά για τους παίχτες που έχει η κάθε ομάδα;

Εγώ μίλησα για τον τρόπο παιχνιδιού της Barca.

Αυτό το δεν δίνω μπάλα ακόμα και να ήταν πυρηνική βόμβα.

Αυτό το δεν κάνω μπαλιά εάν δεν είμαι 99,9% σίγουρος ότι θα την πάρει συμπαίχτης μου.

Αυτό το όταν πάρει αντίπαλος μπάλα να πέφτουν στην χειρότερη 3 πάνω του και άλλοι δύο σε όσους πάνε να κάνουν κίνηση να πάρουν πάσα.

Με αυτόν τον ΑΨΟΓΟ τρόπο παιχνιδιού της δεν βλέπω κανένα λογικό άνθρωπο να πάει να παίξει κάπως αλλιώς εκτός από άμυνα με αντεπιθέσεις.

Μου λες για τον Βενγκέρ που το μόνο σύστημα που παίζει είναι οι αντεπιθέσεις έτσι και αλλιώς.

Για να κάνεις φάσης εάν έχεις ακουστά στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και την μπάλα.

Το 29% - 71% χτες νομίζω είναι αρκετό όχι απλά για να μην κάνεις φάση αλλά για να μην κλωτσήσεις ούτε το τόπι.

Δημοσ.

Μαθε τους κανονισμους πριν μιλησεις.

Βαριέμαι να ψάξω τον κανονισμό αλλά μιας και τους ξέρεις απ' έξω πες μου τι λέει ο κανονισμός στην περίπτωση που ένας παίχτης ζητήσει κάρτα για αντίπαλο.

Μετά πες μου στις παραστάσεις του Pedro,Alves και λοιπών που βρισκόταν και τι ζητούσε ως και με την κλασική κίνηση του χεριού η 11αδα στην κυριολεξία της Μπαρτσελόνα.

Πες μη ντρέπεσαι

Αγωνιώ για την απάντηση

Δημοσ.

Βαριέμαι να ψάξω τον κανονισμό αλλά μιας και τους ξέρεις απ' έξω πες μου τι λέει ο κανονισμός στην περίπτωση που ένας παίχτης ζητήσει κάρτα για αντίπαλο.

Μετά πες μου στις παραστάσεις του Pedro,Alves και λοιπών που βρισκόταν και τι ζητούσε ως και με την κλασική κίνηση του χεριού η 11αδα στην κυριολεξία της Μπαρτσελόνα.

Πες μη ντρέπεσαι

Αγωνιώ για την απάντηση

Καλά τώρα μην λέμε ότι θέλουμε.

Δεν είναι μόνο της Barca που το κάνουν αυτό.

Γίνεται ΠΑΝΤΟΥ.

Απλά κανένας διαιτητής δεν κάθετε να κιτρινίσει την μισή ομάδα.

Δίνει κάρτα όταν και όποτε κάποιος το κάνει συνέχεια ή απλά δεν του αρέσει η φάτσα του ξέρω γω.

Εάν ήθελαν να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο θα επέτρεπαν στον διαιτητή να βλέπει κανένα replay απλά τότε δεν θα ήταν τόσο "διασκεδαστικό"

Δημοσ.

Καλά τώρα μην λέμε ότι θέλουμε.

Δεν είναι μόνο της Barca που το κάνουν αυτό.

Γίνεται ΠΑΝΤΟΥ.

Απλά κανένας διαιτητής δεν κάθετε να κιτρινίσει την μισή ομάδα.

Δίνει κάρτα όταν και όποτε κάποιος το κάνει συνέχεια ή απλά δεν του αρέσει η φάτσα του ξέρω γω.

Εάν ήθελαν να υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο θα επέτρεπαν στον διαιτητή να βλέπει κανένα replay απλά τότε δεν ήταν τόσο "διασκεδαστικό"

Στην κόκκινη του Pepe ο ValdeZzzZZ φεύγει απο το τέρμα και ζητάει κάρτα (με την κλασική κίηνση του χεριού),καθώς και σε όλες τις ερμηνείες των παιχτών της Barcelona η μισή ενδεκάδα κάνει την κίνηση και ορμάει στον διαιτητή (δουλεμένο στην προπόνηση το έχουν φαίνεται).

Τώρα ο κανονισμός σύμφωνα με τον φίλο λέει ότι και μπάλα να βρήκε ο Pepe (που βρήκε) είναι κόκκινη ή κίτρινη (lol),οι κανονισμοί που δεν τηρήθηκαν για την Unicef FC επειδή ήταν κατά γίνονται γαργάρα;

Φυσικά και το κάνουν όλοι όπως φυσικά και το μαρκάρισμα του Pepe όσο κατσικιά και να ήταν δεν δίνεται απευθείες κόκκινη (μόνο στην Super-WOW League αυτά και στην Unicef)

Δημοσ.

Ρε μεγάλε είπα εγώ πουθενά για τους παίχτες που έχει η κάθε ομάδα;

Εγώ μίλησα για τον τρόπο παιχνιδιού της Barca.

Αυτό το δεν δίνω μπάλα ακόμα και να ήταν πυρηνική βόμβα.

Αυτό το δεν κάνω μπαλιά εάν δεν είμαι 99,9% σίγουρος ότι θα την πάρει συμπαίχτης μου.

Αυτό το όταν πάρει αντίπαλος μπάλα να πέφτουν στην χειρότερη 3 πάνω του και άλλοι δύο σε όσους πάνε να κάνουν κίνηση να πάρουν πάσα.

Με αυτόν τον ΑΨΟΓΟ τρόπο παιχνιδιού της δεν βλέπω κανένα λογικό άνθρωπο να πάει να παίξει κάπως αλλιώς εκτός από άμυνα με αντεπιθέσεις.

Μου λες για τον Βενγκέρ που το μόνο σύστημα που παίζει είναι οι αντεπιθέσεις έτσι και αλλιώς.

Για να κάνεις φάσης εάν έχεις ακουστά στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και την μπάλα.

Το 29% - 71% χτες νομίζω είναι αρκετό όχι απλά για να μην κάνεις φάση αλλά για να μην κλωτσήσεις ούτε το τόπι.

Έχεις δει καθόλου Άρσεναλ φέτος ή μιλαμε στον αέρα???Πέρα από το 2ο παιχνίδι με Μπαρτσελόνα σε όλα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής με πολλές αλλαγές μπάλας!Ίσως αν δεν το φοβόταν τόσο στην Βαρκελώνη να είχε πάρει κάτι καλύτερο.

Επίσης η Ρεάλ χωρίς να θέλω να την υποστηρίξω μπορεί να παίξει ένα πιο control παιχνίδι με πολλές αλλαγές αλλά με τον Μουρίνιο που βάζει πάνω απ'όλα το αποτέλεσμα δύσκολα θα δούμε κάτι ωραίο.

Δημοσ.

Στην κόκκινη του Pepe ο ValdeZzzZZ φεύγει απο το τέρμα και ζητάει κάρτα (με την κλασική κίηνση του χεριού),καθώς και σε όλες τις ερμηνείες των παιχτών της Barcelona η μισή ενδεκάδα κάνει την κίνηση και ορμάει στον διαιτητή (δουλεμένο στην προπόνηση το έχουν φαίνεται).

Τώρα ο κανονισμός σύμφωνα με τον φίλο λέει ότι και μπάλα να βρήκε ο Pepe (που βρήκε) είναι κόκκινη ή κίτρινη (lol),οι κανονισμοί που δεν τηρήθηκαν για την Unicef FC επειδή ήταν κατά γίνονται γαργάρα;

Φυσικά και το κάνουν όλοι όπως φυσικά και το μαρκάρισμα του Pepe όσο κατσικιά και να ήταν δεν δίνεται απευθείες κόκκινη (μόνο στην Super-WOW League αυτά και στην Unicef)

Ναι σαφώς και το κάνει αλλά δεν το έκανε μόνο αυτός και δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει.

Ο διαιτητής είναι αυτός που ελέγχει τον αγώνα.

Εάν από την αρχή μοίραζε τις κίτρινες σαν στραγάλια να δούμε ποιος θα τόλμαγε να τον πλησιάσει ή να παίξει καράτε και βαράτε;

Έχεις δει καθόλου Άρσεναλ φέτος ή μιλαμε στον αέρα???Πέρα από το 2ο παιχνίδι με Μπαρτσελόνα σε όλα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής με πολλές αλλαγές μπάλας!Ίσως αν δεν το φοβόταν τόσο στην Βαρκελώνη να είχε πάρει κάτι καλύτερο.

Επίσης η Ρεάλ χωρίς να θέλω να την υποστηρίξω μπορεί να παίξει ένα πιο control παιχνίδι με πολλές αλλαγές αλλά με τον Μουρίνιο που βάζει πάνω απ'όλα το αποτέλεσμα δύσκολα θα δούμε κάτι ωραίο.

Την Arsenal την παρακολουθώ χρόνια και όχι χτες.

Είναι κατεξοχήν ομάδα που χτυπάει στην κόντρα.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑν θυμάσε οι φάσης που έκανε δεν ήτανε επειδή την έκλεισε στα καρέ της αλλά γιατί της βγήκαν κόντρα επιθέσεις.

Επίσης θύμισε μου πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες την είδες την Barca να χάνει κατά κράτος από ομάδα και όχι επειδή οι αντίπαλοι παίζανε καλή άμυνα και κατάφεραν να σκοράρουν σε αντεπίθεση.

Πες μου γιατί έχω καιρό να το δω να συμβαίνει.

Άντε πάλι με τον Real και τον Μουρίνιο.

Εάν δεν παίρνεις μπάλα τη control παιχνίδι θα κάνεις ρε μάστορα;

Πες μου πως;

Δημοσ.

Ναι σαφώς και το κάνει αλλά δεν το έκανε μόνο αυτός και δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει.

Ο διαιτητής είναι αυτός που ελέγχει τον αγώνα.

Εάν από την αρχή μοίραζε τις κίτρινες σαν στραγάλια να δούμε ποιος θα τόλμαγε να τον πλησιάσει ή να παίξει καράτε και βαράτε;

Δεν διαφωνούμε κάπου αλλά δεν παύει το γεγονός ότι ο κανονισμός δεν τηρήθηκε κατα γράμμα επειδή ήταν κατά της Barcelona ενώ δεν δίστασε να τον τηρήσει κατα γράμμα και να αφήσει την Real με 10 (το κατα γράμμα για την κόκκινη το γράφω σύμφωνα με το λεγόμενα του AnOldFriend,προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός για τεντωμένο πόδι ή αν είναι εφεύρεση χθεσινή)

Δημοσ.

βάλε και το άλλο που πιάνει τα μούτρα του λες και του έριξε μπουνίδι ο Ζαμπίδης :lol:

Κάτσε το 'χω,το "ήρεμο" παιχνίδι της Unicef και οι θεατρινισμοί

http://www.youtube.com/watch?v=F7N_javie-w

Aν βγάλεις αυτά

3d-glasses.jpg

φαίνεται καλύτερα

Δημοσ.

My bad, νόμιζα ότι το πάτημα του Marcelo είναι σε μία φάση που διεκδικούν χώρο (νομίζω με το Sergio Ramos) στο δοκάρι του Casillas και ο Pedro πέφτει.

Είναι μετά το σουτ τελικά. Τον πατάει καθαρά, αυτό το είδα και στο live. Δεν υπάρχει δόλος όμως, δεν τον βλέπει όπως είπα και πριν.

Και του Pepe είναι ΚΙΤΡΙΝΗ. Και η δική σου γνώμη είναι μεροληπτική.

Δημοσ.

βάλε και το άλλο που πιάνει τα μούτρα του λες και του έριξε μπουνίδι ο Ζαμπίδης :lol:

Κάτσε το 'χω,το "ήρεμο" παιχνίδι της Unicef και οι θεατρινισμοί

http://www.youtube.com/watch?v=F7N_javie-w

Aν βγάλεις αυτά

3d-glasses.jpg φαίνεται καλύτερα

Τελείως διαφορετική η φάση στον Αλόνσο έτσι;

Ούτε λόγος για κάρτα.

Δημοσ.

Και του Pepe είναι ΚΙΤΡΙΝΗ. Και η δική σου γνώμη είναι μεροληπτική.

Έλα,μάθε τους κανονισμούς,δες λίγη μπάλα,βγάλε τα γυαλιά κτλ

Καθαρή κόκκινη,50-50 η διαιτησία,διαστημική μπάλα κτλ κτλ

Αυτό είναι μπλε κάρτα,αν παρατηρήσεις το πόδι δεν είναι 100% τεντωμένο (φαίνονται οι ζάρες στο γόνατο)

Capture.JPG

Διαιτησία η Barcelona;ΠΟΤΕ!Ούτε σε ένα ματς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...