AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 O Alves θέατρο ποτέ ε; Μιλαμε για ολα τα ματς που εχει δωσει στην ζωη του ή για την συγκεκριμενη φαση της καρτας? Για να ξερω.... Περιμένω άλλωστε την πρώτη φορά που θα ακούσω από Καταλανό "ναι ρε ευνοήθηκε σήμερα η Barcelona". Και εγω περιμενω να ακουσω απο εσας την πρωτη φορα που θα πειτε οτι ναι δεν αδικηθηκαμε, ηταν δικαιο το αποτελεσμα.
flik Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εμένα δεν μου άρεσε ούτε η Ρεάλ, ούτε και η Μπαρτσελόνα όμως. Δηλαδή λένε για αντιποδόσφαιρο κτλ, αλλά πρώτη φορά βλέπω τη Μπαρτσελόνα να έχει αναλώσει τόσο πολύ χρόνο στο δικό της μισό γήπεδο. Για όποιον λόγο και αν το έκανε. Αλλά ξέχασα, έπρεπε η Ρεάλ να έχει δύο παίχτες μπροστά απο το κέντρο, τέσσερις στην περιοχή του κέντρο, εκεί οποου άλλαζαν τις πάσες, και τους υπόλοιπους πίσω απο τη μπάλα. Και μπορεί η Ρεάλ να έπαιζε δυνατά, όντως, αλλά το να κάνεις θέατρο, συνεχώς, δηλαδή ότι και να γίνει, έπιαναν το κεφάλι τους οι Καταλανοί. Και αν ο Άλβες χτυπούσε τόσο δυνατά, πως μπήκε μετά και ούτε κούτσενε; Με φορείο έφυγε πριν 1 λεπτό.
AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εμένα δεν μου άρεσε ούτε η Ρεάλ, ούτε και η Μπαρτσελόνα όμως. Δηλαδή λένε για αντιποδόσφαιρο κτλ, αλλά πρώτη φορά βλέπω τη Μπαρτσελόνα να έχει αναλώσει τόσο πολύ χρόνο στο δικό της μισό γήπεδο. Για όποιον λόγο και αν το έκανε. Αλλά ξέχασα, έπρεπε η Ρεάλ να έχει δύο παίχτες μπροστά απο το κέντρο, τέσσερις στην περιοχή του κέντρο, εκεί οποου άλλαζαν τις πάσες, και τους υπόλοιπους πίσω απο τη μπάλα. Και μπορεί η Ρεάλ να έπαιζε δυνατά, όντως, αλλά το να κάνεις θέατρο, συνεχώς, δηλαδή ότι και να γίνει, έπιαναν το κεφάλι τους οι Καταλανοί. Και αν ο Άλβες χτυπούσε τόσο δυνατά, πως μπήκε μετά και ούτε κούτσενε; Με φορείο έφυγε πριν 1 λεπτό. Εμ για αυτο λεω οτι δεν εχετε παιξει ΠΟΤΕ μπαλα αλλά μιλατε σαν παντογνωστες. Πανε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εστω μια φορα σε 5x5 εστω, φαε καμια δυνατη κλωτσια, δες ποσο πονας εκεινη τη στιγμη, κατσε κανα λεπτο εξω και μετα ελα πες μου πόσο θα πονας και αν θα κουτσαινεις. Ημιμαθεις/αμαθεις.... :-(
Cygnus Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μιλάω για όλα τα ματς του Alves. Πάμε: Αποκλεισμός με Arsenal τίποτα για διαιτησία. Αποκλεισμός με Bayern τίποτα για διαιτησία. Αποκλεισμός με Roma τίποτα για διαιτησία. Aποκλεισμός με Liverpool, υπάρχει κάτι στο Anfield αλλά με 0-1 πρώτο ματς τίποτα για διαιτησία. Αποκλεισμός με Lyon τίποτα για διαιτησία. Στα clasico 1-0 (Camp Nou-Ibra), 2-0 (Camp Nou - Etoo,Messi), 2-6, 5-0, 0-2(Bernabeu πέρσι), 1-1 (φέτος) λέω τίποτα για διαιτησία; Μπορώ και έχω τα φρύδια να βρω και ματς που ευνοηθήκαμε. Αντίθετα όποτε έχει αποκλειστεί η Barcelona ακούς για διαιτησία, φιλίες με διαιτητές, κούραση από ταξίδι και άλλα. ΥΓ. 10x10 παίζουμε χωρίς επικαλαμίδες κιόλας με πρόεδρο-αμυντικό χαφ που κλωτσάει στο ψαχνό αλλά σαν τον Alves δεν κάνουμε.
gnsX Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αναλώνεστε με τον Alves ενώ αντικειμενικά το Όσκαρ σήμερα είναι του Pedro (δεν κέρδισε κόκκινη,τσάμπα οι ερμηνείες)
flik Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εμ για αυτο λεω οτι δεν εχετε παιξει ΠΟΤΕ μπαλα αλλά μιλατε σαν παντογνωστες. Πανε ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εστω μια φορα σε 5x5 εστω, φαε καμια δυνατη κλωτσια, δες ποσο πονας εκεινη τη στιγμη, κατσε κανα λεπτο εξω και μετα ελα πες μου πόσο θα πονας και αν θα κουτσαινεις. Ημιμαθεις/αμαθεις.... :-( Εντάξει. Ξέρεις εσύ ποιοι έχουμε παίξει μπάλα και ποιοι όχι. Και εγώ είμαι παντογνώστης. Δεν τον έχεις ικανό τον Άλβες δηλαδή για θέατρο, και πιστεύεις οτι έγινε αυτό που λες. Εντάξει, έστω. Πραγματικά δεν έχει σημασία αν έκανε θέατρο ή όχι ο Άλβες, έκαναν τόσοι πολλοί άλλωστε, για μια φάση δεν θα το χαλάσουμε. Οι Καταλανοί δεν παίζουν με σκοπιμότητα, και είναι καλά παιδιά. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους.
AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εντάξει. Ξέρεις εσύ ποιοι έχουμε παίξει μπάλα και ποιοι όχι. Και εγώ είμαι παντογνώστης. Δεν τον έχεις ικανό τον Άλβες δηλαδή για θέατρο, και πιστεύεις οτι έγινε αυτό που λες. Εντάξει, έστω. Πραγματικά δεν έχει σημασία αν έκανε θέατρο ή όχι ο Άλβες, έκαναν τόσοι πολλοί άλλωστε, για μια φάση δεν θα το χαλάσουμε. Οι Καταλανοί δεν παίζουν με σκοπιμότητα, και είναι καλά παιδιά. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους. Δεν ειπα αυτο. Υπαρχουν μερικοι παιχτες μας που κανουν θεατρο. Αλβες, Πεδρο, Μπουσκετς, Πικε, Βιγια. Αρκετες φορες. ΑΛΛΑ στην φαση της κοκκινης η σκαρια ειναι σκαρια. Κοκκινη εξ ορισμου. Οποτε για ποιο θεατρο μιλαμε. Και βεβαια παροτι εχουμε θεατρινους πολλους και εσεις δεν πατε καθολου πισω: Ντι Μαρια, Μαρσελο, Ραμος, Ροναλντο, Αρμπελοα και το κακο ειναι οτι εσας το κανουν το θεατρο τους πολυ συχνοτερα με συνεχεις βουτιες σε απλες επαφες λες και ειναι αδελφες πεφτουν. Σε εμας το θεατρο ειναι διαφορετικου ειδους για χτυπηματα εκτος φασης κυριως. Ισπανοι ειναι οι περισσοτεροι για αυτο, το εχουν στο αιμα τους(βλεπε μπασκετ). Ο Ροναλντο το αρχισε τοσο εντονα απο οταν πηγε στην Ρεαλ. Στην Μαντσεστερ δεν τολμουσε να ειναι τοσο μυγιαγκικτος και βουτηχτης οσο εχει γινει. Κλαψας και Καραγκουνης ηταν παντα βεβαια.
Cygnus Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αδερφές (όπως προείπε άλλος) είναι εκείνοι που βουτάνε, που πιάνουν τα μούτρα τους (ασχέτως αν και πού τους βρήκε ο άλλος), που κλαίνε από τον πόνο και στα επόμενα δευτερόλεπτα είναι καλά, που κρυφοκοιτάνε ενώ είναι κάτω να δουν τι έδωσε ο διαιτητής. Όλα αυτά για να μείνει ο αντίπαλος με 10 και συνήθως τα καταφέρνουν.
AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αδερφές (όπως προείπε άλλος) είναι εκείνοι που βουτάνε, που πιάνουν τα μούτρα τους (ασχέτως αν και πού τους βρήκε ο άλλος), που κλαίνε από τον πόνο και στα επόμενα δευτερόλεπτα είναι καλά, που κρυφοκοιτάνε ενώ είναι κάτω να δουν τι έδωσε ο διαιτητής. Όλα αυτά για να μείνει ο αντίπαλος με 10 και συνήθως τα καταφέρνουν. Ναι καλα καλα η αιωνια κλαψα. Λογικο δεν υπαρχει αλλος τροπος να αντιμετωπισεις αυτη την Μπαρτσελονα. Μια σου βγηκε στο κυπελλο με κλεφτοπολεμο. Ε δεν γινετια να βγαινει συνεχεια. Καποτε ο καλυτερος θα επικρατουσε. Οποτε δικαιολογιες. Ετσι. Πολυ το ευχαριστιεμαι! Δικαιολογιες. Αυτα ειναι!! Η κοκκινη ηταν κοκκινη οσο και αν λες το αντιθετο. Φαε εσυ σκαρια στο ποδι και μετα πες μου οτι κανει θεατρο.
vlachaquito Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ενω σεβομαι την ρεαλ, χαιρομαι ιδιαιτερα για το σημερινο αποτελεσμα.. Σημερα μαυρισε η ιστορια της ρεαλ. Γιατι το θεωρω το λιγοτερο ΓΕΛΟΙΟ αυτος ο προπονητης να κατεβαζει παλι το πουλμανακι του μπροστα απο την εστια. Η τακτικη του "ψαχνω μιση φαση σε 2 παιχνιδια και παιζω με αμυντικο χαφ τον κριστιανο ροναλντο" επιτελους του γυρισε μπουμερανγκ. Φυσικα, οταν ερχεσε με πουλμανακι περυσι με την ιντερ, ειναι λογικο να το κανεις και φετος. Με την διαφορα οτι εχεις στα χερια σου την πιο ακριβη ομαδα του πλανητη.. Ποιος αγνος φιλαθλος της ρεαλ μπορει να πει ικανοποιημενος για την πορεια του μουρινιο μετα την σημερινη εμφανιση?? Πρωταθλημα χαμενο, τσαμπιονς χαμενο και ενα κυπελλο να γλυκαινει τους φιλαθλους? Με μπαλαρα στα ευκολα και πουλμανακι με την μπαρτσα?? Ουτε η σαχταρ δεν επαιξε τοσο αμυντικα!!! Διωξτε τον.. Αλλιως βλεπω οι εχθροι να πληθαινουν, και η μπαρτσα να φτιαχνει μερα με την μερα περισσοτερους φιλαθλους... Υ.Γ: Βήματα ο Μέσι στο δεύτερο γκόλ... Α να χαθεις μου εφυγε η νυστα απο τα γελια :D Y.Γ. Τωρα σοβαρα υπαρχει αμφιβολια για την κοκκινη του πεπε?? ΣΟΒΑΡΑ??? Αν δειτε την φαση σε κανονικη ταχυτητα θα δειτε οτι στριβει τις ταπες για να βρει αστραγαλο. Μακραν ο πιο βρωμικος παικτης παγκοσμιος..
Tilemaxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ο Πέπε αποβλήθηκε γιατί απλά έριξε στη γάμπα. Ούτε για μπάλα πήγαινε, ούτε του ξέφυγε. Τόσο ψηλά στο πόδι δεν πάς για μπάλα. Απο 'κει και πέρα, με Κριστιάνο, Ντι Μαρία, Οζίλ, και να μην έχεις ούτε μία κλασσική ευκαιρία μέσα στο γήπεδο σου, ειλικρινά οπαδοί της Ρεάλ, σας άρεσε;
NikosFE Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ο Πέπε αποβλήθηκε γιατί απλά έριξε στη γάμπα. Ούτε για μπάλα πήγαινε, ούτε του ξέφυγε. Τόσο ψηλά στο πόδι δεν πάς για μπάλα. Και εγω οταν την ειδα στην αρχη την φαση, ειπα κοκκινη δεν ειναι! Αλλα!!! http://www.youtube.com/watch?v=VGMhhxYCPcA
kirileman Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αδερφές (όπως προείπε άλλος) είναι εκείνοι που βουτάνε, που πιάνουν τα μούτρα τους (ασχέτως αν και πού τους βρήκε ο άλλος), που κλαίνε από τον πόνο και στα επόμενα δευτερόλεπτα είναι καλά, που κρυφοκοιτάνε ενώ είναι κάτω να δουν τι έδωσε ο διαιτητής. Όλα αυτά για να μείνει ο αντίπαλος με 10 και συνήθως τα καταφέρνουν. Εγώ νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου τώρα και την ομάδα σου. Καταλαβαίνω ότι όταν μένει η ομάδα σου με 10 και τελικά χάνεις δεν σου κάθεται καλά, δε μπορείς να το αποδεχτείς εύκολα. Αλλά βρε αδερφέ, δες το λίγο πιο ψύχραιμα σήμερα, δες ξανά πόσο σκληρά έπαιξε η Ρεάλ και στο κύπελλο αλλά και χθες. Δες πως μάρκαραν με χέρια και πόδια, πως πήγαιναν στον παίχτη και όχι στη μπάλα, κάτι που είναι λογικό και κατανοητό (τουλάχιστον από εμένα) γιατί γνώριζε ο Μουρίνιο ότι δε μπορούσε στα ίσα να χτυπήσει τους άλλους. Χρειαζόταν πάθος, δύναμη, φουλ άμυνα και πέταγμα της μπάλας μπροστά με τη μία πριν προλάβουν να την κλέψουν οι παίχτες της Μπάρτσα με σκοπό να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των επιθετικών του και το γεγονός ότι όλη η Μπάρτσα βγαίνει μπροστά (κάτι που δεν έγινε τώρα). Ε λογικό είναι με τέτοιο στήσιμο να φας και κάρτες. Δηλαδή τί περίμενες; Να κάνει φάουλ αυτός που έχει 75% κατοχή και να μην κάνει το 25; Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στο χθεσινό οι παίχτες της Μπάρτσα αποφάσισαν (ή είχαν οδηγίες) να μην μείνουν απαθείς στο σκληρό παιχνίδι αλλά να "συμμετέχουν" (πέραν της αλλαγής του στησίματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο που δεν άφησε τον παραμικρό χώρο, βλέπε 0 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο) και συμμετείχαν με κάθε τρόπο, μέχρι και με θέατρο. Τώρα, αυτά που λέει ο Μουρίνιο είναι καραγκιοζιλίκια, δε νομίζω τελικά ότι κέρδισε στον πρόσφατο πόλεμο δηλώσεων και εντυπώσεων, μάλλον έχασε, αν και αυτός ηδονίζεται απλά και μόνο να λένε το όνομά του. Και να του θυμίσω ότι πέρσι πέρασε με ένα τρίτο γκολ οφσάιντ στον πρώτο αγώνα, ενώ στον επαναληπτικό ακυρώθηκε γκολ. Αλλά τα δικά του τα ξεχνάει, θυμάται μόνο ότι τον συμφέρει (όπως όλοι).
SlimData Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Όντως καραγκιοζιλίκια οι θεατρινισμοί από μπουσκετς-πεδρο χθες. Όπως και τα περισσότερα από τα πεσίματα του ντι μαρία. Αυτά δεν σε ενόχλησαν? Αυτός δεν είναι αδερφή? Ή μήπως καραγκιοζιλίκι είναι μόνο να προσποιείσαι ότι σε χτύπησαν και όχι να χτυπάς και μετά να κάνεις ότι δεν συνέβη τίποτα? Γιατί τον ράμος τον είδα να απορεί με την κίτρινη.. Αυτός αδερφή? Ή μήπως ο πεπε, ένας παίκτης που το μόνο που κάνει καλά είναι να σακατεύει τους αντιπάλους και επίση μετά να απορεί? Α, εκείνος ο μαρτσέλο που πάτησε δυο φορές τον πεσμένο πέδρο, αυτός μήπως είναι αδερφή? Τέλος πάντων, είναι αδιανόητο να παίζει η ρεαλ μαδρίτης μέσα στο μπερναμπέου με οποιονδήποτε αντίπαλο, να έχει κατοχή 29-71, 0 φάσεις και να συζητάμε για τον διαιτητή....
Cygnus Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Για πέρσι με την Inter τα έχουμε χιλιοπει. 3ο γκολ offside ναι αλλά προηγουμένως έχει κόψει 2 φορές τους παίχτες της Inter από θέση για γκολ. Στον επαναληπτικό το γκολ είναι offside ενώ παίζει με 10 για ενάμιση ημίχρονο με το θέατρο του Busquets. Όπως μας συμφέρει τα θυμόμαστε. Ο Ramos απορεί με την κίτρινη γιατί του στερεί τον επαναληπτικό. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι. Ούτε πήγε όλη η ομάδα να την πέσει στον διαιτητή. Για το ματς μεχρι την αποβολή τα είπα. Φοβούνταν και οι 2 να βγουν μπροστά και μόνο η Barcelona έκανε 2 φάσεις. Τα ποσοστά κατοχής και τα πασάκια έχω ξαναπει δε με απασχολούν. Επειδή δε μιλάω με "αν", μετά την αποβολή χάλασε το σχέδιο που έλεγε Kaka και Benzema/Higuain μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα