Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βάλτε και εσείς ποσοστά σαν την καραμέλα με την κατοχή μπάλας.

Το ματς μέχρι την αποβολή ήταν 0-0. Απλά πράγματα.

Θεωρεις αδικια την αποβολη ?

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωρεις αδικια την αποβολη ?

Βασικά ναι,είναι κίτρινη.

Κατα τ' άλλα εγώ προσωπικά δεν θεωρώ άδικο το σκορ

Δημοσ.

Ναι δικαιότατο είναι. Αν ήταν και με 9 θα γινόταν και 0-4.

Ειναι σκαρια ρε συ ....

Καθαρη ...

Δλδ πρεπει να βγαλει και αιμα για να ειναι κοκκινη ??grin.png

Δημοσ.

Να ήταν ψηλά το πόδι του να πω ναι.

Πάει για την μπάλα άσχετα που βάζει πολύ άτσαλα το πόδι.

Έτσι δε δίνεις κόκκινη.

Αλλά με τις διαμαρτυρίες όλης της 11άδας και το θέατρο του Alves που σφαδάζει από τον πόνο, μεταφέρεται με φορείο και στο επόμενο λεπτό είναι στο γήπεδο παρασύρθηκε ο Stark.

Δημοσ.

Το ματς η Ρεάλ δύσκολα θα το κέρδιζε ακόμα και με δέκα αν έπαιζε. Δεν πήγαινε η ομάδα, και καλύτερα να μην έμπαινε ο Αντεμπαγιόρ.

Αλλά ρε σεις, πως είναι κόκκινη αυτό; Δεν ξέρω αν επηρέασε το απίστευτο θέατρο του Άλβες, αλλά κόκκινη; Για μια προβολή ενώ η μπάλα ήταν υπο διεκδίκηση; Επικίνδυνο παίξιμο, κίτρινη κάρτα, ορισμός είναι για μένα.

Αν κρατούσαμε 0-0 είχαμε 40% ελπίδες για πρόκριση. Και θεωρώ πως μπορούσαμε να το κρατήσουμε αν δεν υπήρχε η κόκκινη.

Βέβαια η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε καλύτερη απο τον αγώνα του κυπέλλου.

Δημοσ.

Αλλά ρε σεις, πως είναι κόκκινη αυτό; Δεν ξέρω αν επηρέασε το απίστευτο θέατρο του Άλβες, αλλά κόκκινη; Για μια προβολή ενώ η μπάλα ήταν υπο διεκδίκηση; Επικίνδυνο παίξιμο, κίτρινη κάρτα, ορισμός είναι για μένα.

Με όλο το σεβασμό, για σένα μπορεί να είναι ορισμός κίτρινης κάρτας, για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία είναι ορισμός κόκκινης.

Δημοσ.

Να ήταν ψηλά το πόδι του να πω ναι.

Πάει για την μπάλα άσχετα που βάζει πολύ άτσαλα το πόδι.

Έτσι δε δίνεις κόκκινη.

Αλλά με τις διαμαρτυρίες όλης της 11άδας και το θέατρο του Alves που σφαδάζει από τον πόνο, μεταφέρεται με φορείο και στο επόμενο λεπτό είναι στο γήπεδο παρασύρθηκε ο Stark.

Ναι για την μπαλα παει. Σιγουρα.

Οσο για το αν κανει θεατρο ο Αλβες το αηφνο ασχολιαστο. Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτέ μπαλα και δεν εχει φαει τετοια σκαρια κατευθειαν στο ποδι.

pep1.png

pep2n.png

pep3.png

pep4.png

pep5.png

pep6.png

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ? ΠΟΥ ΕΠΡΕΠ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ????

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

Επιτελους βγηκε κοκκινη στις αμεσες κλωτσιες των παικτων τις Ρεαλ. Μας ειχαν ταραξει στα 2 προηγουμενα παιχνιδια.

Ναι βάλτε και εσείς ποσοστά σαν την καραμέλα με την κατοχή μπάλας.

Το ματς μέχρι την αποβολή ήταν 0-0. Απλά πράγματα.

Ναι ναι καλα, δεν βλεπετε που και πριν την αποβολη η κατοχη ηταν 71-29 υπερ της Μπαρτσελονα στην εδρας σας, δεν βλεπετε που παιζατε αμυνα αμυνα αμυνα στην εδρα σας, μια Ρεαλ Μαδριτης να παιζει ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ στην εδρα της, η μεγιστη καταντια. Δεν βλεπετε οτι δεν κανατε ευκαιρια βλεπετε το σκορ, 0-0 και σας αρεσει.

Φυσικα ακολουθειστε τον γελοιο προπονητη σας και πειτε μόνο δικαιολογιες!! Ξεχασατε μου φαινεται τι ομαδα ειστε. Ρεαλ Μαδριτης ειστε και οχι Δοξα Δραμας(με ολο τον σεβασμο στην Δοξα) για να παιζεται αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο. Μονο δικαιολογιες λοιπον. Ετσι.

Δημοσ.

O Alves θέατρο ποτέ ε; Ούτε ο Busquets ε;

Εσείς τη λέτε κόκκινη, εμείς κίτρινη. Αυτό δεν αλλάζει κάτι.

Περιμένω άλλωστε την πρώτη φορά που θα ακούσω από Καταλανό "ναι ρε ευνοήθηκε σήμερα η Barcelona".

Για όποιον ενδιαφέρεται, η ομάδα μου σήμερα δε μου άρεσε.

Φάνηκαν εμφανώς κουρασμένες και οι δύο. Συν ότι φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Kaka ζεσταινόταν από το πρώτο ημίχρονο, κοινώς θα έμπαινε μέσα αργά ή γρήγορα.

Μετά ήρθε η αποβολή.

Ίδιο σκηνικό με το ματς του πρωταθλήματος.

Αν είναι γελοίος ο Mourinho για τα όσα λέει και κάνει, άλλο τόσο είναι οι Pedro, Busquets και Alves για τα θέατρα και τις βουτιές τους και οι Xavi, Pique, Valdez που σπεύδουν στο διαιτητή για διαμαρτυρία σε κάθε σκληρό μαρκάρισμα.

Συμπερασματικά, στο τέλος της σεζόν, για νέα ομάδα και μετά το 5-0 του πρώτου γύρου το "Κυπελλάκι" καλό είναι και συνεχίζουμε καλύτερα του χρόνου.

Δημοσ.

Ενώ στα 3 classico μέχρι στιγμής οι παίκτες του Μουρίνιο ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιριστή σε κάθε σφύριγμα.

Υ.Γ: Βήματα ο Μέσι στο δεύτερο γκόλ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...