Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Έτσι είναι flik και όσον αφορά τη χρήση Pepe στα χαφ πιστεύω είδατε τη δουλειά που είχε σήμερα. Ούτε να γίνεται 5ος αμυντικός ούτε τίποτα κατενάτσιο. Ο Pepe ακολουθεί σε όλο το ματς και παρενοχλεί τον Xavi ενώ, το κυριότερο, όταν δεν είναι κοντά του φράζει το χώρο ώστε να μην έχουν οι παίχτες της Barcelona τη δυνατότητα πάσας προς τον Xavi.
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 @alexis: Gracias amigo! Ναι σαι καλα ...Παντα τετοια ... Αλλα με αλλες ομαδες ως αντιπαλο .... Πόσο ζηλεύω 3 φίλους που ήταν στο γήπεδο! Και δε πηγες εσυ ? Ασχημο αυτο.... Αν ειχα την ευκαιρια να κανω ταξιδι στο εξωτερικο θα πηγαινα σιγουρα σε τετοιο ματς ... Οπως φυσικα και στο Τσ. Λ. Αλλα δυστυχως δε μου δινεται η ευκαιρια ...
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 // Δεν ξέρω πώς προέκυψε το double post. Παρακαλώ να σβηστεί με το παρόν.
flik Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Τελικά να που η βλακεία του Albiol μας βγήκε σε καλό. Ο Ramos δίπλα στον Carvalho έκανε ένα μεγάλο δίδυμο στην άμυνα τόσο στη δύναμη, όσο και χαμηλά και στον αέρα. Άσε που στα πλάγια είναι πιο επικίνδυνος να κιτρινιστεί. Pepe συγκλονιστικός για άλλη μια φορά ενώ ο Ozil όσο άντεξε και ο Alonso ήταν οι υπεύθυνη για την οργάνωση επιθέσεων. Ναι και εγώ νομίζω πως ο Ράμος αποδίδει πολύ καλύτερα στο κέντρο της άμυνας. Αλλά γενικά βγαίνει καλύτερα σαν σύνολο ο Πέπε με Καρβάλιο και ο Ράμος στα δεξιά. Βέβαια ο Πέπε έδειξε πως είναι απλά εξαιρετικός και σαν αμυντικό χαφ. Φοβερή δουλειά. Αλλιώς δεν βγαίνει απέναντι στο κέντρο της Μπαρτσελόνα. Ο Γκαράι πιστεύω είναι καλύτερος απο το Αλμπιόλ επίσης. Δεν πιάνει τόσο αέρα. Ο Οζίλ μπορεί και καλύτερα, και ο Ντι Μαρία με τις 2-3 πολύ καλές φάσεις ξέπλυνε το υπόλοιπο μέτριο παιχνίδι του.
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το γούρι μας Ποια ειναι αυτη ? Κατι μου θυμιζει ..
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν τη δεις από πίσω θα τη θυμηθείς. Είμαι σίγουρος
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν τη δεις από πίσω θα τη θυμηθείς. Είμαι σίγουρος Τωρα σε πιανω ... Χαχαχα..
kosmasgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ετσι μωρή ομάδα. Αρχίσαν τώρα να παρουσιάζουν το κύππελο σαν τίτλο παρηγοριάς. Λές και έπαιξε ΡΕΑΛ - ΧΙΧΟΝ στον τελικό... Ας κατέβαζε τα δεύτερα ο ερασιτέχνης τότε...
gnsX Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μεγάλη νίκη,κυρίως αισιοδοξία απο το 1ο ημίχρονο και την παράταση ότι η ομάδα μπορεί και θα περάσει και στο CL. Ευτυχώς η Barcelona έκανε συντήρηση δυνάμεων και δεν έβαλε 5.
margaritagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 του ραμος του πεσε το κυπελλο τη ωρα του γυρου του θριαμβου στην πολη, και το πατησε το πουλμαν αλλα δε καταστραφηκε λεει. Σιγα ρε μαλλιααααα
greekboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 παντως επεσε και πολυ ξυλο ε? ειδικα αυτος ο αρμπελοα ακομα δεν καταλαβα πως τελιωσε χωρις καρτα ^_^ δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα πιστευω οτι ο Khedira πρεπει να παιζει το πολυ μεχρι το 70-75' και ο Ντι Μαρια μην αρχιζει και να μπαινει καπου στο 60' φουριοζος για να τους κανει ανω κατω,ειδικα χθες ο Ντι Μαρια καθε 3 ενεργειες η μια ηταν σωστη
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Θέλω τον Κακά στο Ελ Κλάσικο. Στη θέση του Οζίλ, έστω και για 1 ημίχρονο. Πάει πάρα πολύς καιρός απο τότε που τον είδα να παίζει έτσι. Φαίνεται τώρα να έχει την κατάλληλη ψυχολογία για να μπει σε τέτοιο ματς. Ο Higuain και αυτός φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, αν και δεν ξέρω αν θέλω να παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Κρίμα που είναι τραυματισμένος ο Κεντίρα, δεν ξέρω αν ο Λας μπορεί να τον αντικαταστήσει, ίσως καλύτερα να βάλει Γκρανέρο. Ο Λας μόνο τρέχει και ενοχλεί. Χρόνια πολλά. (σε όσους πιστεύουν)
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 κακα βλεπω να βαζει στη θεση του κεντιρα και ναχει μεσα και τον οζιλ... ή να βαλει χιγκουαιν κορυφη και οζιλ στα χαφ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Οχι ρε παιδια και κακα αμυντικο χαφ.Με αυτον τον π[ροπονητη ολα μπορεις να τα δεις βεβαια.Και τις δυο ομαδες δεν τις παω,αλλα την μπαρτσελονα την μισω..Οποτε,παμε ρε μουρινιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα