greekboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα περα απο την προσωπικη μου γνωμη οτι το αξιζε,γνωμη μου επισης και νομιζω συμφωνουν οι περισσότεροι ειναι οτι ηταν ΜΑΤΣΑΡΑ,πολυ ομορφος τελικος
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Συγχαρητηρια για τη νικη και την κατακτηση του κυπελου ... Μας νικησατε με την αξια σας .... ΥΓ. Ας πουν τωρα οτι θελουν για τον Μουρινιο ... Οτι δε παιζει μπαλα κτλ...
margaritagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το ξερα γμτ απ το πρωι κατι μ λεγε οτι θα το παρουμε! Ναι ρε Μαδριταρα!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πόσο ζηλεύω 3 φίλους που ήταν στο γήπεδο! @alexis: Gracias amigo!
flik Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πολύ ωραίος αγώνας. Είχε ότι έπρεπε να έχει ένας τελικός κυπέλλου. Ο διαιτητής και οι επόπτες παίρνουν σχεδόν άριστα. Στο πρώτο έπρεπε ήδη να έχει γίνει 1-0 με την Ρεάλ, γιατί θα έμπαινε σίγουρα δυνατότερα η Μπαρτσελόνα στο 2ο, όπως και έγινε. Ευτυχώς αντέξαμε, αν και περίμενα να φάμε γκολ πρώτοι. Γιατί δεν μπορούσαμε να βγάλουμε καν την πρώτη μπαλιά μπροστά. Είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες οι αντίπαλοι, μας έσωσε σε αυτές τις φάσεις ο Κασίγιας, και μας βγήκε η μια αντεπίθεση. Ε θα μας έβγαινε μια, δεν μπορεί... Ένας αγώνας που τον καταευχαριστήθηκα, βέβαια μόνος μου πανηγύριζα στο μαγαζί...Είναι καλύτερα....χα χα. ΥΓ: Μπορούμε και τηνπρόκριση στο Τσ. Λίγκ, ελπίζω να τα καταφέρουμε χωρίς τον εξαιρετικό σήμερα Καρβάλιο...
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Flik, σαν οπαδός της Ρεάλ, σου άρεσε απόψε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας σου;
flik Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στο μεγαλύτερο κομμάτι, ναι. Κουραστήκαμε να γεμίζουμε τα κενά, και άρχισε να παίρνει τα πάνω της η Μπάρτσα, η οποία απο το 60' μέχρι το 80+ έπαιξε το γνωστό της πάσσινγκ γκέιμ, πιο πριν δεν τα είχε καταφέρει. Εκεί αναγκαστικά γύρισε πίσω όλη η ομάδα. Δεν νίκησε κατα τύχη, έκανε ευκαιρίες, κάλλιστα μπορούσε κι άλλο γκολ, και όπως είπα, ναι, μου άρεσε στο μεγαλύτερο μέρος. Αντίθετα νομίζω πως σε λίγους φαν της Μπαρτσελόνα άρεσε η εικόνα της σήμερα. Εκτός απο τις 2-3 φάσεις όπου έκρυψε όντως την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασίγιας, δεν ήταν καν άτυχη, απλά τι να κάνουμε, είναι και πολύ καλός ο Κασίγιας.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αντίθετα νομίζω πως σε λίγους φαν της Μπαρτσελόνα άρεσε η εικόνα της σήμερα. Εκτός απο τις 2-3 φάσεις όπου έκρυψε όντως την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασίγιας, δεν ήταν καν άτυχη, απλά τι να κάνουμε, είναι και πολύ καλός ο Κασίγιας. Θα συμφωνήσω στο κομμάτι της Μπαρτσελόνα. Γενικά, χαλάει την χημεία η απουσία του Πουγιόλ. Αν έπαιζε αποκλείεται να έμενε ελεύθερος ο Ρονάλντο στην κεφαλιά. Ο Βίγια απλά εξαφανισμένος, και αν δεν έκανε αυτές τις αποκρούσεις ο Κασίγιας τώρα θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα. Η λογική λέει οτι στο CL, δεν θα ταμπουρωθεί τόσο μπροστά στον κόσμο της η Ρεάλ.
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Τελικά να που η βλακεία του Albiol μας βγήκε σε καλό. Ο Ramos δίπλα στον Carvalho έκανε ένα μεγάλο δίδυμο στην άμυνα τόσο στη δύναμη, όσο και χαμηλά και στον αέρα. Άσε που στα πλάγια είναι πιο επικίνδυνος να κιτρινιστεί. Pepe συγκλονιστικός για άλλη μια φορά ενώ ο Ozil όσο άντεξε και ο Alonso ήταν οι υπεύθυνη για την οργάνωση επιθέσεων.
flik Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω οτι ταμπουρώθηκε. Δηλαδή στο μεγαλύτερο κομμάτι, όπου η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα, και την άλλαζε στο ύψος του κέντρου, προφανώς θα είναι όλοι πίσω απο το κέντρο. Δεν γίνεται μόνο με την Ρεάλ αυτό. Η μπάλα πήγαινε απο τον Πικέ και ο Μέσι γυρνούσε πολλές φορές να πάρει την μπάλα απο το κέντρο. Που να είναι η επιθετική τριάδα δηλαδή; Στο διάστημα 60-80 ήταν που γύρισαν να αμυνθούν κανονικά όλοι οι παίχτες, γιατί τότε κατάφερε η Μπάρτσα να αλλάξει πολλές πάσες. Η συνολική εικόνα του παιχνιδιού δεν μου φάνηκε σαν ποντίκι απέναντι σε γάτα. Την κοίταξε στα ίσια, και την νίκησε με την αξία της.
Cygnus Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Έτσι είναι flik και όσον αφορά τη χρήση Pepe στα χαφ πιστεύω είδατε τη δουλειά που είχε σήμερα. Ούτε να γίνεται 5ος αμυντικός ούτε τίποτα κατενάτσιο. Ο Pepe ακολουθεί σε όλο το ματς και παρενοχλεί τον Xavi ενώ, το κυριότερο, όταν δεν είναι κοντά του φράζει το χώρο ώστε να μην έχουν οι παίχτες της Barcelona τη δυνατότητα πάσας προς τον Xavi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα