alexdelpiero Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλα εγω ξερω πως ολοι μετα χριστων προφητες γινεστε....να ειχε και ο κακομοιρης ο albiol και ο mecelder και ο οποιοσδηποτε τον xavi,τον Iniesta και τον toure να μαρκαρει και θεους,τιτανες και τσιμεντολιθουν θα τους λεγατε! η ρεαλ εχει καλυτερη αμυνα και επιθεση ΑΤΟΜΙΚΑ απλα πασχει ΠΟΛΥ στο κεντρο.και επειδη το συγχρονο ποδοσφαιρο παιζεται στο κεντρο γι αυτο παιρνει πουλο τα τελευταια χρονια.γιατι με χαφ την αδερφη τον γκουτι δεν πας πουθενα! Εγω συμφωνω μαζι σου τα λεγαμε κ χθες...Σα παλαβοι τρεχουν τα στοπερ της ρεαλ δεξια κ αριστερα να μπαλωσουν τα κενα...Αντιθετα με ττο ισσοροπημενο κ ολοκληρωμενο παιχνιδι της μπαρτσα που αμυνονται καλα οι παντες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ---------- Καλύτερη επίθεση η Ρεάλ απο ποιά? Oι δυο ομαδες απο αποψη ταλεντου φιφτι φιφτι ειναι...Οπως εχει η μπρτσα μεσι που δεν εχει η ρεαλ ετσι εχει κ η ρεαλ ροναλντο..
linkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλύτερη επίθεση η Ρεάλ απο ποιά? Για ποια αλλη ομαδα μιλαω στα ποστ μου???
Cygnus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Πρώτες φήμες για Pepe αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-6 μήνες..Ας ελπίσουμε ότι θα μείνουν φήμες.
linkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πρώτες φήμες για Pepe αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-6 μήνες..Ας ελπίσουμε ότι θα μείνουν φήμες. Οριστικο.6 μηνες εξω. Τρομερή μπάλα στο 2ο ημίχρονο είδαμε Αμυνες την πλακας αλλα μπροστα παιζοταν η μπαλα πολυ ωραια.Ευτυχως που κατι τετοιες ομαδες οταν παιζουν με τις ''μεγαλες'' του ελληνικου πρωταθληματος δεν το παιρνουν στα σοβαρα γιατι θα βλεπαμε συνεχεια σκορ 6-2 και 5-0. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2009 από linkinp
Andreas2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 εντωμεταξύ χωρίς να είμαι φαν της ρεάλ πιστεύω έχει το πιο δυνατό squad του κόσμου τώρα αυτή τη στιγμή πλην άμυνας που δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι καλή όπως της chelsea ή της man utd όπως το ίδιο ισχύει για την barcelona φυσικά δηλαδή φαντάστου επιλογές επιθετικών από μπενζεμά χιγκουαίν ραούλ βαν νιστελρόι μέσους από κακά ρονάλντο αλόνσο τους δύο ντιαρρά γκάκο γκούτι βαν ντερ βάαρτ γκρανέρο η πρώτη ομάδα της μπαρτσελόνα είναι στο ίδιο επίπεδο με της ρεάλ αλλά έχει καλύτερα μπακαπ πιστεύω η ρεάλ anyway barcelona real man utd και chelsea είναι οι 4 καλύτερες
Cygnus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Lyon τελικά..Γνώριμη και με κακές εμπειρίες..Αυτή τη φορά η ιστορία ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει ΕΛΕΟΣ με την κwλ0φαρδία της Barcelona στις κληρώσεις...Ούτε στημένα να ηταν!
Humphrey Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Lyon τελικά..Γνώριμη και με κακές εμπειρίες..Αυτή τη φορά η ιστορία ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει Καμμία δικαιολογία
alexis333 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τι καφενειο ειναι αυτο της Σαραγοσα ? Σαν να μην υπαρχει στο γηπεδο.. Λες και κανει προπονηση η Ρεαλ..
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μακράν η χειρότερη ομάδα που θυμάμαι να αντιμετωπίζει η Ρεάλ τα τελευταία 2 χρόνια..Ως εκτούτου το ματς δεν είναι για οποιαδήποτε κριτική πέραν του εκπληκτικού γκολ του Higuain. Edit 1: Επίσης, έλαβα το μήνυμα σήμερα ότι ο Gago αποτελεί παρελθόν από την ομάδα..Προσωπική μου εντύπωση και μόνο. Edit 2: Στον Sport FM είναι πολύ άμπαλοι
alexis333 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Tι κριτικη να κανεις σε ενα οικογενειακο διπλο ... Αφου προπονηση ηταν δεν ηταν αγωνας... Δεν ειναι μονο στον sport-fm αμπαλοι... Σε πολλα sites γραφουν πως η εμφανιση της Ρεαλ ηταν καταπληκτικη και οτι δεν αφησε περιθωρια στη Σαραγοσα.. Εμενα παντως στο πολυ ρελαντι μου φανηκε η εμφανιση..
linkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Οντως η σαραγοσα σημερα ηταν απαλευτη.Εχω πολλα χρονια να δω τοσο ασχημη ομαδα στην primera division.Αν και η ρεαλ επαιξε πολυ σωστα,αμα βρει τα χαφ της αντιπαλης ομαδας σε κακη μερα τους αποτελειωνει. Οσο για τους χαρακτηρισμους καταιγιδα,διαστημικη κλπ κλπ ειναι για τις φυλλαδες. Επαιξε η ρεαλ στο ρελαντι και νικησε 6-0.Το παιχνιδι ουσιαστικα ομως τελειωσε στο 50 οπου εγινε το 5-0.Αμα συνεχιζε με αυτον τον ρυθμο το σκορ θα ηταν 9-0 ή 10-0.Γινεται να μην επαιζε μπαλα και να κερδιζε με τετοιο σκορ? Δλδ αμα επαιζε και μπαλα σε φουλ ρυθμο για 90 λεπτα ποσο θα κερδιζε?18-0?
VAssassin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει, 6 μπαλάκια μπήκαν και θα μπορούσαν ήταν 10+, οπότε λογικό είναι να γράψουν και τις υπερβολές τους αλλιώς θα ήταν σαν να προσπαθούν να μειώσουν τη Ρεάλ... Καλύτερα να γράφουν την είδηση επιφανειακά, γιατί όταν πάνε να γράψουν άποψη, γελάει ο κόσμος μαζί τους. Πάντως, τέτοιες εμφανίσεις σαν της Σαραγόσα δίνουν τροφή σε Άγγλους, Αγγλόφιλους και λοιπούς άσχετους να αρχίσουν τα κλασικά περί ανύπαρκτων ομάδων εκτός των δύο στην Πριμέρα κτλ. Ευτυχώς, τουλάχιστον, δεν τη βλέπω να γλιτώνει τη Σεγούντα... Θυμίζω ότι η συγκεκριμένη είχε φάει 6 και στο καμπ νου (είχε βάλει και ένα). Ίσως έχουν αποφασίσει να μην ξοδεύουν δυνάμεις σε ματς που έτσι κι αλλιώς θα έφευγαν με 0 βαθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα