Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Καρίμ Μπενζεμά ο Ζοζέ Μουρίνιο, λόγω της πολύ καλής απόδοσης του Γάλλου διεθνή στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην «As» και αφού εξήρε το ταλέντο του 24χρονου επιθετικού, τόνισε ότι πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα ακόμα στο παιχνίδι του, ενώ βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

«Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του Καρίμ, οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Επίσης, όλοι ξέρουμε πόσο έξυπνος είναι, αλλά έχει περιθώρια ακόμα να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του. Μέσα από τη δουλειά που κάνει κάθε μέρα πιστεύω ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Special One, ο οποίος προορίζει τον Γάλλο διεθνή ως τον βασικό επιθετικό των «μερένχες».

Δημοσ.

Πάντα πίστευα οτι ο Μπενζεμά μπορεί να γίνει καλύτερος απο τον Higuain, και απο τον Adebayor. Όταν είχε έρθει στη Ρεάλ είχα πολλές ελπίδες απο αυτά που είχα δει να κάνει μέχρι τότε, και μάλιστα και απέναντι σε δύσκολες ομάδες στο Τσαμπιονς Λίγκ, και στο πρωτάθλημά τους.

Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχε μερικές, όταν ήταν τραυματίας ο Higuain. Πλέον άρχιζε και εμένα να με μπερδεύει.

Ο Μουρίνιο φημίζεται για την ικανότητά του να βγάζει το 100% απο κάθε παίχτη, και αυτό περιμένω να δω.

Περιμένω πολλά.

Επίσης ο Κεντίρα είναι εκτός για 3 βδομάδες...όλο τραυματίζεται κι αυτός.

Δημοσ.

Επίσης ο Κεντίρα είναι εκτός για 3 βδομάδες...όλο τραυματίζεται κι αυτός.

2 με 3 εβδομάδες λέει η επίσημη ανακοίνωση.

Να προλαβαίνει τη Lyon άραγε; Hope so!

Δε ξέρω αν έχει ευαισθησία ή είναι αποτέλεσμα των συνεχών αγώνων.

Δημοσ.

Πάνω που είχα πάρει λίγες ελπίδες ξανά για τον τίτλο φέτος...

Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο, και έχω να πω, πως πρώτον, ναι, δεν μας ήθελε η τύχη σήμερα, ούτε ο Μπενζεμά που δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα (στο α΄ ημίχρονο πως έπαιξε; ήθελα να τον δω σήμερα), αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα με τα τόσα πολλά φάουλ που έκαναν (και άλλα τόσα που προσπάθησαν να κάνουν) οι παίχτες της Λα Κορούνια.

Φυσικά θα έπρεπε να το βάλουμε το γκολ απο την αρχή, αλλά δεν αλλάζει οτι έπεσε ξύλο. Κάτι πρέπει να γίνει...

Ας δώσουμε καλύτερα το βάρος στο Τσ. Λίγκ.

Δημοσ.

Σύστημα Μουρίνιο: Επι 70' λεπτά το κωλοβαράω και παίζω με γιόμες, και απο το 80' και μετά θυμάμαι οτι βρίσκομαι σε μεγάλη ομάδα.

Δημοσ.

Όπως είπα δεν είδα το πρώτο ημίχρονο, αλλά μου φαίνεται πως οι παίχτες δεν έχουν τη κατάλληλη κινητικότητα και ζωντάνια. Όχι σε όλα τα ματς, αλλά σε αρκετά όντως έτσι είναι.

Δε νομίζω να φταίει ο Μουρίνιο σ' αυτό, τουλάχιστον δεν φέρνει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Δηλαδή τι εντολές πιστεύεις οτι τους δίνει ο Μουρίνιο; Παίζετε με γιόμες και μη τρέχετε εκτός αν είναι Χ μέχρι το 65';

Δημοσ.

Εγώ αυτό βλέπω πάντως. Γιόμες στα overlaps του Ρονάλντο και του Οζίλ και αντεπιθέσεις. Πέρσυ με Πελεγκρίνι στην ίδια έδρα είχαν βάλει κάτω τη μπάλα και είχαν νικήσει αρκετά χαλαρά.

Μάλλον δεν ξέρει που βρίσκεται. Να βλέπεις μια ομάδα που αξίζει δισεκατομμύρια να παίζει σαν τη Μπόλτον.

Δημοσ.

Για όποιον είδε το ματς χωρίς εμπάθεια, η μπάλα απλά δεν έμπαινε.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και χωρίς ο Casillas να κάνει κάποια επέμβαση.

Θεωρώ λανθασμένη τη χρησιμοποίηση του Ozil στα άκρα ενώ σωστή ήταν η τοποθέτηση του Di Maria στα αριστερά αντί δεξιά όπως παίζει συνήθως.

Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, το -7 ή το -5 δε μου λέει κάτι διαφορετικό. Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε.

Δημοσ.

Ναι, όντως και εγώ πιστεύω πως πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Απλά πρέπει απο αυτά τα παιχνίδια να μαθαίνουμε, και όταν παίζεις με την Λα Κορούνια (ας μας δυσκολεύει κατα παράδοση, Ρεάλ είσαι, δεν μπορείς να λες κακή παράδοση) περιμένεις να μπορείς να βάλεις γκολ ακόμα και αν δε μπαίνει η μπάλα.

Ή εντάξει, αν είσαι πολύ άτυχος, να μπορείς να παίζεις σε όλο το παιχνίδι έτσι. Πιέζοντας. Εγώ απο 50' είδα, και μέχρι το 70' δε μπορώ να πω πως κάναμε κάτι σπουδαίο.

Λείπει απο την ομάδα το δέσιμο, οι αυτοματισμοί, η φιλοσοφία στο παιχνίδι, που χρειάζεται όταν είσαι άτυχος, τρως ξύλο, και δε δίνει και ολοφάνερη κόκκινη σε αντίπαλο.

Δημοσ.

Πρώτη χρονιά είναι, έχετε υπομονή. Καμία ομάδα δε φτιάχτηκε σε 8 μήνες.

Και για δέσιμο, φιλοσοφία, αυτοματισμούς πιστεύω είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι.

Δημοσ.

Είμαστε, φυσικά. Φάνηκε κυρίως στους αγώνες Τσάμπιονς Λίγκ.

Ας το πάρω απόφαση λοιπόν πως για φέτος τίτλο δε θα δω, και ας δούμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο CL. Η Μπαρτσελόνα αξίζει το πρωτάθλημα για φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...