Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτη την στιγμη ειναι σιγουρα μεσα στους καλυτερους αλλα για το αν θα γινει ποτε ο καλυτερως μονο ο χρονος θα δειξει.Φετος παντως ο ποιο φορμαρισμενως ειναι ο Τερρι...Εξεραιτικος κ ο βερμαλεν...

Ο Βερμάελεν είναι η φετινή αποκάλυψη. Φυσικά ας μην ξεχνάμε και τον Μπρούνο Άλβες που όμως χαραμίζεται στην Πόρτο.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ούτε το παιχνίδι της Ρεάλ είναι τόσο άναρχο όσο λες. Απλά δεν έχει την ίδια ικανότητα στο να ελέγχει το κέντρο και την κατοχή της μπάλας, παίζει περισσότερο απότομα (κάτι που κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλό). Εγώ απλά λέω ότι ο Πουγιόλ, ο Πικέ κι ο Αμπιντάλ αμύνονται συνεχώς σε ανοιχτούς χώρους. Ειδικά ο Πουγιόλ τόσα χρόνια μάζευε τα ασυμμάζευτα...

Ο Μιλίτο έχει το ΟΚ απ' τους γιατρούς αλλά μετά από τόσο καιρό έξω θα μπει σιγά σιγά.

Παρεμπιπτόντως, πλησιάζει η εποχή που ο Πικέ θα θεωρείται το νούμερο 1 σέντερ μπακ στην Ευρώπη...

Ειχες κανει μια αλλαγη κ το ειδα τωρα...Που λες δεν ειναι κ πολλα τα χρονια πριν που η αμυνα της μπαρτσελονα εμπαζε...κ επισης ο πουγιολ οπως γνωριζεις δεν επαιζε συνεχεια σεντερ μπακ...

Δημοσ.
alexis333

Γιατι ποιος μου τη ειπε??Παντως οπως σου χε πει κ ενας αλλος...περα απο την σεντρα δεν...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ----------

Ayτος ποτε θα γυρισει??Πατημενο 1 χρονο εξω...

Εσυ τελικα οτι θυμασαι χαιρεσαι...

Σου ξαναλεω οταν στη λενε προσεχε τι λες και πως απαντας...

Ο αλλος που μου ειχε πει αυτο που λες πιστευε πως ο Κατσουρανης ειναι δεκαρι...

Και επειδη διαφωνουσα βρηκε αυτον τον τροπο να απαντησει...

Μηπως πιστευεις κι εσυ το ιδιο για τον Κατσου γιατι εχω να γελασω σημερα αρκετη ωρα...;)

Δημοσ.

Ποιος μου την ειπε??Εδω στα διεθνη εχω διαφωνησει με πολλους αλλα ακριβως αυτη η διαφωνια ηταν η αιτια που εχουμε κανει πολυ ωραιες συζητησεις.Αντιθετα με εσενα που οταν διαφωνεις βαζεις 5 κεφαλια να χασκογελανε ελλειψη επιχηρηματολογιας κ νομιζεις οτι μας τη λες κιολας....

Δημοσ.
Ποιος μου την ειπε??Εδω στα διεθνη εχω διαφωνησει με πολλους αλλα ακριβως αυτη η διαφωνια ηταν η αιτια που εχουμε κανει πολυ ωραιες συζητησεις.Αντιθετα με εσενα που οταν διαφωνεις βαζεις 5 κεφαλια να χασκογελανε ελλειψη επιχηρηματολογιας κ νομιζεις οτι μας τη λες κιολας....

Αυτα που γραφω τα διαβαζεις ή μονο τα emoticon βλεπεις ?:rolleyes:

Γιατι αυτο ειναι ενα προβληματακι οπως καταλαβαινεις....

Ελα, περα απο την πλακα ,εγω ξεχναω οσα γιναν...

Δε θελω να εχω παρεξηγησεις με κανεναν...

Αν θες μπορεις να κανεις το ιδιο και να συνεχισουμε ομορφα παρακατω μιλώντας για μπαλα και λεγοντας τις αποψεις μας χωρις υπονοουμενα...

:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:19 ----------

Όπου θες παίζει ο Κατσουράνης πάντως...

Τερμα παιζει... ? :P

Δημοσ.

Στοπερ στην εθνικη,αμυντικο χαφ κ κεντρικο χαφ...

ΥΓ Tωρα που λες εκτος απο τα κεφαλια δεν μου ειπες γιατι ειναι καλυτερως ο πουγιολ απο τον πεπε...

Δημοσ.
Ούτε το παιχνίδι της Ρεάλ είναι τόσο άναρχο όσο λες. Απλά δεν έχει την ίδια ικανότητα στο να ελέγχει το κέντρο και την κατοχή της μπάλας, παίζει περισσότερο απότομα (κάτι που κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλό). Εγώ απλά λέω ότι ο Πουγιόλ, ο Πικέ κι ο Αμπιντάλ αμύνονται συνεχώς σε ανοιχτούς χώρους. Ειδικά ο Πουγιόλ τόσα χρόνια μάζευε τα ασυμμάζευτα...

Ο Μιλίτο έχει το ΟΚ απ' τους γιατρούς αλλά μετά από τόσο καιρό έξω θα μπει σιγά σιγά.

Παρεμπιπτόντως, πλησιάζει η εποχή που ο Πικέ θα θεωρείται το νούμερο 1 σέντερ μπακ στην Ευρώπη...

εβανς καλύτερος του πικέ

Δημοσ.
Στοπερ στην εθνικη,αμυντικο χαφ κ κεντρικο χαφ...

ΥΓ Tωρα που λες εκτος απο τα κεφαλια δεν μου ειπες γιατι ειναι καλυτερως ο πουγιολ απο τον πεπε...

Έχει περισσότερες αντοχές, βάζει καλύτερα το σώμα του, πιο δυνατός, πηδάει ψηλότερα, κόβει καλύτερα. Ο Πέπε στο μόνο που υπερτερεί είναι η ταχύτητα...

Υ.Γ Μπορεί να παίξει και σαν δεξί μπάκ, και μας το απέδειξε επάξια στον τελικό του CL.

Δημοσ.
εβανς καλύτερος του πικέ

Ο εβανς λιγος ειναι.Ο βερμαλεν για μενα ειναι καλυτερως του Πικε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ----------

Έχει περισσότερες αντοχές, βάζει καλύτερα το σώμα του, πιο δυνατός, πηδάει ψηλότερα, κόβει καλύτερα. Ο Πέπε στο μόνο που υπερτερεί είναι η ταχύτητα...

Υ.Γ Μπορεί να παίξει και σαν δεξί μπάκ, και μας το απέδειξε επάξια στον τελικό του CL.

ρε κ ο πουγιολ στοπαρα ειναι κ δεν λεω οτι ειναι καλυτερως ο πεπε.Απλα λεω οτι ειναι ιδιο επιπεδο.Κ διαφωνω σε κατι...Ο πεπε ψηλα καλυτερως ειναι...Το οτι ο πουγιολ ειναι ποιο πολυσυνθετος κ μπορει να παιξει σε επερισσοετερες απο μια θεση στην αμυνα συμφωνω αλλα δεν μου λεει κατι γιατι για στοπερ τους συγκρινουμε...

Δημοσ.

ρε κ ο πουγιολ στοπαρα ειναι κ δεν λεω οτι ειναι καλυτερως ο πεπε.Απλα λεω οτι ειναι ιδιο επιπεδο.Κ διαφωνω σε κατι...Ο πεπε ψηλα καλυτερως ειναι...Το οτι ο πουγιολ ειναι ποιο πολυσυνθετος κ μπορει να παιξει σε επερισσοετερες απο μια θεση στην αμυνα συμφωνω αλλα δεν μου λεει κατι γιατι για στοπερ τους συγκρινουμε...

Στην κλάση ίδιοι είναι, απλά ο Πουγιόλ κερδίζει έδαφος λόγω εμπειρίας, και λόγω σωματικών προσόντων.

Ο Βερμάελεν είναι σίγουρα πιο έμπειρος απο τον Πικέ, τόσα χρόνια στον Άγιαξ βασικός. Καθίστε να δούμε την εξέλιξη του Πικέ σε 2-3 χρόνια...

Δημοσ.

Καλα εγω ξερω πως ολοι μετα χριστων προφητες γινεστε....να ειχε και ο κακομοιρης ο albiol και ο mecelder και ο οποιοσδηποτε τον xavi,τον Iniesta και τον toure να μαρκαρει και θεους,τιτανες και τσιμεντολιθουν θα τους λεγατε!

η ρεαλ εχει καλυτερη αμυνα και επιθεση ΑΤΟΜΙΚΑ απλα πασχει ΠΟΛΥ στο κεντρο.και επειδη το συγχρονο ποδοσφαιρο παιζεται στο κεντρο γι αυτο παιρνει πουλο τα τελευταια χρονια.γιατι με χαφ την αδερφη τον γκουτι δεν πας πουθενα!

Δημοσ.
Ο εβανς λιγος ειναι.Ο βερμαλεν για μενα ειναι καλυτερως του Πικε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ----------

δεν είναι λίγος

σπουδαίος είναι ο πικέ αλλά παίζει και σε διαφορετικό στυλ πρωταθλήματος

έτσι και αλλιώς και η μπάρτσα ζήτησε τον έβανς

δεν είναι άσχετος ο φέργκι που προτίμησε να μείνει ο έβανς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...