Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκαμε δυνατά στο 2ο.

Άντε γιατί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Lyon.

Sent from my iPhone using Insomnia

Πρεπει να πιεσετε και μπροστα ...

Εισαστε πολυ χαλαροι στο πρωτο ημιχρονο ...

Στο δευτερο μπηκατε πιο δυνατα ειχατε και τα δυο δοκαρια ...

Για να δουμε ...

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο ρε μπενζεμα.

Συνέχιζε να ξεφτιλίζεις το μουρίνιο που δεν σε εμπιστεύεται, παρά μόνο όταν δεν έχει αλλη επιλογή.

Στο 1ο λεπτό της αλλαγή,γκολ, ετσι απλά.

Δημοσ.

Αυτό είναι το καλό του Benzema.

Και το καλύτερό του είναι το pressing που κάνει όταν χαθεί η μπάλα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν το σπαταλήσαμε ακριβώς, καθώς συμφωνώ με τον Σωτηρακόπουλο οτι έτρεχαν πολύ περισσότερο, και ανα πάσα στιγμή βρίσκαμε κλειστή άμυνα. Σίγουρα ο Μπενζεμά θα ταίριαζε καλύτερα, αλλά και η Λυών έπαιζε καλύτερα άμυνα και στο β ημίχρονο χαλάρωσε λόγω κόπωσης.

Ο Αντεμπαγιόρ είναι πολύ καλός σε ανοιχτούς χώρος, και να τελειώνει φάσεις. Αν χρειαστεί να έρθει κέντρο να πάρει μπάλα και να τη δώσει αλλού, είναι απο τους χειρότερους.

Ο Μπενζεμά πάντα μπορούσε να κρατήσει καλύτερα τη μπάλα, να ντριμπλάρει, και να κάνει 1-2 κτλ.

Αλλά αξίζαμε τη νίκη σήμερα, σίγουρα αν γινόταν στο ημίχρονο η αλλαγή του Αντεμπαγιόρ θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά και το 1-1 δεν είναι άσχημο.

Αρκεί μια καλή εμφάνιση στη Μαδρίτη και περάσαμε, πλέον η Λυών πρέπει να βάλει γκολ, τέρμα οι κλειστές άμυνες.

Δημοσ.

Αρκεί μια καλή εμφάνιση στη Μαδρίτη και περάσαμε, πλέον η Λυών πρέπει να βάλει γκολ, τέρμα οι κλειστές άμυνες.

Ακουγεται απλο αυτο που λες για την Ρεαλ αλλα η Λυων μπορει να βαλει γκολ και στην Μαδριτη με αυτην την αστεια αμυνα της Ρεαλ.

Δημοσ.

Μπορει να βαλει γκολ,αλλά η Ρεάλ θα παίξει με πολύ πιο ανοιχτή άμυνα,και αν σήμερα έκανε χ φάσεις, εκεί θα κάνει τις διπλάσιες και πάνω.

Δεν είπα οτι είναι απλό,αλλά μόνο με κακή εμφάνιση αποκλειόμαστε.

Δημοσ.

Διαφωνώ με το αστεία άμυνα γιατί νομίζω ότι έχει βελτιωθεί αισθητά από πέρσι στην ανασταλτική λειτουργία και την κάλυψη χώρων.

Επίσης μου φάνηκε λάθος η αλλαγή Ozil-Marcelo ενώ θα ήταν πιο ορθό να βγει ο Di Maria.

Κοίτα να δεις που θα έρθουμε 0-0 και θα περάσουμε χωρίς να νικήσουμε την κωλο-ομάδα :P

Δημοσ.

Ανασταλτικά και να καλύπτουμε χώρους είμαστε σίγουρα και μακράν βελτιωμένοι. Αλλά κάποια τέτοια λάθη στο κέντρο της περιοχής ακόμα γίνονται, και αφήνουμε κενά τόσο κοντά στην εστία.

Ο Ντι μαρία σίγουρα έπρεπε να βγει, βασικά και ο Οζίλ. Δεν ξέρω τι πίστευε πως μπορούσε να προσφέρει ο Ντι Μαρία.

Πολύ καλοί οι Ρονάλντο, Μπενζεμά, Αλόνσο, Οζίλ, και ο Αρμπελόα που σιγά σιγά αρχίζει να μου αρέσει.

Και επιμένω πως αξίζαμε το 2-1, βάσει ευκαιριών. Ακόμα έχουμε μια επιπολαιότητα νομίζω στο παιχνίδι μας.

Προβλέπω 2-0 ή 3-1 στη ρεβάνς. :rolleyes:

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μπορεί να μας πιάσει το κομπλεξικό μας :P

Να κάνει ο Adebayor κανένα δοκάρι με κενό τέρμα και μετά άντε να μη σε ζώσουν τα φίδια.

Δημοσ.

Αυτό το κομπλεξικό πρέπει να το αποβάλλουμε όμως ρε γμτ μου. Και το πιο σπουδαίο βήμα γι' αυτό είναι να σπάσουμε τη κατάρα της Λυών, και την πολύ μεγαλύτερη, αυτή του αποκλεισμού πριν τους 8. Θα μας δώσει ώθηση πολύ, και πρέπει να μπούμε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που θα έρθουμε 0-0 και θα περάσουμε χωρίς να νικήσουμε την κωλο-ομάδα :P

ας την περασουμε κι ας ειναι και στα πεναλντι! :P

αν και θελω νικη :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...