Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φετος ο τιτλος εχει τελειωσει,αλλά φαινόταν δύσκολος απο την αρχή μιας και δεν υπήρχε σταθερότητα στην απόδοση. Σε σχέση με την μπαρτσελόνα ειδικα.

Ήταν κοινο μυστικο,το είχε πει και ο Μουρινιο,τωρα φανηκε ομως οτι ομαδα δεν εχει χτιστει ακομα. Κριμα αλλα ειναι φυσιολογικο οτι σε τοσους αγωνες την Μπαρτσελονα δεν μπορουμε να τη κοντράρουμε. Δεν χανει η άτιμη :)

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Του χρονου η ομαδα θα ειναι καλυτερη. Χρειαζομαστε ενισχυση κατα τη γνωμη μου..οπωσδηποτε επιθετικο κλάσης. Δε γινεται να βασιζεσαι σε 2 παιχτες μονο

Δημοσ.

Είμαστε στον τελικό του Copa del Rey λοιπόν!

Παρά το ότι θα μπορούσε εύκολα να στραβώσει το ματς έτσι όπως παίζαμε.

O Adebayor σημείωσε το εντός έδρας γκολ Νο 5000 για την ομάδα.

Ozil και Khedira καλοί χθες ενώ Benzema και Ronaldo φαντάσματα.

Η Sevilla μπορεί να μείνει με τα προκλητικά της σποτάκια και να είναι χαρούμενη.

ΥΓ1 Δεν θα άντεχα 2ο άδικο αποκλεισμό χθες.

ΥΓ2 Ήδη το σκέφτομαι για ταξιδάκι στον τελικό, αρκεί να βρεθούν εισιτήρια του αγώνα.

Δημοσ.

Παίξαμε αρκετά καλά, όμως απέναντι σε μία ομάδα που δε μπορούσε να αμυνθεί.

Πέρα από αυτό η εμφάνιση είναι ενθαρρυντική ειδικά μετά από τόσο δύσκολο πρόγραμμα.

Εντύπωση μου έκανε η ομαδικότητα του Adebayor.

Δημοσ.

Και ο Κακά σήμερα έδειξε καλό πρόσωπο. Πολύ καλό θα έλεγα. Φυσικά και ο Ρονάλντο, και ο Αντεμπαγιόρ. Δεν μου αρέσουν οι αμυντικοί μας. Κυρίως ο Αλμπιόλ, τώρα τελευταία τον έχω πετύχει σε κανα δυο φάσεις να πιάνει αέρα, πολύ αέρα όμως. Πότε επιστρέφει ο Πέπε;

Τέλος, ναι παίξαμε πολύ καλά, αλλά η Σοσιεδάδ δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα.

Δημοσ.

O Pepe έχει μπει ήδη στις προπονήσεις οπότε πιστεύω σε μια-δυο εβδομάδες να είναι οκ.

Πάνω στο κρίσιμο σημείο δηλαδή.

Δημοσ.

Εννοώ τον συντάκτη και τις μ@λ@κίες που γράφει.

Χαχαχα ..

Ειπα κι εγω ...tongue.gif

Ειπαμε ο,τι και να κανει ο Ροναλντο ειναι κακια ....

Αν το εκανε ο Μεσσι θα λεγανε δειτε τι εκανε ο Θεος .....

Δημοσ.

Δεν πειράζει, ο Ρονάλντο τη βρίσκει έτσι..Έτσι μου φαίνεται. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον κακολογούν.

Δημοσ.

-5 λοιπόν και βλέπουμε!

Και πάλι σχεδόν ακατόρθωτο είναι, μη ξεγελιόμαστε!

Πολύ καλός Marcelo χθες ενώ και ο Ronaldo έκανε πολύ καλό και ουσιαστικό παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...