Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σημαίνει εκεί που τον παίρνει;

Χώρια που εξήγησε γιατί πήγε να πανηγυρίσει στον πάγκο της Villareal, και όσο το πιστεύει ο καθένας, τι θα του έκανε δηλαδή ο πάγκος της Barcelona;

Χαλαρώστε λίγο.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά το τέλος του ματς χθες ο Valdano δήλωσε ότι ψάχνουμε για επιθετικό που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για 6 μήνες. :huh:

Αυτό ίσως κάνει απίθανη τη μεταγραφή επιθετικού γιατί ποιον αξιόλογο θα βρεις που να θέλει να έρθει με την προοπτική ότι θα είναι με ημερομηνία λήξης και με μέτριες πιθανότητες για βασικός.

Στα του αγώνα, μεγάλη εμφάνιση από Ozil χθες ενώ κατά διαστήματα είδα εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την ομάδα.

Πάμε με αρκετές πιθανότητες στον επαναληπτικό.

Δημοσ.

γιατί ποιον αξιόλογο θα βρεις που να θέλει να έρθει με την προοπτική ότι θα είναι με ημερομηνία λήξης και με μέτριες πιθανότητες για βασικός.

Τον Γκέκα.

Δημοσ.

Θέλω Van. Για να δούμε όμως. Πρέπει να γίνουν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Πως τα πάει στο Αμβούργο σε συμμετοχές/γκολ;

Δημοσ.

Κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών σήμερα.

Για εμένα φταίει η έμπνευση του Jose να ξεκινήσει Kaka και Albiol αντί Benzema και Carvalho.

Χάσαμε ένα ημίχρονο έτσι.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω δει το πρώτο ημίχρονο, και ελάχιστες φάσεις απο το 2ο, λόγω κακού streaming, νομίζω πως στο πρώτο αχρηστεύτηκαν και ο Ρονάλντο και ο Κακά που μπήκαν και άλλαζαν θέσεις στη κορυφή της επίθεσης. Μετά στο 2ο κάναμε ευκαιρίες, αλλά μόνο 1 γκολ καταφέραμε να βάλουμε. Οποιαδήποτε απώλεια είναι πολύ σημαντική, και πλέον στο -4 απο τη κορυφή. Και ψυχολογική ώθηση στη Μπαρτσελόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...