Cygnus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Τι σημαίνει εκεί που τον παίρνει; Χώρια που εξήγησε γιατί πήγε να πανηγυρίσει στον πάγκο της Villareal, και όσο το πιστεύει ο καθένας, τι θα του έκανε δηλαδή ο πάγκος της Barcelona; Χαλαρώστε λίγο.
Cygnus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μετά το τέλος του ματς χθες ο Valdano δήλωσε ότι ψάχνουμε για επιθετικό που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για 6 μήνες. Αυτό ίσως κάνει απίθανη τη μεταγραφή επιθετικού γιατί ποιον αξιόλογο θα βρεις που να θέλει να έρθει με την προοπτική ότι θα είναι με ημερομηνία λήξης και με μέτριες πιθανότητες για βασικός. Στα του αγώνα, μεγάλη εμφάνιση από Ozil χθες ενώ κατά διαστήματα είδα εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την ομάδα. Πάμε με αρκετές πιθανότητες στον επαναληπτικό.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 γιατί ποιον αξιόλογο θα βρεις που να θέλει να έρθει με την προοπτική ότι θα είναι με ημερομηνία λήξης και με μέτριες πιθανότητες για βασικός. Τον Γκέκα.
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 καλυτερα να παρουνε ενα αχρηστο παρα καθολου... με 1 φορ εχουνε μεινει για τους επομενους 4 μηνες... δεν γινεται...
Cygnus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ποιον Γκέκα; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Van Goal;;; Λες;
alexis333 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μια «Βασίλισσα» για τον Σισέ! Μα αφου παλιοτερα διαβασα οτι του αρνηθηκαν μεταγραφη επιθετικου τον Ιανουαριο ... Τι καθονται και γραφουν σελιδες με ονοματα .. ???
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Θέλω Van. Για να δούμε όμως. Πρέπει να γίνουν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Πως τα πάει στο Αμβούργο σε συμμετοχές/γκολ;
Cygnus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 25 συμμετοχές και 10 γκολ σύμφωνα με το wikipedia.
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Και ο Μουρίνιο θέλει Van Nistelroy Ελπίζω να δεχτούν οι Γερμανοί.
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αντε να δουμε τι θα γινει με το σηριαλ
Cygnus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών σήμερα. Για εμένα φταίει η έμπνευση του Jose να ξεκινήσει Kaka και Albiol αντί Benzema και Carvalho. Χάσαμε ένα ημίχρονο έτσι.
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 δε το ειδα κ δεν εχω ιδεα πως παιξαμε.. αλλα 1-1 με την Αλμερια???
flik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς να έχω δει το πρώτο ημίχρονο, και ελάχιστες φάσεις απο το 2ο, λόγω κακού streaming, νομίζω πως στο πρώτο αχρηστεύτηκαν και ο Ρονάλντο και ο Κακά που μπήκαν και άλλαζαν θέσεις στη κορυφή της επίθεσης. Μετά στο 2ο κάναμε ευκαιρίες, αλλά μόνο 1 γκολ καταφέραμε να βάλουμε. Οποιαδήποτε απώλεια είναι πολύ σημαντική, και πλέον στο -4 απο τη κορυφή. Και ψυχολογική ώθηση στη Μπαρτσελόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα