Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλα οπως το βλεπει ο καθενας αλλα της μπρτσελονα εχουν πολυ περισσοτερη υποστηριξη απο την υπολοιπη ομαδα...Να βλπεα κ τον Πουγιολ να αναγκαζεται να αμυνθει σε μεγαλο χωρο για γελια θα ηταν κ αυτος...

Δημοσ.
To δεικαια απο ποια μερια το λες?Οντως ηταν η κορυφαια ομαδα στην ευρωπη αλλα η τσελσι στον ημιτελικο σφαχτηκε.Επισης σε ρωτησα κατι...θεωρεις καλυτερους τα στπερ της μπρτσα η απο τους αντιστοιχους της ρεαλ η ποιο δεμενα?

Δικαια γιατι επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια...

Τωρα για τη διαιτησια σιγα και η Μπαρτσα εφαγε τσαμπα κοκκινη σε εκεινο το ματς...

Δε κολαω στη διαιτησια γενικως...

Δε βλεπω το ποδοσφαιρο γυρω απο τη διαιτησια αλλα γυρω απο τη μπαλα...:-)

Ναι θεωρω καλυτερο τον Πουγιολ απο τους δυο που εχει η Ρεαλ...

Για τον Πικε κατσε να δουμε τι θα κανει σιγα σιγα και να τον κρινουμε καλυτερα...

Δημοσ.
Δικαια γιατι επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια...

Τωρα για τη διαιτησια σιγα και η Μπαρτσα εφαγε τσαμπα κοκκινη σε εκεινο το ματς...

Δε κολαω στη διαιτησια γενικως...

Δε βλεπω το ποδοσφαιρο γυρω απο τη διαιτησια αλλα γυρω απο τη μπαλα...:-)

Ναι θεωρω καλυτερο τον Πουγιολ απο τους δυο που εχει η Ρεαλ...

Για τον Πικε κατσε να δουμε τι θα κανει σιγα σιγα και να τον κρινουμε καλυτερα...

K εμενα η διαιτσηια δεν με απασχολει στα παιχνιδια μαζι σου η μπαρτσα επαιζε μπαλαρα αλλα η τσελσι αδικηθηκε στο ματς εκεινο μεχρι εκει που δεν παει.Κ να σου θυμησου η μπαρτσα δεν ειχε κανει φαση στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Αρα επρεπε να ειχε μεινει εξω.Μα κ ο Πικε ειναι πολυ καλως δεν λεει κανεις το αντιθετο απλα δεν υπαρχει καποια σοβαρη ποιοτικη διαφορα στα στοπερ μιλαμε...

Δημοσ.
Να βλπεα κ τον Πουγιολ να αναγκαζεται να αμυνθει σε μεγαλο χωρο για γελια θα ηταν κ αυτος...

Μονίμως αυτό κάνει.

Αχχ, οι περισσότεροι εδώ πέρα μου δίνετε την εντύπωση ότι μιλάτε χωρίς να βλέπετε αγώνες...:-)

Δημοσ.
Μονίμως αυτό κάνει.

Αχχ, οι περισσότεροι εδώ πέρα μου δίνετε την εντύπωση ότι μιλάτε χωρίς να βλέπετε αγώνες...:-)

Απο το στομα μου το πηρες το τελευταιο.Ο αλλος μου λεγε για τον πικε κατσε να τον δουμε λεει λες κ δεν τον εχουμε δει για να τον μετρησουμε...

Τωρα διαφωνω μαζι σου.Ο πουγιολ δεν παιζει σε αναρχη ομαδα να τρεχει σαν τρελλος δεξια κ αριστερα.Αλλο αυτο κ αλλο εισαι οργανωμενα ψηλα κ να πιεχζεις,ετσι οι γραμμες ειναι κοντα κ δεν υπαρχει αναρχια.Εκτος αν θεωρεις κ εσυ αναρχο το παιχνιδι της μπαρτσα.Οι αλλοι τρεχουν σαν τρελλοι δεξια κ αριστερα...Τωρα εγω μιλαω φιλε παντα για ομαδες που βλεπω αρκετα συχνα κ οχι μια φορα στους 3 μηνες.Κ ποτε δεν μιλαω για κατι που δεν ξερω...

Δημοσ.
.Ο αλλος μου λεγε για τον πικε κατσε να τον δουμε λεει λες κ δεν τον εχουμε δει για να τον μετρησουμε...

Που διαφωνεις σε αυτο που σου ειπα ???

Και γιατι δε μου το ειπες πριν αφου διαφωνεις ??

Η διαρκεια καταξιωνει ενα παιχτη περισσοτερο ναι ή οχι... ?

Εχω αδικο... ??

Οτι τον εχουμε δει το ξερω σιγα τα ουα και εχω γραψει νομιζω οτι τον θεωρω καλυτερο απο αυτους της ρεαλ...

Επειδη διαφωνεις με αλλους και σου τη λενε αρχιζεις μην αρχιζεις να λες οτι να ναι...:rolleyes:

Δημοσ.

alexis333

Γιατι ποιος μου τη ειπε??Παντως οπως σου χε πει κ ενας αλλος...περα απο την σεντρα δεν...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ----------

Εντάξει αν δεν τραυματιζόταν ο Μιλίτο πέρσυ, δεν νομίζω να έβλεπε θέση βασικού ο Πικέ για πολύ καιρό ακόμα...

Ayτος ποτε θα γυρισει??Πατημενο 1 χρονο εξω...

Δημοσ.
Απο το στομα μου το πηρες το τελευταιο.Ο αλλος μου λεγε για τον πικε κατσε να τον δουμε λεει λες κ δεν τον εχουμε δει για να τον μετρησουμε...

Τωρα διαφωνω μαζι σου.Ο πουγιολ δεν παιζει σε αναρχη ομαδα να τρεχει σαν τρελλος δεξια κ αριστερα.Αλλο αυτο κ αλλο εισαι οργανωμενα ψηλα κ να πιεχζεις,ετσι οι γραμμες ειναι κοντα κ δεν υπαρχει αναρχια.Εκτος αν θεωρεις κ εσυ αναρχο το παιχνιδι της μπαρτσα.Οι αλλοι τρεχουν σαν τρελλοι δεξια κ αριστερα...Τωρα εγω μιλαω φιλε παντα για ομαδες που βλεπω αρκετα συχνα κ οχι μια φορα στους 3 μηνες.Κ ποτε δεν μιλαω για κατι που δεν ξερω...

Ούτε το παιχνίδι της Ρεάλ είναι τόσο άναρχο όσο λες. Απλά δεν έχει την ίδια ικανότητα στο να ελέγχει το κέντρο και την κατοχή της μπάλας, παίζει περισσότερο απότομα (κάτι που κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλό). Εγώ απλά λέω ότι ο Πουγιόλ, ο Πικέ κι ο Αμπιντάλ αμύνονται συνεχώς σε ανοιχτούς χώρους. Ειδικά ο Πουγιόλ τόσα χρόνια μάζευε τα ασυμμάζευτα...

Ο Μιλίτο έχει το ΟΚ απ' τους γιατρούς αλλά μετά από τόσο καιρό έξω θα μπει σιγά σιγά.

Παρεμπιπτόντως, πλησιάζει η εποχή που ο Πικέ θα θεωρείται το νούμερο 1 σέντερ μπακ στην Ευρώπη...

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη ειναι σιγουρα μεσα στους καλυτερους αλλα για το αν θα γινει ποτε ο καλυτερως μονο ο χρονος θα δειξει.Φετος παντως ο ποιο φορμαρισμενως ειναι ο Τερρι...Εξεραιτικος κ ο βερμαλεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...