Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/Barcelona_RealMadrid/299383.html

21:29 Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα πικάρουν τον Μουρίνιο φωνάζοντάς τον "μεταφραστή" (σ.σ. είχε πάει στην Μπαρτσελόνα ως μεταφραστής του Μπόμπι Ρόμπσον και αργότερα έγινε βοηθός)

Ετσι , ετσι .... :lol:

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.

Μια χαρά σας κανόνισε ο μεταφραστής πέρσι.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Φετος ομως ουτε παιζει το ιδιο ουτε εχει τους ιδιους παιχτες για να το κανει ....

Δημοσ.

5-0 αντί για 5-0.Όλα μέσα μπήκανε.B)

Θέλει ξήλωμα όλη η άμυνα της Ρεάλ πάντως εκτός από τον Ράμος για να κοντράρουν την Μπαρτσελόνα.Σαν να έπαιζαν με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ήταν.Τι σαν δηλαδή;Που πάει με Καρβάλιο και Μαρτσέλο;:-D

Και με τον Μπενζεμά μπροστά;Αυτοί για Ελλάδα καλοί είναι και πάλι υπάρχουν και καλύτεροι και εδώ.

Δημοσ.

Τilemaxx πανηγύρισε και ειρωνέψου στο απέναντι τόπικ. Μάθε να νικάς!

Από εκεί και πέρα τα εξής:

1. Πολλά συγχαρητήρια στην Barcelona γιατί ήταν εμφανώς ανώτερη στο σημερινό παιχνίδι.

2. Η ομάδα μου δε θύμισε ούτε στο 1% την ομάδα που βλέπω από την αρχή της σεζόν.

3. Συγχαρητήρια στον διαιτητή για ορισμένα - λίγα - περίεργα σφυρίγματα.

4. Ramos τιμωρία και στο ψυγείο επ' αόριστον. Δε με νοιάζει με ποιον θα παίζουμε, ας ανεβάσει έναν από την ακαδημία.

5. Θέλω σκληρή προπόνηση Jose - όπως έκανε με Deco στην Porto - για να μετατραπούν παίχτες τύπου Ozil, Di Maria, Higuain από γατάκια σε παιχταράδες.

Δημοσ.

Δεν πανηγύρισα. Το γεγονός όμως οτι έβαλε μέσα τον Αρμπελόα καθαρά για να κόψει καριέρες, και ο Ράμος όλως τυχαίως κλάδεψε τον Μέσσι είναι κατάπτυστο.

Απορώ πως δεν ζητάτε λύση συμβολαίου αμέσως τώρα σε αυτούς τους τύπους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει περα απο την πλακα και τα πανυγυρια η Μπαρτσελονα σημερα ηταν αλανθαστη ...

Κομπιουτερ κανονικο .....

Δλδ ενταξει πως να το κοντραρεις αυτο το πραγμα ρε συ Cygnus ...???

Πρεπει να κατεβεις με το πλανο του Χιντινγκ το 2009 ή του Μουρινιο το 2010 .....

Ακομα κι ο επιθετικος να παιζει σαν στοπερ δλδ ...

Δε γινεται αλλιως ...

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.

Δεν πανηγύρισα. Το γεγονός όμως οτι έβαλε μέσα τον Αρμπελόα καθαρά για να κόψει καριέρες, και ο Ράμος όλως τυχαίως κλάδεψε τον Μέσσι είναι κατάπτυστο.

Όντως, είδαμε κάποιες ακραίες αντιδράσεις από παίχτες της Ρεάλ που δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας και κάποια άλλα πράγματα που δε θέλω να σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε να μην αφήσουν κάνα κουσούρι στους παίχτες μας γιατί υπήρξαν φορές που πραγματικά φοβήθηκα.

Δημοσ.

@Tilemaxx : δηλαδή αν πανηγύριζες τι θα έγραφες; θα έβριζες τις οικογένειες των προαναφερθέντων;

@alexis: διαφωνώ ότι αυτό δεν αντιμετωπίζεται αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...