flik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Είναι όντως πολύ πιο εύκολο το δεξί σκέλος...Αλλά θα δείξει, θεωρητικές σκέψεις είναι όλες.
Cygnus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ποιος είπε ότι φοβόμαστε; Σύγκριση των 2 σκελών κάναμε. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Cygnus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει άλλες μεταγραφές για τη Ρεάλ «Η μεγάλη μας μεταγραφή το χειμώνα θα είναι ο Κακά. Θα είναι μια φανταστική εξέλιξη για εμάς. Πόσοι σύλλογοι μπορούν να «κλείνουν» έναν Κακά τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχουν παίκτες της κλάσης του στην αγορά»
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ντροπη ...!!!!!!!!! Τι πραγματα ειναι αυτα ... Ακου εκει καθυστερηση επιτηδες για να δεχτει καρτα ..... Τι ξεφτυλα .... Ας το εκανε με εσκεμενο φαουλ αλλα οχι κι ετσι .. Ειπαμε ... Ντροπη ..!!! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από alexis333
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα τι σε πείραξε. Εσενα δε σε πειραξε κατι δλδ ... ?? :P Αληθεια το βρισκω λογικο να το κανει αλλα ας το εκανε με αλλο τροπο.... Ηταν πολυ γελοιο το ολο θεαμα ετσι οπως εγινε ... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από alexis333
Cygnus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Το προτιμώ από το να "σκοτώσει" έναν αντίπαλο για να πάρει την κάρτα ή να σταματήσει με χέρι μια επίθεση.
alexis333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Το προτιμώ από το να "σκοτώσει" έναν αντίπαλο για να πάρει την κάρτα ή να σταματήσει με χέρι μια επίθεση. Δε χρειαζεται να σκοτωσεις τον αντιπαλο για να την παρεις .... Μπορεις και με πιο εξυπνο τροπο ...
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=154893 ελα ρε ομαδα παμε γερα!!!
flik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δήλωσε ο Μουρίνιο πως θα κατέβουμε με την ίδια ενδεκάδα, τον πιστεύω προσωπικά. Παρότι πολλοί έγραψαν και για lass ως 3ο αμυντικό χαφ, πιστεύω πως θα κατέβει έτσι. Αυτή είναι η μια αλλαγή που μπορεί να κάνει βέβαια, ή να αλλάξει πλευρές τον Ντι Μαρία και τον Ρονάλντο. Πάντως η δεξιά πλευρά της Ρεάλ θα έχει πιο εύκολο έργο αμυντικά και επιθετικά, καθώς Μέσι και Άλβες είναι στη δεξιά και εκεί υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Άρα αν παίξει ο Ντι Μαρία δεξιά όπως πάντα, περιμένω πολλά, καθώς είναι πολύ γρήγορος, και ότι πρέπει για αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος όσο ποτέ. Περιμένω με μεγάλη αγωνία πραγματικά.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι γιατί δεν έχω καμία αγωνία, ειδικά φέτος;
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι γιατί δεν έχω καμία αγωνία, ειδικά φέτος; Παιξε στοιχημα ενα χιλιαρικο Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα