Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο ανησυχητικό είναι πως οι δυο Μουντιαλικοι Γερμανοί τόσο καιρο παίζουν καλά χωρις ξεκούραση από το Μουντιαλ και δεν έχουν κάνει ακόμη κοιλια στην απόδοση τους. Φοβάμαι μη την κάνουν κοντά στο ντερμπι.

Αυτό με τους Γερμανούς το φοβάμαι και εγώ. Όχι τόσο για τον Khedira, γιατί πες εκεί έχουμε αρκετό backup (ασχέτως αξίας). Στον Ozil όμως δεν έχουμε και καλώς ή κακώς το παιχνίδι μας περνάει αρκετά από τα πόδια του. Και ο Kaka καλό 2011.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρόκριση στους 8 :P

...για αρχή και βλέπουμε.

για καλη σας τυχη μαλλον 1οι θα περασετε οπως και η Chelsea οποτε οι πιθανοτητες να περασετε στους 8 ειναι αρκετουτσικες :P

Δημοσ.
Αυτό με τους Γερμανούς το φοβάμαι και εγώ. Όχι τόσο για τον Khedira, γιατί πες εκεί έχουμε αρκετό backup (ασχέτως αξίας). Στον Ozil όμως δεν έχουμε και καλώς ή κακώς το παιχνίδι μας περνάει αρκετά από τα πόδια του. Και ο Kaka καλό 2011.

O Oζίλ φαινόταν κουρασμένος πάντως...

Δημοσ.

Αυτό που θα θυμάμαι από το χθεσινό ματς είναι εκεί κάπου στο δεύτερο ημίχρονο που... "έπαιξε" πασιγκ γκειμ η Ρεάλ. Νομίζω δεν το έχουν ξανακάνει τα παιδιά, φαινόταν ότι αυτοσχεδίαζαν, ότι δεν ήξεραν ποιός είναι που, απλά γυρνούσαν τη μπάλα σε στυλ: "κοιτάτε, μπορούμε και μεις". Σχολιάστηκε, μάλιστα, από τον Godfriendopoulo. Μοναδική στιγμή.

Δημοσ.
Σιγά μην δε σχολίαζε ο Θεοφιλόπουλος. Βρήκε ευκαιρία να αναφέρει την ομάδα του.

Μη δουμε μια ομαδα να αλλαζει 5 πασες αμεσως να πουμε πως παιζει οπως τη Μπαρτσελονα ...:X

Δημοσ.

Εμενα δε μου αρεσει να αλλαζουν 50 πασες στο κεντρο οπως η Μπαρτσα παντως:P

Ο Θεοφιλοπουλος ειχε κολλησει με το Ροναλντο οτι εκανε τριπλες και για αυτο εφαγε τα γκολ μετα η Ρεαλ.

Δημοσ.

Καλα ειπε κατι λαλακιες.. Σε μια φαση λεει οτι ο Ροναλντο ηταν σα να ελεγε «κοιταχτε γειτονισσες τι κανω»

Ελεος...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Καλα ειπε κατι λαλακιες.. Σε μια φαση λεει οτι ο Ροναλντο ηταν σα να ελεγε «κοιταχτε γειτονισσες τι κανω»

Ελεος...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

και να 'χε αδικο... καλα τον ειπε τον καραγκιοζο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...