Diinekis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Cygnus είπε Ήρθε και ο Mendy. Προσωπικά δεν έχω καμία εικόνα για τον παίχτη. Να μία 1
aris_rom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Πρέπει να πουλήσουμε όμως και κανέναν γιατί δεν μας βλέπω καλά.
꧁༺𝕂𝕐ℝ༻꧂ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Μπέιλ τελικά μένει παρόλο που βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο το ίδιο και ο Χάμες Ροντρίγκες. Νομίζω και ο Νάβας. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από ꧁༺𝕂𝕐ℝ༻꧂
Κyr21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Επίσημο: Ο Αρεολά στην Ρεάλ, ο Νάβας στην Παρί Σεν Ζερμέν Ανταλλαγή τερματοφυλάκων έκαναν Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.
Cygnus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν το λες και ανταλλαγή. Κορόιδο μας έπιασαν.
Κyr21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Cygnus είπε Δεν το λες και ανταλλαγή. Κορόιδο μας έπιασαν. Και εγώ αυτό πιστεύω. Ο Νάβας είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος τερματοφύλακας. Απλά δεν ήθελε να είναι back up του Κουρτουα.
Cygnus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Επιστροφή στον ναό μετά από χρόνια με ντέρμπι Μαδρίτης και μία σημαντική νίκη. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Cygnus είπε Επιστροφή στον ναό μετά από χρόνια με ντέρμπι Μαδρίτης και μία σημαντική νίκη. ελα ρε ημουν και εγω εκει.. Αριστερά απο τους ασπρους που φωναζαν ολη την ωρα στους VIP Ησουν αυτος που είπε ή που του ειπε ενας φιλος του " καλα ρε τερμα βλακας εισαι" οταν περναγε την εισοδο; ΘΑ ανεβάσω μετα μερικες φωτογραφίες. Το πιο ανατριχιαστικό ηταν οταν ξαφνικά απο την φασαρια πηγαμε στην απολυτη ησυχια και σηκωθηκε ολο το γηπεδο ορθιο για τον Kobe. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Spect~ 2
Cygnus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Spect~ είπε Το πιο ανατριχιαστικό ηταν οταν ξαφνικά απο την φασαρια πηγαμε στην απολυτη ησυχια και σηκωθηκε ολο το γηπεδο ορθιο για τον Kobe. Και το gazzetta γράφει για τον Luis Aragones 😂 Ενδεχομένως να ήμουν κάποιος από αυτούς που άκουσες καθώς πήγαμε μεγάλη παρέα ηλιθίων 😛
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Cygnus είπε Και το gazzetta γράφει για τον Luis Aragones 😂 Ενδεχομένως να ήμουν κάποιος από αυτούς που άκουσες καθώς πήγαμε μεγάλη παρέα ηλιθίων 😛 σε ποια πυλη ησουνς; 2 λεπτά πριν, Cygnus είπε Και το gazzetta γράφει για τον Luis Aragones 😂 Ενδεχομένως να ήμουν κάποιος από αυτούς που άκουσες καθώς πήγαμε μεγάλη παρέα ηλιθίων 😛 Για τον Kobe δεν ειπαν στα μεγαφωνα η εγω ακουσα οτι ναναι; :p
Cygnus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Torre B μπήκα. Για τον Kobe είπαν, σωστά άκουσες. Το gazzetta λέει ό,τι να 'ναι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Cygnus
~mxls~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μυρίζει τίτλος φέτος, έλα να ζωντανεύει το θρεντ σιγά σιγά.
Cygnus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Καμία σχέση. Πήγα γήπεδο και είπα να το μοιραστώ. Το γιατί δεν γράφω-ουμε συχνά εδώ είναι προσωπικό θέμα του καθενός και για εμένα δεν έχει να κάνει με τους τίτλους. Άλλωστε περισσότερο ασχολούμουν με την ομάδα τα πέτρινα χρόνια παρά τώρα.
~mxls~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δεν πήγαινε συγκεκριμένα. Δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα