Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαινεται απο αυτα που λες ποσο ασχολεισαι η οχι με μπαρτσελονα ... Το blaugrana.gr πρεπει να το εχεις κανει φυλο και φτερο.

Ειδικα εκει που ειπες οτι το 11/12 ΕΠΡΕΠΕ ( με κεφαλαια κιολας, μολις το διαβασα εσκασα στα γελια) να το παρει η Ρεαλ...

Τεσπα έχω ήδη ρίξει αρκετά το επίπεδο μου απαντώντας σου, εχουμε και πολλα trolls εδω δεν εισαι ο πρωτος. Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι. Αλλά γενικά, όποιος είδε το ματς, μπορεί να πει, ότι η διαιτησία δεν ήθελε να κερδίσει η Ρεαλ με το ζόρι. Και, όχι, δεν λέω ότι αδικήθηκε. Απλά μην στέκεστε μόνο στο πέναλτι. Για όσους είδαν ΌΛΟ το ματς.

Έδωσε πάλι μουφα πέναλτι...

Το Ισπανικο δυστυχως με αυτα που κανει η Ρεαλ Μ. στο θεμα διαιτησιας, πλησιαζει αρκετα το Ελληνικο και αυτα που κανει ο Ολυμπιακος εδω και παρα πολλα χρονια. Δυστυχως εγινε κωμικο πρωταθλημα για αυτον και μόνο τον λογο.

Ο Ροναλντο πιθανοτατα πρεπει να βαπτιστει πεναλντο οπως κοροιδευτικα τον λενε, αλλά ετσι οπως το πανε το πραγμα μαλλον πρεπει να γινει πραγματικοτητα τελικα.

Προσωπικα γλιτωσα απο την μια και εχω πολυ καιρο να το παρακολουθησω για αυτον ακριβως τον λογο αλλά απο την αλλη παντα η πικρα θα υπαρχει για το οτι χανω ενα τοσο θεαματικο πρωταθλημα.

Εμένα το πεναλτυ μου φάνηκε κανονικό. Απο το ρεπλει που είδα τουλάχιστον δεν είδα κάτι το αμφισβήτησιμο. Από διαφορετική κάμερα μπορεί να φαίνεται αλλιώς μένει να το δούμε.

Τώρα βέβαια κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο σχετικοί μπορούν να αμφισβήτησουν και 30 μετρα άουτ. Νταξει τα παιδιά με όσα ξέρουν παλεύουν, δεν τους κακολογω.

Το Ισπανικο δυστυχως με αυτα που κανει η Ρεαλ Μ. στο θεμα διαιτησιας, πλησιαζει αρκετα το Ελληνικο και αυτα που κανει ο Ολυμπιακος εδω και παρα πολλα χρονια. Δυστυχως εγινε κωμικο πρωταθλημα για αυτον και μόνο τον λογο.

Ο Ροναλντο πιθανοτατα πρεπει να βαπτιστει πεναλντο οπως κοροιδευτικα τον λενε, αλλά ετσι οπως το πανε το πραγμα μαλλον πρεπει να γινει πραγματικοτητα τελικα.

Προσωπικα γλιτωσα απο την μια και εχω πολυ καιρο να το παρακολουθησω για αυτον ακριβως τον λογο αλλά απο την αλλη παντα η πικρα θα υπαρχει για το οτι χανω ενα τοσο θεαματικο πρωταθλημα.

Επέστρεψε!!!!!!!

Θα ψάξω να βρω αυτό που λες. Αυτό που είδα εγώ η αλήθεια είναι οτι δεν είναι και το καλύτερο για να βγάλεις ακρη, οποτε θα το ξαναδώ.

Τώρα που ξαναβλέπω τις φάσεις, πεναλτυ δεν υπάρχει ουτε για την Ρεαλ αλλα ουτε και για την Λας Παλμας. Ο Ραμος ειχε κολλημένα τα χέρια στο στήθος και γυρισε και κεφαλι. Σχεδόν ίδια φάση στο δικο μας πεναλτυ.

Ραϊκόνεν έδειξε στο τέλος το Ρίπλεϊ από την πλευρά του επόπτη... Δεν είναι πέναλτι ούτε μία στο εκατομμύριο

Εγω βλεπω καθαρα προθεση να τραβηχτει και να μην παιξει την μπαλα με το χερι. Δεν ξερω και αν καν ακουμπησε στο χερι του η μπαλα βεβαια αλλά σημασια εχει μόνο η προθεση που φανερα δεν ειχε αφου τραβηχτηκε να μην ακουμπησει η μπαλα στο χερι του.

Τραγικο πεναλτυ δωθηκε για ακομα μια φορα στα καλομαθημενα της Ρεαλ Μ.

Να υπενθυμισω για ακομα μια φορα τον κανονισμο που οι περισσοτεροι τον εχουν μαθει πληρως διαστρεβλωμενο στο κεφαλι τους:

Φαουλ απο χερι, ειναι μόνο εαν ο παικτης εχει προθεση να παιξει τη μπαλα με το χερι!

Μολις κατανοηθει οτι δινουμε φαουλ απο χερι μόνο εαν εχει προθεση να παιξει τη μπαλα με το χερι αυτος που το κανει, τοτε μπορει καποιος να μαθει και το πως πρεπει ο διαιτητης να αναγνωσει την προθεση ή οχι του παικτη, γιατι υπαρχουν και εκει σαφεις οδηγιες και πολλες περιπτωσεις και οδηγιες(πχ δυνατο σουτ/κεφαλια απο μισο μετρο πανω στο χερι του αντιπαλου δεν το θεωρουμε ποτέ προθεση και αρα δεν ειναι ποτέ φαουλ ακομη και αν ειναι μπροστα στην γραμμη του τερματος και εμποδιζει την μπαλα να μπει μεσα! Εξαιρεση οταν ο παικτης εχει τελειως απλωμενα, οριζοντια πχ τα χερια του, οποτε εκει θεωρουμε οτι ειχε προθεση, οτι προνοησε δηλαδη να απλωσει τα χερια του μπας και χτυπησει η μπαλα πανω του. Εκει θεωρεις προθεση ακομα και αν ειναι απο μισο μετρο. Επειτα παμε στα φυσικη θεση κλπ κλπ οπου προσπαθει ο διαιτητης να αναγνωσει ενα υπηρξε προθεση ή οχι. Παντως η προσπαθεια αποφυγης χεριου του παικτη κρινεται αρκετη τις περισσοτερες φορες για να μην αποδωθει προθεση αρα και να δωθει παραβαση.).

Ετσι λοιπον:

ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ καθολου ως προς το αν ειναι φαουλ απο χερι, το τυχον πλεονεκτημα που θα αποκομισει ο παικτης ή οχι!

Μόνο η ΠΡΟΘΕΣΗ μετραει, ως προς το εαν ειναι ή οχι φαουλ απο χερι!

Πχ:

http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_12_fouls_misconduct_en_47379.pdf

htbfifa_zpsd7c56660.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...