HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εντάξει. Σωστά. Αλλά πέστε μου ποια ομάδα που έμεινε απέξω άξιζε για τελικό. Ίσως ίσως η Μπάγιερν μόνο. Αν κάτσει και Βιγιαρεαλ Σεβίλλη θα έχουμε La Liga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ουσιαστικά παιχνίδι για τελικό ήταν το χθεσινό... Από κει και πέρα το Ρεάλ-Αθλέτικο είναι 50-50. Αν μιλάγαμε για διπλά παιχνίδια, ναι δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγε την Αθλέτικο. Σ΄ένα ματς όμως όλα γίνονται. Έχει παίκτες σε καλή κατάσταση και το γεγονός οτι έχει φτάσει άκοπα και με μέτρια ομάδα ως τελικό το βλέπεις και αντίστροφα. Ένα καλό παιχνίδι χρείαζεται να κάνουν (που δεν το 'χουν κάνει) ένω αντίθετα οι άλλοι έκαναν υπερπροσπάθεια με Μπάρτσα/Μπάγερν. Αγχός ιδιαίτερο δεν έχουν όπως με το 10ο, φαντάζομαι ούτε και οι ίδιοι περίμεναν ότι θα έφταναν τελικό φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Η Ρεάλ απο λίγο μετά που ανέλαβε ο Ζιντάν έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο με σοβαρές εμφανίσεις και πολύ καλό σερί. Η Man City δεν είναι Μπάγερν ούτε Μπαρτσελόνα (την καλή Μπαρτσελόνα). Απέκλεισε ένα απο τα φαβορί, που του έβαλε 2 γκολ στο Παρίσι και κράτησε και 0 στην Αγγλία. Και η Ρεάλ ήταν καλύτερη της και μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, και στο πρώτο ματς κυρίως και σήμερα. Απουσίες είχαν και οι δύο. Το ίδιο είναι Μπενζεμά με Jese; Και ο Ρονάλντο σαφώς και δεν ήταν 100% σήμερα, όπως ήταν πριν τραυματιστεί. Σήμερα είχε 15-4 σουτ, και 5-0 εντός τέρματος. Στην ομάδα που είχε αποκλείσει όμως την Παρί. Έπαιξε δηλαδή σήμερα αμυντικά η Ρεάλ. Οκ το άκουσα και αυτό. Μέχρι και το δοκάρι του Μπέιλ ήταν κυριαρχη στο κέντρο και στην επίθεση τι λέμε τώρα. Και καλή κυκλοφορία, και πλουραλισμός στις επιθέσεις, και τρομερά καλή άμυνα απο όλους. Τελικός 50-50, επειδή είναι τελικός όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Αν ήταν το ΣΚ για πρωτάθλημα, Ατλέτικο φαβορί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Έπαιξε δηλαδή σήμερα αμυντικά η Ρεάλ. Οκ το άκουσα και αυτό. Μέχρι και το δοκάρι του Μπέιλ ήταν κυριαρχη στο κέντρο και στην επίθεση τι λέμε τώρα. Και καλή κυκλοφορία, και πλουραλισμός στις επιθέσεις, και τρομερά καλή άμυνα απο όλους. Αν σας αρεσε αυτο το εκτρωμα(για την Ρεαλ Μ. μιλαω, η Μανστεστερ Σιτυ ηταν πολυ χειροτερη) επιθετικα και γενικα ως ομαδα ποδοσφαιρου(οχι ποδοσφαιρου 2016 οπου ο ιος του πουλμαν του Μουρινιο χτυπα παντου, και δεν λεω οτι η Ρεαλ σημερα εβαλε πουλμαν, καμια σχεση, λεω οτι επαιξε αμυντικα, και απλως επειδη οι αλλοι ηταν παντελως αχρηστοι, ε βγηκε και αρκετες φορες μπροστα εχοντας την κατοχη) τοτε εχετε ξεχασει τι ηταν το ποδοσφαιρο και τι ηταν η Ρεαλ Μ. Λυπαμαι. Λυπαμαι που σας εχει συνεπαρει ο (αμυντικος) υπνος που προσφερουν πλεον πολλες απο τις ομαδες και τον εχετε υιοθετησει ως κανονικο ποδοσφαιρο. Ευτυχως ακομα η Μπαρτσελονα δεν εχει χτυπηθει απο αυτο τον ιο αλλιως θα αναγκαζομουν να μην την βλεπω καν, και ευτυχως μαλλον δεν θα χτυπηθει γιατι ειναι μια απο τις λιγες ομαδες που εχουν μια σταθερη φιλοσοφια παιχνιδιου, ευτυχως επιθετικη. Και η Ρεαλ Μ. ειχε, ειδικα μεσα στο Μπερναμπεου τα ματς κατηφοριζαν αλλά αυτη η αναγκη για αποτελεσματα την οδηγησε και αυτην στο να προσεχει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την καταραμενη αμυνα βαζοντας ενα τσουρμο παικτες πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οταν ελεγα εγω οτι ησαστε για τα πανυγυρια ( ακομα και μετα το 3-0 επι της Βολσφμπουργκ ) μερικοι μου ειπατε που το βλεπεις. Τωρα ελπιζω να το ειδατε και εσεις .. 3-0 απο το 60' μια σοβαρη ομαδα επρεπε να παρει το ματς σημερα απεναντι στη Σιτι .. Ολες οι καλες ομαδες ηταν στο αλλο γκρουπ που εφτασε τελικο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παμε για το 11ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κρίμα για Bayern, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και σχεδόν όλες όσες αποκλειστηκαν ακόμα και στους ομίλους. Πανθρακικος - Πλατανιας το χθεσινό αλλά και του 1ου γύρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Λογικό γιατί την εμφάνιση που έκαναν χθες οι Bale, Modric, Carvajal τη βλέπουμε σε κάθε ματς της Superleague. Αλλά και πάλι αμυντικά έπαιξαν οι παραπάνω, επιθετικά λίγα πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σε 2 ματς, καμία απο τις 2 δεν δικαιολογησε ότι αξίζει να βρίσκεται στους 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και ποιος θα έπρεπε να πάρει τη θέση τους; Η PSG, η Chelsea, ο Ολυμπιακός; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Η ιστορία έγραψε. Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία. Δεν πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι σούπα, πάντως. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παντως εχει πλακα εδω μεσα. Οποιαδηποτε ομαδα παιζει διαφορετικο ποδοσφαιρο απο την Μπαρτσελονα, βαφτιζεται καταρα, καταστροφη και ολα τα λοιπα ομορφα. Αμα επαιζε την ιδια μπαλα η Μπαρτσελονα, απο τους ιδιους θα ακουμε "ποδοσφαιρο αντεπιθεσεων", "τακτικη", "συστημα", "συγχρονο ποδοσφαιρο" κλπ κλπ. Παιζεις με μικρη ομαδα. "Ειστε τυχεροι και ευνοηθηκατε". Παιζεις με μεγαλυτερη ομαδα. "Οι αλλοι ειναι εντελως αμπαλοι και εσεις ευνοηθηκατε". Παιζεις με μεγαλη ομαδα " Οι αλλοι ειναι εντελως αμπαλοι κι εσεις ειστε τυχεροι και ευνοηθηκατε". Τα εχουμε ξαναπει, το να μειωνεις την επιτυχια του αντιπαλου ειναι 1ης ταξεως τακτικη προκειμενου εσυ να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου. Ειδικα αμα εκανες ονειρα και εφαγες απανωτα σφαλιαριδια, λογικο ειναι, κατι πρεπει να βγεις να πεις. --- Για τον τελικο, παροτι μας εχουν δυσκολεψει οσο κανενας αλλος φετος, θα δωσω ενα ελαφρυ προβαδισμα στην Ρεαλ. Ελπιζω να μπει κανα γκολ μεχρι το 20-30 να δουμε μπαλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καθε ομαδα εχει το δικο της στυλ εμενα μου αρεσε πολυ και η ρεαλ με αντσελοτι και η μπαγερν με χαικενς η ρεαλ επαιζε πολυ καλα το παιχνιδι των αντεπιθεσεων η μππαγερν τα επαιζε ολα ομορφες ομαδες στο ματι και οι 2 για μπαρτσα τι να πω.τα τελευταια χρονια πολλες καλες ομαδες που επαιξαν μπαλλαρα τωρα κατι ιντερ κατι τσελσι και λοιπες που επαιζαν καταστροφη αντι για ποδοσφαιρο πραγματικα σιχαματα και δεν αξιζαν να το παρουν θελω να βλεπω μπαλλα και να ειμαι γεματος απο ποδοσφαιρο μετα το ματς και ας χασει και η ομαδα μου οκ δε λεω μερικες ομαδες δεν εχουν μεγαλες δυνατοτητες και παιζουν το λεγομενο ταμπουρι και περνουν κουπες και μπραβο τους γιατι παιζουν στο 100% συμφωνα με τα πλεονεκτηματα τους εμενα προσωπικα δε μου αρεσει αυτο το στυλ η ατλετικο ειναι σε μια μεση κατηγορια γιατι ενω παιζει τρομακτικη αμυνα εχει μπαλαδορους παικτες και αν χρειαστει θα επιτεθει θα δεις και συνδυασμους και ωραια γκολ και βασικα μεχρι και η αμυνα που παιζει ειναι ομορφη στο ματι δεν ειναι και οι 11 μεσα στην περιοχη κινουνται ολοι μαζι σωστα και πιεζουν ψηλα παρα πολυ δυσκολευοντας τον αντιπαλο και δεν εχω δει να εχουν και πολυ τυχη μεχρι τωρα οπως ομαδες αντιστοιχες. καθαρη ικανοτητα δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 η ατλετικο ειναι σε μια μεση κατηγορια γιατι ενω παιζει τρομακτικη αμυνα εχει μπαλαδορους παικτες και αν χρειαστει θα επιτεθει θα δεις και συνδυασμους και ωραια γκολ και βασικα μεχρι και η αμυνα που παιζει ειναι ομορφη στο ματι δεν ειναι και οι 11 μεσα στην περιοχη κινουνται ολοι μαζι σωστα και πιεζουν ψηλα παρα πολυ δυσκολευοντας τον αντιπαλο και δεν εχω δει να εχουν και πολυ τυχη μεχρι τωρα οπως ομαδες αντιστοιχες. καθαρη ικανοτητα δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος Εχεις πολυ δικιο και συμφωνω μαζι σου παρα πολυ στην αναλυση σου για Ατλετικο. Το λεω κι εγω αυτο, αλλα τωρα ειναι της μοδας η λεξη πουλμαν. Αν παιζεις σωστη αμυνα, και επιθεση μονο οταν χρειαζεται να παρεις αυτο που θες, εισαι δακτυλοδεικτουμενος και εγκληματιας. Για την Ιντερ δε θα συμφωνησω πολυ παντως. Αυτο το εκανε μονο σε ενα ματς αν θυμασαι, στον επαναληπτικο με μπαρτσελονα, οπου θυμιζω ειχε μεινει απο πολυ νωρις με 10 με το θεατρο του Μπουσκετς που μετα εκανε ματακια.. Δε νομιζω οτι σε αλλα ματς επαιξε ταμπουρι, και 3 ειχε ριξει στο πρωτο ματς, και σχετικα ανετα νικησε τη Μπαγερν. Δε λεω οτι επαιξε επιθετικα φυσικα, αλλα εχει μεινει μια εντυπωση απο 1 ματς πολυ ειδικων συνθηκων, το οποιο δε νομιζω οτι χαρακτηριζει εκεινη την πολυ καλη ομαδα (και ειμαι και Μιλαν να φανταστεις). Για την Τσελσι θα συμφωνησω, ειχε παιξει οριτζιναλ ταμπουρι παραδοσιακο. Και παλι ομως ημουν υπερ της. Προβλημα των αλλων ειναι να το ανοιξουν και αν μπορουν ακομα να το ξεφτυλισουν. Την αντιμετωπιση των φιλαθλων "αααα αυτοι παιζουν αμυνααα, δε παιζωωωω, ειναι κακοιιιι" δε τη δεχομαι. Κυριως γιατι οσοι το λενε αυτο μιλανε παντα με αλαζονεια και την επαρση του ανωτερου. Αλλα πρεπει ο ανωτερος λοιπον να το δειξει και στο γηπεδο, να το κερδισει. Οχι να κλαιγεται οταν δε μπορει (και αρα να τον βρασω) ή να το κλεβει επειδη "δε το χρειαζομαστε, ετσι κι αλλιως ειμαστε καλυτεροι".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καθε ομαδα εχει το δικο της στυλ εμενα μου αρεσε πολυ και η ρεαλ με αντσελοτι και η μπαγερν με χαικενς η ρεαλ επαιζε πολυ καλα το παιχνιδι των αντεπιθεσεων η μππαγερν τα επαιζε ολα ομορφες ομαδες στο ματι και οι 2 για μπαρτσα τι να πω.τα τελευταια χρονια πολλες καλες ομαδες που επαιξαν μπαλλαρα τωρα κατι ιντερ κατι τσελσι και λοιπες που επαιζαν καταστροφη αντι για ποδοσφαιρο πραγματικα σιχαματα και δεν αξιζαν να το παρουν θελω να βλεπω μπαλλα και να ειμαι γεματος απο ποδοσφαιρο μετα το ματς και ας χασει και η ομαδα μου οκ δε λεω μερικες ομαδες δεν εχουν μεγαλες δυνατοτητες και παιζουν το λεγομενο ταμπουρι και περνουν κουπες και μπραβο τους γιατι παιζουν στο 100% συμφωνα με τα πλεονεκτηματα τους εμενα προσωπικα δε μου αρεσει αυτο το στυλ η ατλετικο ειναι σε μια μεση κατηγορια γιατι ενω παιζει τρομακτικη αμυνα εχει μπαλαδορους παικτες και αν χρειαστει θα επιτεθει θα δεις και συνδυασμους και ωραια γκολ και βασικα μεχρι και η αμυνα που παιζει ειναι ομορφη στο ματι δεν ειναι και οι 11 μεσα στην περιοχη κινουνται ολοι μαζι σωστα και πιεζουν ψηλα παρα πολυ δυσκολευοντας τον αντιπαλο και δεν εχω δει να εχουν και πολυ τυχη μεχρι τωρα οπως ομαδες αντιστοιχες. καθαρη ικανοτητα δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος Γινεσαι αντιληπτος. Οσον αφορα το μπολνταρισμενο, απλα πες μου ποσοι πιστευεις οτι εχουν παρομοια αποψη και ποσοι πιστευουν οτι η Ατλετικο παιζει κατενατσιο? Θα σου απαντησω εγω, το 80% θα σου πουν το 2ο. Οπως ειχαν πει και για την Ρεαλ επι Αντσελοτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα