Προς το περιεχόμενο

Real Madrid C.F. η βασίλισσα....

Freestyler83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μπουν αλλα 300 γκολ που έχει βάλει η μπαρτσελονα ή η Ρεαλ η οποιαδήποτε ομάδα...Τεσπα ανούσια συζήτηση δεν συνεχίζω...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι ανούσια γιατί ποτέ δεν καταλαβαίνεις τον οποίον προσπάθει να κάνει κουβέντα μαζί σου... Άντε καλή τύχη στην κλήρωση τώρα :-)

Για να καταλάβεις πόσο εντελώς άκυρος είσαι... Αυτην την στιγμή συζητάμε για το τι έπρεπε να κάνουν οι παίκτες της Βολφσμπουργκ για να αποφύγουν να δεχτούν τα γκολ που έβαλε η Ρεαλ. Και σύμφωνα με την εκπληκτική λογική σου επειδή η Βολφσμπουργκ μπορούσε να τα αποφύγει, τα γκολ είναι άκυρα και τελείως τυχερα η οτι αλλο πιστεύεις εσυ... Εγώ σου λεω ότι αυτο που λες δεν έχει λογική γιατί με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να μην έμπαιναν η είναι τυχερά αλλά τόσα γκολ απο οποιαδήποτε ομάδα και τζαμπα θα ανοίξουμε ολόκληρο θέμα. Και στο τέλος μου πετας και ενα "δεν μπορεί να κάνει συζήτηση κάποιος μαζι σου". Μιλάμε για τρελά πράγματα τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβεις πόσο εντελώς άκυρος είσαι... Αυτην την στιγμή συζητάμε για το τι έπρεπε να κάνουν οι παίκτες της Βολφσμπουργκ για να αποφύγουν να δεχτούν τα γκολ που έβαλε η Ρεαλ. Και σύμφωνα με την εκπληκτική λογική σου επειδή η Βολφσμπουργκ μπορούσε να τα αποφύγει, τα γκολ είναι άκυρα και τελείως τυχερα η οτι αλλο πιστεύεις εσυ... Εγώ σου λεω ότι αυτο που λες δεν έχει λογική γιατί με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να μην έμπαιναν η είναι τυχερά αλλά τόσα γκολ απο οποιαδήποτε ομάδα και τζαμπα θα ανοίξουμε ολόκληρο θέμα. Και στο τέλος μου πετας και ενα "δεν μπορεί να κάνει συζήτηση κάποιος μαζι σου". Μιλάμε για τρελά πράγματα τώρα...

Αγαπητε Raikkonen, η προσπαθεια υποβαθμισης της επιτυχιας του αντιπαλου ειναι συνηθισμενη τακτικη. Ξερεις, σε κανει να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου. Το ειδαμε και προσφατα στο παιχνιδι του Καμπ νου οποτε στο αλλο thread διαβαζαμε σελιδες οπου οι παιχτες της Μπαρτσελονα βαριοντουσαν, ηταν αδιαφοροι, δεν ηταν προσηλωμενοι, δεν ειχαν φαει καλα, ηταν πολυ δυνατος ο καφες και τους ειχε κοψει λιγο και αλλα πολλα ομορφα.

Το να παιξει η Ρεαλ καλα ας πουμε ή καλυτερα απο τον αντιπαλο δεν υπαρχει ως σεναριο. Ή θα ευνοηθει ή θα ειναι τυχερη ή ο αντιπαλος θα ειναι για Β' ΕΠΣΑΝΑ. 4ο σεναριο δεν υπαρχει. 

Επεξ/σία από linkin
  • Like 1

Είναι ανούσια γιατί ποτέ δεν καταλαβαίνεις τον οποίον προσπάθει να κάνει κουβέντα μαζί σου... Άντε καλή τύχη στην κλήρωση τώρα :-)

o φιλος ραικονεν προσπαθουσε πριν κατι μερες να μου εξηγησει οτι οι μεγαλες ομαδες  δεν εχουν προβλημα απο κουραση και οτι το ροτασιον ειναι δικαιολογιες 

τι ψαχνεις να βρεις απο κει και περα

εδω οι δικοι μας εχουν πεθανει και το νουμερο ενα προβλημα της κακης αποδοσης μας τελευταια ειναι η κουραση και ειναι εμφανεστατο αλλα κατα τα αλλα οι ευκολες κληρωσεις δεν παιζουν ρολο ουτε η κουραση

αντικειμενικα η μπαρτσα που ειναι καλυτερη ομαδα παιζει αν θα περασει σε λιγο και η ρεαλ που ειναι εμφανως χειροτερη φετος και απλα εχει εκλαμψεις σε παιχνιδια περασε ηδη ημιτελικα

αμα καταφερεις να βγαλεις ακρη με ατομο που τα λεει αυτα και μαλιστα μας βαφτιζει και τρολλ μετα ελα πες το μου

Ποτε δεν ειπα οτι οι μεγαλες ομαδες δεν εχουν τετοια θεματα. Φυσικα και σε καποιο σημειο της σεζον θα αρχισουν να κανουν κοιλια , αλλοι ποιο μπροστα και αλλοι σε κρισιμα περιοδο οπως η μπαρτσα τωρα. Ιδιαιτερα αν μιλαμε για ομαδες επιπεδου Ρεαλ και Μπαρτσελονα. Η καταλαβες λαθος η εγω ειπα χαζομαρα.

Το οτι η Ρεαλ εφτασε λιγο-πολυ με εκλαμψεις στα ημιτελικα συμφωνω απολυτα και το γνωριζουμε πολυ καλα εδω, για αυτο απο την αρχη ειχα πει ( οχι μονο εγω) οτι φετος δεν ειμαστε καλοι και θα δυσκολευτουμε και με Ρομα και με τους γερμανους ( οπως και εγινε φυσικα). 

Φανταστείτε τι έχουμε να διαβάσουμε εδω ετσι και κληρωθουμε με City. Για Ατλετικο και Μπαγερν δεν το συζητώ, θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι...

κανενα παρδαλο κατσικι δε θα γελασει

οταν εισαι ημιτελικα ολα μπορουν να συμβουν

αυτη τι στιγμη ολοι ακομα και η σιτυ εχουν 25% πιθανοτητες

Κατά βάθος, η κλήρωση είναι κακή. Είναι και μεγάλο μακρύ το όνομα του αντιπάλου, έχει και αρνητική παράδοση η Ρεάλ με ομάδες που φοράνε γαλάζια... άτυχη, μια ζωή άτυχη ρε παιδί μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...