alexis333 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε εγώ το είδα γιατί ήμουν συναυλία. Χάσαμε ευκαιρίες διαβάζω.Θα το κατεβάσω να το δω. Δε το περιμενα το αποτελεσμα αλλα για καποιο περιεργο ( μη πω αγνωστο )λογο χαρηκα .... Δε ξερω γιατι ομως ..
Cygnus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις είδα στιγμιότυπα. Τι σκατά χάνεις ρε Higuain στο 94' ;;;
flik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Να μη σχολιάσω καλύτερα; Και την πρώτη ευκαρία δεν έπρεπε να χάσει, αλλά να χάνεις τέτοιο τετ α τετ; Και δεν είναι και το μόνο που έχασε φέτος... Πέρυσι και φέτος, απο γκολ οτυ Higuain, μόνο σε 1-2 αγώνες θυμάμαι να έχουμε πάρει βαθμούς. Ενώ απο τέτοιες χαμένες ευκαιρίες δικές του έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς. Με θυμώνει πολλές φορές αυτός ο παίχτης.
barcelonistas!! Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 παντα ο Ιγκουαιν ηταν ασταθης παιχτης χωρις καποια συγκεκριμενη αποδοση....Επισης αλλος ενας που δεν βλεποταν σε αυτο το ματς ηταν ο Ροναλντο!!!
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ελπιζω να μη γκελαρουμε κ εμεις σαν τους αλλους αντε να δουμε
flik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Έφυγε και ο φόβος της γκέλας... Ήδη καθάρισε το ματς απέναντι σε μια ομάδα που ευτυχώς για μας δεν πρόλαβε να μας αγχώσει.
Cygnus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ποιος φόβος γκέλας ρε παιδιά; Φέτος η Depor έχει τραγική ομάδα και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα. Τόσο χάλια ομάδα έχω πολύ καιρό να δω.
flik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι όντως, και πέρυσι 6άρα, αλλά αν έπαιζε τελείως όλοι πίσω και χάναμε μερικές ευκαιρίες όπως συνηθίζουμε τελευταία, θα φοβόμουν... Ακόμα δεν έχουμε περάσει με καλό βαθμό κανένα τεστ, καθώς οι καλές εμφανίσεις ήταν με τον Άξιαξ και με την Κορούνια, ομάδες με χάλια άμυνα.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αυτο ακριβώς συζητούσα προ ολίγου με φίλο μου οπαδό της Ρεάλ. Δηλαδή το οτι δεν έχετε δώσει μέχρι στιγμής κανένα δυνατό τεστ. Οπότε θα συνιστούσα υπομονή και για Ρεάλ (αλλά και για Μπάρτσα), γιατί μέχρι τον Μάη έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αυτο ακριβώς συζητούσα προ ολίγου με φίλο μου οπαδό της Ρεάλ. Δηλαδή το οτι δεν έχετε δώσει μέχρι στιγμής κανένα δυνατό τεστ. Οπότε θα συνιστούσα υπομονή και για Ρεάλ (αλλά και για Μπάρτσα), γιατί μέχρι τον Μάη έχουμε να δούμε πολλά ακόμα... αφου μονο μεταξυ σας ειναι τα δυνατα :lol:
Tilemaxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Έ οχι δα. Με την Μίλαν του Ροναλντίνιο, του Ρομπίνιο και του Ιμπραίμοβιτς δεν είναι;
VAssassin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 αφου μονο μεταξυ σας ειναι τα δυνατα :lol: Ναι, για αυτό και οι δύο έχουν ήδη χάσει 4 και 5 βαθμούς με μικρές ομάδες ενώ κάποια άλλη ομάδα σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα έκανε χαβαλέ σε όλα τα ματς εκτός απ' αυτό με τη δεύτερη δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα