Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... μιλανε για διαιτησία σε ενα ματς με σκορ 0-4, απλα προσφέρετε άφθονο γέλιο...

Άσε ρε Κίμι που προσφέρουν γέλιο.

Έχει χαρίσει 2 κίτρινες στον τρικαράγκιοζα Ράμος μέσα σε 35 λεπτά, κάρτα Μπέιλ με πάτημα στον αντίπαλο, αγκωνια Κ.Ρονάλντο στο κεφάλι του Άλβες, πέναλτι μπροστά στα μάτια του, και άλλες κλωτσιες σε φάσεις από Βαράν, Ντανίλο. Σε βδομάδα που όλοι μιλάνε για εύνοια διαιτησίας στη Ρεάλ, περιμένεις ρεφ να μη χαρίζει κάστανο.

Ότι ένα ματς ξεφεύγει στο σκορ, δεν δικαιολογεί τίποτα απ'τα παραπάνω.

Ούτως ή άλλως ματς για πάνω από 6 τεμάχια ήταν. Τεσπα.

...Αλλά δεν δικαιούται μια μεγάλη ομάδα να παίζει τόσο βρώμικα...

Να'ταν πρώτη φορά.

• Like 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε ρε Κίμι που προσφέρουν γέλιο.

Έχει χαρίσει 2 κίτρινες στον τρικαράγκιοζα Ράμος μέσα σε 35 λεπτά, κάρτα Μπέιλ με πάτημα στον αντίπαλο, αγκωνια Κ.Ρονάλντο στο κεφάλι του Άλβες, πέναλτι μπροστά στα μάτια του, και άλλες κλωτσιες σε φάσεις από Βαράν, Ντανίλο. Σε βδομάδα που όλοι μιλάνε για εύνοια διαιτησίας στη Ρεάλ, περιμένεις ρεφ να μη χαρίζει κάστανο.

Ότι ένα ματς ξεφεύγει στο σκορ, δεν δικαιολογεί τίποτα απ'τα παραπάνω.

Και 0-8 να εληγε, καθε αλλο γεγονος δεν παυει να ισχυει. Αυτονοητα πραγματα.

Το οτι ο διαιτητης χαρισε με το κιλο καρτες στους παικτες της Ρεαλ Μ. που παιζανε σχεδον απο την αρχη βρωμικα ή σκληρα ειναι ενα γεγονος που δεν σβηνει οποιο και να ηταν το σκορ.

Αυτο βεβαια οι κακομαθημενοι φιλαθλοι της Ρεαλ Μ. δεν το καταλαβαινουν διοτι ειναι (καλο)μαθημενοι σε τετοιες ευνοιες οπου τους χαριζονται καρτες με το κιλο. Η φαση του Ροναλντο πχ που εδωσε αγκωνια στον Αλβες και πηρε ο Αλβες καρτα ηταν αστεια και σε συνδιασμο με τις αλλες καρτες που χαριστηκαν εγω αν ημουν Μπαρτσελονα θα εβγαζα ανακοινωση για σκανδαλωδη διαιτητικη ευνοια της Ρεαλ Μ.

Δημοσ.

Σιγά μη στείλουν και επιστολή διαμαρτυρία στο βασιλιά Φίλιππο. Το έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ρεάλ είναι κράτος, το γνωρίζουμε όλοι, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται γραφικοί (όπως μερικοί άλλοι στη χώρα μας, ονόματα δε λέμε). Άλλωστε, τα καταφέρνουν μια χαρά και έτσι.

Δημοσ.

Το γεγονός οτι η Ρεαλ είναι "κρατος" οπως είπε ο kirileman εχοντας κατακτήσει τους μισούς και λιγότερο τίτλους σε σχέση με την μπαρτσελονα ( και ιδιαίτερα πρωτάθληματα) τα τελευταια 10 χρονια, πραγματικά με ξεπερνάει... Απλησιαστη η "λογικη" σας...

Δημοσ.

Το γεγονός οτι η Ρεαλ είναι "κρατος" οπως είπε ο kirileman εχοντας κατακτήσει τους μισούς και λιγότερο τίτλους σε σχέση με την μπαρτσελονα ( και ιδιαίτερα πρωτάθληματα) τα τελευταια 10 χρονια, πραγματικά με ξεπερνάει... Απλησιαστη η "λογικη" σας...

Αυτονοητα πραγματα αλλά θελουν εξηγηση για εσενα.

Η Μπαρτσελονα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερη και παρολες τις διαιτητικες ευνοιες της Ρεαλ Μ. δεν ειχε σοβαρη αλλοιωση(στον εναν τιτλο της Ρεαλ Μ. επι Μουρινιο ειχε!) ο αριθμος των τιτλων.

Αλλά πχ το οτι η Μπαρτσελονα κερδιζε πχ ενα πρωταθλημα δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το οτι χαριζονταν στις προπονησεις για νιντζα του Πεπε εν μεσω αγωνα, κιτρινες και κοκκινες καρτες με το κιλο.

Αυτονοητα πραγματα.

Δημοσ.

Δεν θα μπω καν στη διαδικασία αντιπαραθεσης μαζι σου. Ειναι γνωστόν οτι ζεις σε ενα παραμυθένιο κόσμο ( ποδοσφαιρικα παντα) οπου η μπαρτσελονα κατακτά τρεμπλ ενάντια στο σύστημα, στον βασιλια, στην ευρωπαϊκή ενωση, στην cia η οπου στον κορακα εχετε μεσα στο μυαλό σας...

Υ.Γ: Οποίος moderator η admin το διαβάζει αυτο, ενα κουμπακι block η εστω ignore θα ηταν πολυ ωραια προσθήκη στο φορουμ...

Δημοσ.

Συζήτηση κάνουμε μωρέ. Άραξε. Δεν λέει κάτι παράλογο ο άνθιρωπος.

Μιλάνε οι τίτλοι και στο CL, τι να λέμε.

Ο κορμος της Μπάρτσα άλλωστε άλλαξε όλη την ποδοσφαιρική ιστορία και της Ισπανίας, της "λούζερ" κάποτε Ισπανίας.

Δεν παίζει να σταματήσεις με διαιτησία τέτοιους παίχτες. Και πάλι είναι εξοργιστικό να πέφτει τέτοιο ξύλο και ο ρεφ να καλύπτει. Νταξ.

Και για να τα λέμε όλα, στη Ρεαλ τουλάχιστον τήρησαν αυτο που είπαν πριν το ματς, πως θα "σεβαστούν" τον Μέσσι, λόγω τραυματισμού.

Δημοσ.

Εγω ποτέ δεν ειπα οτι δεν ευνοούν την Ρεαλ... Είναι φυσικό ενας διαιτητής οταν παίζει με μια ομαδα τέτοιου μεγέθους να κομπλαρει και να την παιζει υπερ. Το ιδιο γινεται σε ολες της μεγάλες ομάδες των σοβαρων πρωταθληματων. Οχι όμως στον βαθμό που νομίζετε εσείς. Δεν είναι δυνατον να μου λεει κάποιος οτι η ομαδα του σφαζεται σε καθε γ@μημ@νο αγώνα αλλα αυτό δεν αλλοιωνει την προσπάθεια της και κατακτα τον ενα τιτλο μετα τον άλλο ... Δεν υπάρχει λογική σε αυτο το πράγμα, ειναι ηληθιο να το πω αλλιώς...

Δημοσ.

Δεν είναι δυνατον να μου λεει κάποιος οτι η ομαδα του σφαζεται σε καθε γ@μημ@νο αγώνα αλλα αυτό δεν αλλοιωνει την προσπάθεια της και κατακτα τον ενα τιτλο μετα τον άλλο ... Δεν υπάρχει λογική σε αυτο το πράγμα, ειναι ηληθιο να το πω αλλιώς...

Ναι βεβαια εγω δεν ειπα οτι αδικειται η Μπαρτσελονα σε καθε αγωνα.

Καμια σχεση με αυτα που ειπα βασικα.

Αν δεν ξερεις να διαβαζεις Ελληνικα, τοτε δεν σε φταιω εγω....

Δημοσ.

Εγω ποτέ δεν ειπα οτι δεν ευνοούν την Ρεαλ... Είναι φυσικό ενας διαιτητής οταν παίζει με μια ομαδα τέτοιου μεγέθους να κομπλαρει και να την παιζει υπερ.

Τα ίδια λέω και εγώ για τον Ολυμπιακό. Κομπλάρουν οι διαιτητές όταν βλέπουν τους παιχταράδες μας, δεν είναι ότι ο εκάστοτε πρόεδρός μας λύνει και δένει εκτός γηπέδων.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται σχολιασμο το παιχνιδι, απο το καλοκαιρι τα γραφουμε για τον μεταγραφικο "σχεδιασμο" της ομαδας. Συγχαρητηρια στην Μπαρτσελονα, επαιξε μπαλαρα και το αξιζε.

Δημοσ.

Τα ίδια λέω και εγώ για τον Ολυμπιακό. Κομπλάρουν οι διαιτητές όταν βλέπουν τους παιχταράδες μας, δεν είναι ότι ο εκάστοτε πρόεδρός μας λύνει και δένει εκτός γηπέδων.

lol :D

Δημοσ.

20.30 θα μιλήσει ο Florentino. Να δούμε τι έχει να μας πει.

σε παρακαλουμε φλωρεντινο

στηριξε ραφα

:P  :P  :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...