flik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ο Αρμπελόα αν ήταν αριστερός θα έπαιζε σίγουρα στη θέση του Μαρσέλο, που μου δίνει την εντύπωση πως δεν μαρκάρει καλά. Ο Σέρχιο Ράμος είναι πολύ καλός, απλά δε ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Ο Αλμπιόλ θα μπορεί να παίξει το Σάββατο αντί του Πέπε ή θα έρθει ο Ράμος και θα παίξει δεξιά ο Αρμπελόα; Ο Lass τα πήγε χάλια. Κρίμα. Αλόνσο ο καλύτερος, εντάξει. Προς το παρόν μόνο η εμφάνιση απέναντι στον Άγιαξ ήταν καλή. Μάλλον λόγω άμυνας του Άγιαξ. Θα διορθωθεί η ομάδα χαλαρά. Ας μπει μια φορά βασικός ο Μπενζεμά να δούμε. Ο Higuain βρίσκεται πάντα σε καλή θέση αλλά χάνει πολλές ευκαιρίες ρε παιδιά. Για την ακρίβεια αυτό είναι και θέμα φόρμας, δεν ξεκίνησε πολύ καλά φέτος. Αλλά η τοποθετήσεις του είναι άριστες. Ο Benzema είναι το αντίθετο. Αυτή είναι η διαφορά, και η ντρίμπλα και γενικά η τεχνική που έχει καλύτερη ο Μπενζεμά. Ο Μουρίνιο ξέρει καλύτερα. Ευτυχώς βάλαμε 3 γκολ σήμερα και δεν υπάρχει μουρμούρα, αν μέναμε με το 1-0 πάλι... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2010 από flik
Cygnus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω να παίξει Albiol το Σάββατο. Ξεκίνησε προπονήσεις πρις λίγες μέρες. Λογικά θα πάει Ramos δίπλα στον Carvalho και δεξιά Arbeloa ή Lassana. Επίσης νομίζω ότι θα δούμε Benzema βασικό. Τα συχνά ματς θέλουν και ξεκούραση παιχτών. Καλημέρα!
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα Μακαρι να δουμε βασικο τον Γαλλο Κι επισης να γινει κατι με το χορταρι πως ειναι ετσι Sent from my iPhone using Insomnia.app
speedy23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Κλασσικη ομαδα Μουρινιο οταν ειναι στις αρχες της.Ετσι εκανε με την Τσελσι και Ιντερ.Με το ζορι καπως να παρουμε τ'αποτελεσματα και με απαιτουμενη δοση τυχης(βλ.Σοσιεδαδ).Οχι οτι παιζει μπαλαρα μετα αλλα σιγουρα στρωνουν οι ομαδες τους οσο περναει ο καιρος.
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Η επιθυμία σου διαταγή Μαργαρίτα ετσι το φοβο μου να χουν Καιρος ηταν
Cygnus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ρε αρρώστια Jose διόρθωσε το έγκλημα.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και Σνάιντερ, και Οζίλ, και Κακά; Λίγο απίθανο να επιστρέψει στη Ρεάλ.
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 κι ο ιδιος το δηλωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει
nikos21aek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Kaka θα πάει στην Τσέλσι. Sent from my Samsung Galaxy S
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 inside info? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;
flik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Τι έγινε σήμερα ρε παιδιά; Άλλες φορές κατέβαζα και έβλεπα τον αγώνα, αλλά σήμερα έμαθα το αποτέλεσμα και ξενέρωσα πολύ.
Cygnus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε εγώ το είδα γιατί ήμουν συναυλία. Χάσαμε ευκαιρίες διαβάζω. Θα το κατεβάσω να το δω.
margaritagr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγω ξενερωσα, ασχημο αποτελεσμα που δε περιμενα..
flik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε εγώ το είδα γιατί ήμουν συναυλία. Χάσαμε ευκαιρίες διαβάζω.Θα το κατεβάσω να το δω. Μάντεψε, Higuain τετ α τετ στο τέλος διάβασα, και έκανε λέει το κάτι παραπάνω. Κρίμα, ήθελα να κρατήσουμε τη πρώτη θέση για λόγους ψυχολογικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα