Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα στο gazzetta ότι μπορεί η Ρεαλ να δώσει Ίσκο(και για Μπάρτσα ακούγεται) ώστε να πάρει Pogba. Γνώμες? To link του άρθρου(λέμε τώρα):  http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/article/731172/na-mpei-politirio-ston-isko-i-ohi

O Pogba ειναι χαφαρα και τον θελω στην ομαδα ωστοσο δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να δωθει ο Ισκο. Ειναι σε πολυ καλη ηλικια, με πολλες παραστασεις, μπορει να παιξει σε αρκετες θεσεις απο την μεση και μπροστα, εχει δειξει οτι εχει ορεξη να δουλεψει σκληρα, μαρκαει, κυνηγαει τις φασεις, βαζει το κεφαλι κατω και δεν λεει τιποτα οταν τρωει παγκο..... Εγω δεν τον εδινα.

Zidane δεν ειναι αλλα νομιζω πως η ομαδα χρειαζεται παιχτες που βρεξει χιονισει θα δωσουν το 100%, σε αντιθεση με κατι αλλους που καμια φορα ....ψιλοβαριουνται. Οταν ειχε πρωτοερθει δεν τον πολυπιστευα για να ειμαι ειλικρινης αλλα εχει βελτιωθει απιστευτα τωρα τελευταια. + Ειναι και Ισπανος.

Επεξ/σία από linkin
  • Like 3
Δημοσ.

Κάλχα εσύ;

Xaxaxa, οχι απλως ειχα διαβασει οτι ειναι τραυματιας και ενδεχεται να μην αγωνιστει!

Δημοσ.

Ε άμα δούμε και τις προσπάθειες του Chicharito πάλι δεν με ενοχλεί τόσο του Benzema. Δίνει ενέργεια στην επίθεση που δεν τη δίνει ο Benzema που τον τελευτελευταίο καιρό είναι τόσο αργός σε όλα.

Μολις διάβασα ότι ο Μοντριτς μπορεί να απουσιάσει μόνο 3 εβδομάδες. Τι να πω. Απλα άλλη ομάδα η Ρεαλ χωρίς αυτόν.

• Like 1
Δημοσ.

Με τετοιες απουσιες που θα εχουμε αυριο, θα ελεγα οτι η προκριση ειναι 40-60 για την Ατλετικο... Αν παιζαμε πληρεις θα ελεγα 70-30 για μας... Τεσπα οπως και να εχει πρεπει να μπουν με δυναμη στο παιχνιδι... Πρεπει να σκοραρουμε στο 1ο ημιχρονο παση θυσια. Δυο γκολ θα ηταν αρκετα για πρωτο ημιχρονο ( πολυ ευκολα τα λεω ε??) για να εχουμε πλεονεκτημα. Μετα θα πρεπει να επικεντρωθουμε στην αμυνα γιατι θα λυσαξουν οι της ατλετικο και να χτυπαμε στην αντεπιθεση. Οτι καναμε περυσι και διαλυσαμε την μπαγερν ουσιαστικα...

Δημοσ.

Δε ξέρω και αν θα βάλει Illara/Lucas ή Jese αύριο. Αυτός θα είναι ο αδύναμος κρίκος δεν φοβάμαι ούτε Chicharito και φυσικά τον James και τον Isco τους θέλω ούτως ή άλλως βασικούς.Δλδ ο τραυματισμός Bale αν ήταν μόνο αυτός θα έλεγα καλύτερα θα ήταν,πιο καλά λειτουργεί η ομάδα χωρίς αυτόν.

Δημοσ.

Εγω παντως απορω με την κλαψα περι σοβαρων απουσιων. Δηλαδη η μιση Ρεαλ Μ. ειναι ο Μοντριτς και ο Μπειλ?

Η Ρεαλ Μ. εχει σπαταλησει ατελειωτα ποσά για να αγοραζει τα τροπαια, ειναι η πιο ακριβη ομαδα στον κοσμο και με διαφορά, κανει εδω και παρα πολλα χρονια το μεγαλυτερο παιδομαζωμα(Γκαλακτικος 1, Γκαλακτικος 2, κλπ) τοπ παικτων που κυκλοφορουν στην αγορα και 2 τραυματισμοι βασικων παικτων αποτελουν τοσο μεγαλη απωλεια?

Φυσικα και ειναι απωλεια αλλά για μια τετοια ομαδα θα περιμενε κανείς λιγοτερη "κλαψα". Η Μπαγερν, που επιθετικα ο Ρομπεν ηταν το 40%, επαιζε χωρις Ρομπεν, Ριμπερι, Αλαμπα, Σβαινσταιγκερ, και εριξε 6αρα στην Πορτο.

3-0 η Ρεαλ Μ. θα νικησει, επειδη ετσι γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις με τραυματισμους και τοσο "θορυβο" περι αυτων. Παιζουν οι υπολοιποι καλυτερα.

Δημοσ.

Παντως θα ηταν τελειος αντικαταστατης του Ινιεστα, αμα δεν το θελετε εσεις  :devil:

Αμα σου χαριζαν τον ενα απο τους 2, ποιον θα επελεγες? Πογκμπα ή Ισκο?

Δημοσ.

Εγω παντως απορω με την κλαψα περι σοβαρων απουσιων. Δηλαδη η μιση Ρεαλ Μ. ειναι ο Μοντριτς και ο Μπειλ?

Η Ρεαλ Μ. εχει σπαταλησει ατελειωτα ποσά για να αγοραζει τα τροπαια, ειναι η πιο ακριβη ομαδα στον κοσμο και με διαφορά, κανει εδω και παρα πολλα χρονια το μεγαλυτερο παιδομαζωμα(Γκαλακτικος 1, Γκαλακτικος 2, κλπ) τοπ παικτων που κυκλοφορουν στην αγορα και 2 τραυματισμοι βασικων παικτων αποτελουν τοσο μεγαλη απωλεια?

Φυσικα και ειναι απωλεια αλλά για μια τετοια ομαδα θα περιμενε κανείς λιγοτερη "κλαψα". Η Μπαγερν, που επιθετικα ο Ρομπεν ηταν το 40%, επαιζε χωρις Ρομπεν, Ριμπερι, Αλαμπα, Σβαινσταιγκερ, και εριξε 6αρα στην Πορτο.

3-0 η Ρεαλ Μ. θα νικησει, επειδη ετσι γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις με τραυματισμους και τοσο "θορυβο" περι αυτων. Παιζουν οι υπολοιποι καλυτερα.

Marcelo, Benzema, Bale, Modric. Δεν είναι λίγοι για ένα ματς που θέλεις το 100% και θες μόνο νίκη (σχεδόν).

Αλλά απλά τονίζουμε οτι οι Benzema,Bale αντικαθίστανται. Ο Marcelo με Coentrao έτσι κι έτσι, αλλά ο Modric με Illara πολύ δύσκολο.

Αυτό για τους αναπληρωματικούς που παίζουν καλύτερα ισχύει για Isco και James, ίσως και Conetrao. Αλλά ο Illara στο καλύτερο του παιχνίδι κάνει το κέντρο της Ρεάλ να είναι μόνο στο 60% της μέτριας εμφάνισης του Modric.

Φυσικά είναι ένα παιχνίδι, στην έδρα της Ρεάλ. Κι εγώ δεν είμαι απαισιόδοξος, αν παίξει η ομάδα με αυτοπεποίθηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα σου χαριζαν τον ενα απο τους 2, ποιον θα επελεγες? Πογκμπα ή Ισκο?

Δυσκολο... Αλλα με 80+ εκατομμυρια ο Πογκμπα και με "μολις" 30 ο Ισκο, θα διαλεγα τον Ισκο!

• Like 1
Δημοσ.

Δυσκολο... Αλλα με 80+ εκατομμυρια ο Πογκμπα και με "μολις" 30 ο Ισκο, θα διαλεγα τον Ισκο!

Για 30 δεν εχει νοημα να δωθει. 30 αγοραστηκε. απο τοτε εχει κανει 100 συμμετοχες στην Ρεαλ, εχει κερδισει ενα ch.l και πολλες εμπειριες σε αυτο το επιπεδο για ποδοσφαιριστη που σημερα μπηκε στα 23 του. 45-50 τουλαχιστον.

Ας δουμε τι θα γινει με την Ατλετικο πρωτα. Εχει ενδιαφερον το αν θα παει σε σχημα με Ιγιαραμεντι ή θα δοκιμασει καποια αλχημεια στα χαφ (Πεπε, Κοεντραο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...