linkin Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 To προβλημα με τον Bale ειναι περα απο οτι δεν εχει το ευκολο γκολ και χανει πολλες ευκαιριες, δεν βοηθαει σχεδον καθολου αμυντικα. Πρεπει να βελτιωθει και στους 2 τομεις, ωστε να εχει νοημα η 3αδα μπροστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Νομίζω πως η Ατλέτικο έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκλείσει την Ρεαλ πλέον. Η Ρεάλ θα αναγκαστεί να πιέσει για γκολ στο Μπερναμπέου, δεν μπορεί να παίξει συντηρητικά γιατί όσο θα περνάει ο χρόνος, τόσο θα αυξάνεται η πίεση αν τύχει και φάει γκολ να προλάβει να το γυρίσει. Σε αυτή την περίπτωση μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην βάλει έστω ένα γκολ η Ατλέτικο στην κόντρα που θα βρει χώρους. Λίγο πολύ θα δούμε το ίδιο παιχνίδι με τον πρώτο αγώνα σε διαφορετική έδρα. Αν η Ατλέτικο δεν φάει 2, μάλλον θα περάσει. Και δεν είναι και εύκολο να βάλεις 2 μπαλάκια σε αυτή την ομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Νομίζω πως η Ατλέτικο έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκλείσει την Ρεαλ πλέον. Η Ρεάλ θα αναγκαστεί να πιέσει για γκολ στο Μπερναμπέου, δεν μπορεί να παίξει συντηρητικά γιατί όσο θα περνάει ο χρόνος, τόσο θα αυξάνεται η πίεση αν τύχει και φάει γκολ να προλάβει να το γυρίσει. Σε αυτή την περίπτωση μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην βάλει έστω ένα γκολ η Ατλέτικο στην κόντρα που θα βρει χώρους. Λίγο πολύ θα δούμε το ίδιο παιχνίδι με τον πρώτο αγώνα σε διαφορετική έδρα. Αν η Ατλέτικο δεν φάει 2, μάλλον θα περάσει. Και δεν είναι και εύκολο να βάλεις 2 μπαλάκια σε αυτή την ομάδα. Ακριβως αυτο. Πολυ σκληρη ομαδα εχει φτιαξει ο Σιμεονε. Δε της βαζεις γκολ με τπτ και σε καθε αντεπιθεση φοβασαι μη το φας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εύχομαι να μην είναι κατι σοβαρο για τον Modric... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 bb CL http://www.gazzetta.gr/football/article/730426/xana-nok-aoyt-o-montrits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ε όχι ρε γμάωτο μου ε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τράτζικ. Στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο θα λείπουν Μπέιλ, Μόντριτς και Μαρσέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μπορεί κ ο Μπενζεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αυτα ειναι... Παμε με μιση ομαδα την Τεταρτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Χωρίς να γίνω κακός, για τον Bale δεν με πολυνοιάζει. Δεν υποτιμάω την αξία του, αλλά τελευταία είναι πολύ ντεφορμέ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Χωρίς να γίνω κακός, για τον Bale δεν με πολυνοιάζει. Δεν υποτιμάω την αξία του, αλλά τελευταία είναι πολύ ντεφορμέ. Γιατί πρόσφερε όσα έπρεπε αναλόγως πάντα με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του; Πάντως προσωπικά πιστεύω πως η Ατλέτικο την Τετάρτη πρέπει να μπει στο γήπεδο με στόχο να σκοράρει.. Και όχι να κάτσει πίσω για να πάρει το Χ(ίσως την κάνει και το 0-0 για παράταση..) Ωραίο GoalGoal θα είναι για τους φίλους του στοιχήματος πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Eνταξει, του χρονου παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Βλεπω τελικο Μπαρτσα - Αθλετικο οπως παει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Κριμα τώρα που ειχαμε αρχισει να ξαναβρισκουμε τα πατηματα μας να χανουμε τον Modric... Δεν θέλω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα αυτή η χρονιά θα βγει χωρις τίτλους κατα την γνώμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Διάβασα στο gazzetta ότι μπορεί η Ρεαλ να δώσει Ίσκο(και για Μπάρτσα ακούγεται) ώστε να πάρει Pogba. Γνώμες? To link του άρθρου(λέμε τώρα): http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/article/731172/na-mpei-politirio-ston-isko-i-ohi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα