Raikkonen86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δικιο εχεις δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ακρη οποτε ας μην συνεχιστει. 1
linkin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτος ο Μπειλ μας εβγαλε τον καρκινο για αλλη μια φορα. 2
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ανταλλαγή με Ντι Μαρια το καλοκαίρι... Ετσι κιαλιως ο Φαν Χααλ τον θέλει σας τρελος...
epir21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yt8FZq0AiLg Πως μπορειτε και υποστηριζετε μια ομαδα που συνεχως παιζει με ολες τις αποφασεις υπερ της σε ολες τις διοργανωσεις δε μπορω να το καταλαβω χωρις να θελω να προκαλεσω "πολεμο" μου κανει εντυπωση το ποσο ευννοια εχει παντα αυτη η ομαδα εν ψυχρω μπουνια (δε με ενδιαφερει ποσο πολυ θεατρο η λιγο κανει ο μαντζουκιτς) παιζετε. λολ στα του ματς πιθανον να το μετανιωσει που δεν εβαλε το εκτος εδρας γκολ Δεν μπορεί οπαδός της barcelona να μιλάει για διαιτησία. Απλα δεν γίνεται. Και δεν το λεω εγω σαν οπαδός της Ρεαλ αλλα όλοι. Όσο για το τι έπρεπε να έχει γίνει με κάρτες χθές, του Ράμος δεν ήταν κάρτα (πάνω στην διεκδίκηση τον χτύπησε, αν το εκανε επίτηδες ή οχι δεν το ξέρω όπως δεν το ξερεις και εσύ) και δεν παίζει να έδινε τέτοιο πέναλτυ. Όσο για την μονομαχία με τον Carvajal είναι κόκκινη για αυτόν (αντιαθλητικό) και δεύτερη κίντρινη για Μαντζουκιτς, ο οποίο Μαντζ πραγματικά με κούρασε, απο τα 90 λεπτά αγώνα, τα 80 παραπονιόταν στον διατητή αντί να παίξει μπάλα, γιατί όταν αυτοί έπαιζαν το πιο βρώμικο παιχνίδι δεν τους χάλαγε η διαιτησία. Στα του αποτελέσματος, δύσκολα τα πράγματα στο Μπραναμπέου, όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες θα τιμωρηθέις. Ελπίζω να ξεκινήσουμε έτσι και στον επαναληπτικό αλλα με γκολ αυτή την φορά, γιατί αν φάμε πρώτοι γκολ, τελείωσε το παιχνίδι. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Aυτο το θεμα με τον Μπειλ πρεπει να σταματησει... Δεν γινεται να χανει καθε φορα τετοια γκολ... Κατανταει γελοιο μετα απο 3-4 φορες... Χθες θα μπορουσε να ειχε σκοραρει 2 γκολ αλλα τα πεταξε ολα στα σκουπιδια. Γενικα χθες πεταξαμε παρα πολλες ευκαιριες. Θα μπορουσαμε να ειχαμε ενα 0-2 στην τσεπη και αστους μετα τους αλλους να τρεχουν... Σημαντικη απουσια για το επομενο θα ειναι ο Μαρσελο... Αν ομως μπουμε δυνατα οπως στο χθεσινο πιστευω η προκριση ειναι δικια μας. Αρκει να μην δεχτουμε κανα χαλβαζικο γκολ γιατι αυτοι θα κλειστουν ολοι μεσα στην μικρη περιοχη και αντε μετα να βαλεις γκολ... BTW Η αντιδραση του Καρβαχαλ πιστευω οτι ηταν απαραδεκτη... Επεσε στο ιδιο επιπεδο με τους ξυλοκοπους της Ατλετικο... Επρεπε να του βγαλει κοκκινη ... Οπως με δευτερη κιτρινη επρεπε να ειχε φυγει ο Μαντζουκιτς. Απο το 1ο μεχρι το 90ο λεπτο του αγωνα ηταν γυρω απο τον διαιτητη και διαμαρτυροταν...
Cygnus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 BBC τραγικοί χθες. Δε ξέρω ποιος από τους τρεις ήταν χειρότερος. Ανούσια κατοχή, ανούσια υπεροχή, απειληθήκαμε ελάχιστα. Carvajal έπρεπε να αποβληθεί ασυζητητί. Ο Mandzukic συνεχίζει την παράδοση του Diego Costa στα ματς με εμάς. Λίγη μπάλα, πολλή μανούρα. Αυτό δε δικαιλογεί ούτε τις αντιδράσεις των παιχτών μας, ούτε την περιγραφή του Nova (εντάξει ο Καρπετόπουλος είναι Barcelona, ο Καραλής υποστηρίζει Real και καλά), ούτε τα περί διαρκούς εύνοιας της Real. 2
flik Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ο Ronaldo ήταν καλύτερος απο τους BBC, χειρότερος δε ξέρω, θα έλεγα ο Benzema. Μας άφησαν να έχουμε κατοχή, παίξαμε καλά στο κέντορ η αλήθεια είναι, κόβαμε πολλές αντεπιθέσεις. Ο Varane τι τρέξιμο είναι αυτό που έχει ρε παιδιά; Ο James μου άρεσε επίσης. Έτρεχε να καλύψει και αμυντικά, και επιθετικά είναι καλύτερος απο τον Isco για μένα. Έχει το γκολ, στη σέντρα δεν πιάνεται, κάθετες πάσες. Ο Isco χάνει τη μπάλα απο τα πόδια του πιο δύσκολα, αλλά δεν δημιουργεί τόσα κενά στην αντίπαλη άμυνα. 50-50 είναι αυτή τη στιγμή για μένα. Μη ξεχνάμε οτι αν φάμε ένα γκολ, πρέπει μετά να τους βάλουμε 2, και δεν τρώνε 2 γκολ καθόοολου εύκολα αυτοί.
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ο Ronaldo ήταν καλύτερος απο τους BBC, χειρότερος δε ξέρω, θα έλεγα ο Benzema. Μας άφησαν να έχουμε κατοχή, παίξαμε καλά στο κέντορ η αλήθεια είναι, κόβαμε πολλές αντεπιθέσεις. Ο Varane τι τρέξιμο είναι αυτό που έχει ρε παιδιά; Ο James μου άρεσε επίσης. Έτρεχε να καλύψει και αμυντικά, και επιθετικά είναι καλύτερος απο τον Isco για μένα. Έχει το γκολ, στη σέντρα δεν πιάνεται, κάθετες πάσες. Ο Isco χάνει τη μπάλα απο τα πόδια του πιο δύσκολα, αλλά δεν δημιουργεί τόσα κενά στην αντίπαλη άμυνα. 50-50 είναι αυτή τη στιγμή για μένα. Μη ξεχνάμε οτι αν φάμε ένα γκολ, πρέπει μετά να τους βάλουμε 2, και δεν τρώνε 2 γκολ καθόοολου εύκολα αυτοί. Οπως ειπα και πριν αν φαμε γκολ τελειωσε... Θα κλειστουν μεσα στην μεγαλη περιοχη μετα ( κλασικο αντιποδοσφαιρο της ατλετικο) και θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βαλουμε γκολ ( ποσο μαλλον δυο γκολ)...
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Επειδή μιλάτε για διαιτησία ορισμένοι λες και πρώτη φορά βλέπετε μπάλα, θα πρέπει ΟΛΟΙ να αποδεχτούμε ότι όσο πιο μεγάλη είναι μια ομάδα (μεγάλη=λεφτά, μεταγραφές, κόσμος, κούπες, διαφημίσεις κλπ), τόσο μεγαλύτερη και η εύνοια από τη διαιτησία (και όχι μόνο). Η Ρεάλ στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα κλπ. Είναι χαζό να ισχυριστεί κανείς το αντίθετο, παρόλο που κατά καιρούς έχουν ευνοηθεί και άλλες ομάδες (Μπαρτσελόνα, ΠΑΟ κλπ). Έτερον εκάτερον. Στη σούμα, τα πρώτα ονόματα έχουν και την καλύτερη αντιμετώπιση, τι να κάνουμε τώρα; Ας το αποδεχτούμε και ας πάμε παρακάτω. ο Καραλής υποστηρίζει Real και καλά ΑντιΜπαρτσελονιστής μέχρι θάνατο! Για το χθεσινό ματς, για 0-3 ήταν. Αλλά πάντα κάτι πήγαινε στραβά την τελευταία στιγμή. Δε ξέρω τι θα γίνει στον επαναληπτικό, κανείς δε ξέρει. Ξέρω ότι πίσω έχετε σοβαρή απώλεια από κάρτες! 1
Cygnus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Kirileman ο Καραλής δηλώνει Real και μάλιστα είναι γραμμένος στη Λέσχη της εδώ στην Ελλάδα. Απλά απορούσα με τη χθεσινή περιγραφή γνωρίζοντας το παραπάνω. Συμφωνώ με τα όσα λες για διαιτητική εύνοια.
gas83 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 κατα τη γνωμη μου ειναι τραγικο να χαραμιζεται ως αλλαγη ο ισκο για χαρη του μπειλ επειδη πρεπει να παιζει λογ της τεραστιας μεταγραφης τραγικο και για την εξελιξη του ισκο και για το συστημα της ρεαλ και για το πως αποδιδουν και οι 2 εχουν δειξει τι μπορει να κανει ο καθενας ο ισκο μπορει να προσφερει πιο πολλα απο τον μπειλ.ΕΥΚΟΛΑ 2
Cygnus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Προσωπικά ήμουν κατά του Bale από τη στιγμή που ακούστηκε η πρώτη φήμη για απόκτησή του. Τα γκολ του στους τελικούς του δεν αλλάζουν την άποψή μου για εκείνον ως παίχτη. Μου αρέσει περισσότερο ο Isco. Αν είχε και τελείωμα - σουτ ρε γαμώτο.
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Kirileman ο Καραλής δηλώνει Real και μάλιστα είναι γραμμένος στη Λέσχη της εδώ στην Ελλάδα. Σίτυ δεν είναι; Ή και Σίτυ;
flik Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Η αλήθεια είναι πως όταν έλειπε ο Bale και είχαμε James στη θέση του και iscο στο κέντρο είχαμε την ιδανική ενδεκάδα. Δεν το 'χει ο Bale, μόνο για εκτελέσεις φάουλ είναι. Στα οποία πρέπει να σημειώσουμε οτι είναι περίπου 1000 φορές καλύτερος του Ronaldo πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα